De stem van de Straat afl 4 Ex Gigolo Ramon en Rapper Harris de Hakker Niets is wat het lijkt

(van onze Stem van de Straat Amsterdam-Noir- Redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Niet is wat het lijkt: (Ex)- Giglio Ramon& Underground King Rapper Harris De Hakker. Maar ook de volgende schokkende onderwerpen komen aan bod: ‘Fake Staats- Nieuw‘. Fake News van het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’&Asscher. Volgens het Staats ‘Fake News-CBS’ is de werkloosheid omlaag en zit nu op 600 duizend, maar in werkelijkheid zit het boven de 2 miljoen volgens de Nederlandse Bank. ‘Big Brohter-Tapwet’(Video) goed gekeurd door de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes inde Tweede Kamer. Leugendetector noodzaak(Video) voor alle Verkiezing ‘s debatten. En redactie medewerkers Kabul schieten (Video)er op los.En Folkert van der Graaf:” Ik heb de verkeerde politici vermoord”(Video)! En over de Dikke Kont van Linda de Mol die alleen boven haar heup gefilmd mag worden.

 

Gemist: SaltoTV programma Stem van de Straat Amsterdam-Noir (2017)

2 reacties op “De stem van de Straat afl 4 Ex Gigolo Ramon en Rapper Harris de Hakker Niets is wat het lijkt

  1. LS…
    In ieder geval krijgt de leugenachtige media en vooral CNN het behoorlijk onder uit de zak en ook in Nederland is iedereen van de NOS, Wereld Draait Door en andere bagger zwaar op de pik getrapt dan wel in de doos gegrepen

  2. Afgelopen donderdag liet Trump de Amerikaanse pers nog versteld staan tijdens zijn eerste persconferentie op het Witte Huis. ‘Ik ben hier om mijn boodschap rechtstreeks over te brengen aan de mensen (…) omdat veel journalisten in ons land niet de waarheid vertellen en de geweldige mensen in dit land niet met het respect behandelen dat ze verdienen’, zo zei hij toen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s