Plofkippen nemen wraak op Rutte: Poep op uw kippenvlees.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Stop de verkoop van Plofkip en Steun wakker Dier en de Partij voor de Dieren.
In 2015 heeft Nederland 2.135 pluimveebedrijven die in c4ac5zhwiaapspntotaal 108,6 miljoen stuks pluimvee houden. Daarvan houden 1.500 gespecialiseerde pluimveebedrijven het grootste deel (90%) van de pluimveestapel. De groep gespecialiseerde pluimveebedrijven bestaat vooral uit 460 vleeskuikenbedrijven en 670 leghennenbedrijven. Het ‘Fake-News- CBP'(Video) heeft uiteraard niet doorberekend hoeveel poep op uw kippenvlees zit onder verantwoording van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’. Die berekeningen doet de Partij voor de Dieren en die worden dan keer op keer weggehoond door PvdA Staatssecretaris ‘Arbeiders-verrader Van Dam’  van het Kabinet Rutte. Pikant is dat hij de PvdA “Miss Cow” Dijkstra” vervangt die wel goed gezorgd had voor de ‘Bill-Pedo Clinton- Maffia'(Video) door ze 5 miljoen euro Belastinggeld  van ‘Jan met de Pet’ cadeau(Video) te doen, maar niet op te komen voor de Plofkippen, ‘Plof-Polen’ en de kaal geplukte massa door ‘Rutte&Co- Dieven’.

‘Plofkip-Maffia’ dreigt naar de Oekraïne te verkassen. Jesse Klaver beroept zich nu op zijn zwijgrecht(Video). 

Bill: “I had no sex with the Dutch “Cow” Minister Sharon Dijkstra, not in a million years or  5 million euro’s”.
Sharon DijksmaOndanks extra van te voren aangekondigde controles en hogere boetes werken de Plofkippen- slachthuizen met zwaar onderbetaalde Polen( ook een soort van Plofkippen) in Gelderland nog steeds niet hygiënisch, want dat levert meer Bloed ‘Poep-Winst op’. Zo zijn er poepresten en delen van organen gevonden op kippenvlees dat klaar was om verpakt te worden door de ‘Plofkip-Polen’(Video). De Plof-Kuikens stonden te lang in de moordende hitte en werden niet genoeg verdoofd voor de slacht en stierven derhalve een martel dood onder de poep. Omroep Gelderland meldt dat. De zender heeft honderden rapporten van de laffe en voor het merendeel corrupte Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit in handen die in de Doofpot liggen.

‘PvdA-hoertje Nijboer’ van de VVD-misdaadgroep: Rutte is asociaal en egoïstisch (Video). 
De laffe en corrupte instantie heeft tussen mei 2015 en oktober 2016 voor 153.000 euro euro boetes(kuch) opgelegd en 220 ‘Nep-waarschuwingen’ uitgedeeld. Een bedrijf martijn-van-damkreeg 16 boetes en 39 waarschuwingen en veegde daar keer op keer zijn corrupte ‘VVD-gat’ mee af, en andere 18 boetes en die lachte zich helemaal slap en dreigde dat als ze hem nog langer zouden lastig vallen hij zijn ‘Plofkippen en Plof-Polen bedrijf’ te verplaatsen naar de Oekraïne van ‘Maffiaboss Porosjenko’.(zie Video filmpje van de Partij voor de Dieren hiervoor)

Opmerking:Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video ). 

Mededeling in het kader van het Algemeen belang: Spectaculair,sensationele en ‘Pis&Poep- integer’:
A.s Maandag exclusief  bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir, SaltoTV : “De Show Pis News”(Video) met Peter R. de Vries, Jinek en Paay:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 reacties op “Plofkippen nemen wraak op Rutte: Poep op uw kippenvlees.

 1. er is oplossing om een duurzame vlees en groenten
  industrie te hebben in de wereld
  allen zijn de westelijke woeker maffia zo egoïstische
  en wraakzuchtig dat ze geen andere geluk en voorspoed gunnen

 2. LS…
  Met Trump als president schijten meer Satanisten in hun broek dan ooit tevoren. Satanisten van alle rangen en standen hebben namelijk een ding gemeen. Het zijn Satanisten. Zelfs Trump zou een Satanist kunnen zijn en in ieder geval is hij President met dank aan die Satanisten. De verwarring is groot dat is het enige wat zeker is !

 3. Pedo Hofleveranciers van Oranje & Co

  Na Washington DC valt Nederland BV met de gehele Toga maffia incluis
  Alex Jones talks with former CIA operative Robert David Steele about Donald Trump’s ongoing war against the pedophile elite in Washington 16 feb. 2017

  Wetenschap is niet zo maar een mening maar de place to Be voor elite fraudeurs

  Gilde van academische souteneurs hoereert de Wetenschap al vele eeuwen
  Na het aantreden van Trump is onder veel wetenschappers de bezorgdheid toegenomen over de plannen van de nieuwe president. Trump roept dat de klimaatverandering niet bestaat ook werd de term ‘Alternative facts’ geïntroduceerd.

  Hoe zorgwekkend is dit allemaal? Aan tafel academisch beroeps comedian Robbert Dijkgraaf: http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/370075

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s