promo afl. 5 Stem van de Straat: “Paay-Pis-News” belangrijker dan Verkiezingen en Maffia-Wurgboetes.

(door de Stem van de Straat Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Stem van de Straat Amsterdam-Noir afl.5 a.s. maandag bij Salto tv : Show-Pis News” presenteert: Jinek, Paay met haar ‘Azijn-Pis-adviseur-Peter R. de Vries’.
Voor zijn hypocriete Pis en Leugen commentaar ving Peter R. wel FF 1780, euro ex BTW( subsidiegeld wel te verstaan opgehoest door ‘Jan met de Pet’) van de Staatsomroep en een schop onder zijn reet van Steve Brown. Hooggeëerd publiek, Komt dat zien! Maar ook ‘Maffia-Wurg-boetes’ en Pensioenroof van ‘Jan met de Pet'(Video) door ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem en Vluchtelingen gedumpt in ‘ Geert Wilders-Volksbuurten’ En oude CDA’Rat Piet Hein Donner'(Video) de Katvanger van Taxfree ‘Graai- King Willem’ bij de Raad van State :

Gemist: SaltoTV programma Stem van de Straat Amsterdam-Noir (2017)

4 reacties op “promo afl. 5 Stem van de Straat: “Paay-Pis-News” belangrijker dan Verkiezingen en Maffia-Wurgboetes.

 1. Steve,

  Heb je werkelijk waar niets beters te doen dan de godganse dag je druk te maken over Peter R de Vries? Kom op man, je kan je energie wel beter gebruiken er zijn grotere dingen aan de hand in NL, waar ik graag jouw mening en inzicht over zou willen horen.

  Come on Steve

  • @Insiderr6 Heb je zeker niet naar die promo’s gekeken en/of begrepen want daar stellen we dat juist aan de kaak dat het onbegrijpelijk is dat er meer dan een miljoen
   mensen er dagenlang daar naar hebben staren en de kranten er vol van hebben gestaan. Daarnaast is het je kennelijk ontgaan dat Peter R de Vries één van de grootste hersenspoel
   pion is van de media maffia cq de heersende klasse dom te houden door ze af te leiden met Volkse kruimel Pis criminaliteit. En zo te zien is dat bij jou gelukt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s