(door Rob Brockhus (redacteur SDNL) en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Mijn verslag van de Tv-opname bij  de Stem vd Straat Amsterdam-Noir,SaltoTV voor a.s. maandag met o.a.“De Show Pis image002News”(Video) van ‘Azijn Pis-advisuer Peter R. de Vries’, Jinek en Paay en een slachtoffer van de ‘Maffia Wurg- Boetes’ van Rutte en zijn afpers misdaadploeg.
De Stemwijzer geeft aan dat ik uit drie partijen kan kiezen. SP, 50Plus en Denk.Ik kies op goede gronden voor 50-Plus, omdat dat voor de gehele bevolking heel essentieel is. Namelijk respect voor de ouderen, na vuilnisbakbeleid van de Kunduz-coalitie en het erfrecht.Henk Krol attendeerde op komend gigaprobleem m.b.t. de pensioenpotten van € 1400 miljard.Want er zijn geen erfgenamen die recht hebben op de gigantische nalatenschap van spaarders.

ECB de “Crime Masters of the Universe”(video) verdedigd door ‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de NOS.

 

Jetta KlijnsmaStaatssecretaris Jetta Klijnsma opperde ooit dat de fondsen allemaal genationaliseerd moeten worden.Nationalisatie is ook de oplossing voor pensioen voor de jeugd; zonder dat zij moeten betalen. Net als bij een erfenis kunnen de erfgenamen leven van het inkomen uit kapitaal en vermogen.Dus is de wettelijke overdracht van eigendom naar de Staat der Nederlanden prima oplossing.