(door ‘Schiffer schrijft’ en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-Noir-‘Sugar Dady Jinek’ kreeg weer eens een NATTE DOOS(Video) van haar Held de ‘Mediageile bejaarde Peter R.de Vries’ met zijn   Peter R de Vries pijpmeisje‘Paay-Pis-show’. Is het een Complot(Video)?
De afgelopen dagen stond de ‘Mainstream-Media maffia’, inclusief de Staat-NOS en Jinek hysterisch bol van van de ‘Paay-Pis-show’ alsof er geen ander nieuws was. Verkiezingen(video)? Miljoenen van de Hongerde stervende kinderen(Video)? Oorlogen? De weer op Leugens betrapte Rutte met zijn VVD’ Griezel Teeven'(Video)? Zelfs het ‘grote gevaar’ Poetin en Wilders(Video) waren bij hoge uitzondering even geen Fake-Nieuws(Video) in de Mainstream-Media.Het voorgaande is allemaal even geen nieuws voor de ‘Mainstream-Media-maffia’ vergeleken bij de perverse,walgelijke ‘Pis-show’ van de bejaarde ‘BN-Hoer Paay’ en haar ‘Pis-adviseur-Peter R. de Vries’! En het trieste van het hele verhaal is dat het ‘Pis-nieuws’ ook nog alle kijkcijfers record heeft gebroken, terwijl die sensatie domkoppen ondertussen worden vergiftig met schadelijke vaccins en daar kraait gaan ‘Media- haan’ naar. Waarschijnlijk zullen ze het ook nooit merken dat ze vergiftigd worden, want het gros is al door al die ‘Pulp-Pis-TV’ hersendood. Hoe het ook zij ,volgende week bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir schokkende ranzige spectaculaire nog nooit vertoonde beelden en smerige riool onthullingen m.b.t. ‘Geilneef Peter R. de Vries’, ‘Sugar Daddy Jinek’(Video) en de bejaarde ‘Pis-Patricia Paay’ en de ‘Wurg-Boetes'(Video) van de VVD Gangster “ Two Face-Klaas Dijkhoff”, die nu liederlijk met zijn Boss ‘Pinoccio Rutte’, al dan niet met ‘Junkie Gordon’,Paay en haar Pis-adviseur ‘Geilneef Peter R. de Vries’ (Video) Carnaval aan het vieren zijn op uw kosten.Robert de Niro en Robert Kennedy houden op dat moment in de National Pressclub in Washington DC een persconferentie over de toevoeging van giftig kwik aan vaccins.

Deze conferentie wordt THE WORLD MERCURY PROJECT CHALLENGE genoemd. Ze loven 100.000 dollar uit aan iedereen die schriftelijk kan aantonen dat de hoeveelheden kwik die in de vaccins zitten NIET schadelijk zijn.De vraag is of de pers grootschalig aanwezig zal zijn zodat het breed in de media zal komen. Infowars zendt via live stream op dit moment de conferentie wel uit. Er zijn overigens zoals ik kan zien, opvallend veel lege stoelen. Aanwezig is ook Del Bigtree, de producer van de film VAXXED.   ‘fake-CNN’ zou niet aanwezig zijn, maar schijnt op dit moment toch te attenderen.

Meer Lezen:  ‘Schiffer schrijft’.