(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Stop de verkoop van Plofkip en Steun wakker Dier en de Partij voor de Dieren.
In 2015 heeft Nederland 2.135 pluimveebedrijven die in c4ac5zhwiaapspntotaal 108,6 miljoen stuks pluimvee houden. Daarvan houden 1.500 gespecialiseerde pluimveebedrijven het grootste deel (90%) van de pluimveestapel. De groep gespecialiseerde pluimveebedrijven bestaat vooral uit 460 vleeskuikenbedrijven en 670 leghennenbedrijven. Het ‘Fake-News- CBP'(Video) heeft uiteraard niet doorberekend hoeveel poep op uw kippenvlees zit onder verantwoording van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’. Die berekeningen doet de Partij voor de Dieren en die worden dan keer op keer weggehoond door PvdA Staatssecretaris ‘Arbeiders-verrader Van Dam’  van het Kabinet Rutte. Pikant is dat hij de PvdA “Miss Cow” Dijkstra” vervangt die wel goed gezorgd had voor de ‘Bill-Pedo Clinton- Maffia'(Video) door ze 5 miljoen euro Belastinggeld  van ‘Jan met de Pet’ cadeau(Video) te doen, maar niet op te komen voor de Plofkippen, ‘Plof-Polen’ en de kaal geplukte massa door ‘Rutte&Co- Dieven’.

‘Plofkip-Maffia’ dreigt naar de Oekraïne te verkassen. Jesse Klaver beroept zich nu op zijn zwijgrecht(Video). 

Bill: “I had no sex with the Dutch “Cow” Minister Sharon Dijkstra, not in a million years or  5 million euro’s”.
Sharon DijksmaOndanks extra van te voren aangekondigde controles en hogere boetes werken de Plofkippen- slachthuizen met zwaar onderbetaalde Polen( ook een soort van Plofkippen) in Gelderland nog steeds niet hygiënisch, want dat levert meer Bloed ‘Poep-Winst op’. Zo zijn er poepresten en delen van organen gevonden op kippenvlees dat klaar was om verpakt te worden door de ‘Plofkip-Polen’(Video). De Plof-Kuikens stonden te lang in de moordende hitte en werden niet genoeg verdoofd voor de slacht en stierven derhalve een martel dood onder de poep. Omroep Gelderland meldt dat. De zender heeft honderden rapporten van de laffe en voor het merendeel corrupte Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit in handen die in de Doofpot liggen.

‘PvdA-hoertje Nijboer’ van de VVD-misdaadgroep: Rutte is asociaal en egoïstisch (Video). 
De laffe en corrupte instantie heeft tussen mei 2015 en oktober 2016 voor 153.000 euro euro boetes(kuch) opgelegd en 220 ‘Nep-waarschuwingen’ uitgedeeld. Een bedrijf martijn-van-damkreeg 16 boetes en 39 waarschuwingen en veegde daar keer op keer zijn corrupte ‘VVD-gat’ mee af, en andere 18 boetes en die lachte zich helemaal slap en dreigde dat als ze hem nog langer zouden lastig vallen hij zijn ‘Plofkippen en Plof-Polen bedrijf’ te verplaatsen naar de Oekraïne van ‘Maffiaboss Porosjenko’.(zie Video filmpje van de Partij voor de Dieren hiervoor)

Opmerking:Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video ). 

Mededeling in het kader van het Algemeen belang: Spectaculair,sensationele en ‘Pis&Poep- integer’:
A.s Maandag exclusief  bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir, SaltoTV : “De Show Pis News”(Video) met Peter R. de Vries, Jinek en Paay: