( door Bert Maashuis)

AMSTERDAM-NOIR-Met het sleepnet(Tapwet(Video)) – door de regering ‘onderzoeksopdrachtgerichte interceptie’ genoemd – kunnen geheime diensten (zowel de mark-rutte-big-brotherAlgemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, als de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) massaal de communicatie van smartphones, computers en andere online apparaten van iedere burger onderscheppen. Het sleepnet wil zeggen grote hoeveelheden communicatie opvangen en dit doorlopen op zoek naar steekwoorden en dergelijke.
En het gaat zelfs nog verder.
Het wetsvoorstel maakt het óók mogelijk om je computer te hacken ook al ben je zelf geen doelwit. Je computer, servers en bedrijfsnetwerken, maar ook laptops en smartphones – worden zonder dat je hiervan weet, binnengedrongen door geheime diensten.(bron: De Lange Mars)

En DUS is er maar één conclusie gerechtvaardigd: [bijna alle].Nederlandse politici (regering + parleurs) zijn niet te vertrouwen(Video).Want zij zélf wantrouwen alle burgers; álle! (projectie.)We zullen als volk, als burgersamenleving het heft zélf in handen moeten gaan nemen.Als ik verneem dat het betreffende ministerie geen enkel soelaas geeft, als – na degelijk onderzoek door professionele en zeer betrokken burgers – wordt aangegeven dat het zogenoemde Finse model een uitstekend model op onderwijsgebied is, dan kunnen we onze “overheid” maar het beste links laten liggen en hen onze “onderheid” noemen.

http://www.theearthchild.co.za/finland-will-become-first-country-world-get-rid-school-subjects/

https://lupocattivoblog.com/2017/01/13/weshalb-kinder-nicht-in-die-schule-gehoeren/

https://freeskoolnederland.wordpress.com/2014/05/14/school-is-achterhaald-green-evelien/

Zo gebeurt dít inmiddels ook:

1] http://www.hartverwarmendwijs.nl/

2] http://www.ibbo.eu/

3] http://marjadevries.nl/deheleolifantinbeeld/

FANTASTISCH!En nog meer fantastisch:

http://theantimedia.org/politicians-plans-public-turns-violently/

Zeer serieus advies:

https://nl.sott.net/article/2889-Reflectie-op-Politieke-Ponerologie(Video)

Laat dit duidelijk zijn: POLITIEK IS ÉÉN GROTE ONDERDRUKKING.
Uiteindelijk moeten we als samenleving misschien overwegen om psychopathie-screening verplicht te stellen voordat elke (corrupte) politicus of ambtenaar zijn/haar kandidatuur presenteert, voordat elke militaire rekruut wordt geworven, en voordat elke kandidaat in welke positie van macht dan ook die een openbare invloed heeft wordt overwogen. Net zoals we niet zouden toestaan dat een kleurenblind persoon gevaarlijk werk verricht, bijvoorbeeld als luchtverkeersleider (aangezien het onvermogen om bepaalde kleuren te onderscheiden grote aantallen nietsvermoedende mensen in groot gevaar zou brengen…), zou de maatschappij waarschijnlijk niet moeten toelaten dat een klinisch gediagnosticeerde psychopaat in een positie van macht terechtkomt (nogmaals, geef de pyromaan geen vuur of laat een pedofiel niet werken in een crèche).

Gegroet allen, (de realiteit ís niet anders);bert [maathuis]