( door Maria Mosterd)

AMSTERDAM-NOIR-‘Politie-Informant Peter R. de Vries’ ( Bron: Jan Dijkgraaf) verdediger van o.a. een Pedo, die een kind van 12 jaar verkrachtte(Video).
Ik zag gisteren met stijgende verbazing en walging de uitzending van Jinek met Paay en haar ‘Azijn-Pis-Adviseur-Peter R. de Vries’. Het irriteert me zo verschrikkelijk te zien hoe die hele ophef met Patricia Paay gaat. Met haar adviseur De Vries die dan verkondigt hoe iemand zoiets iemand anders kan aandoen bij Jinek terwijl hij bij mij precies t zelfde heeft gedaan, zo niet 1000 x keer erger!

Opmerking redactie: Die ‘Sugar Daddy Jinek’ is zo verrot als maar kan en zal haar ‘natte doos’ Held ‘Politie-Informant Peter R. de Vries’ nooit een kritische vraag stellen laat staan afvallen:

Volgende week bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir schokkende, ranzige spectaculaire nog nooit vertoonde beelden en smerige riool onthullingen m.b.t. ‘Geilneef Peter R. de Vries’, ‘Sugar Daddy Jinek en bejaarden ‘Pis-Patricia Paay’ en de ‘Wurg-Boetes'(Video) van het van de VVD Gangster “ Two Face-Klaas Dijkhoff”, die nu liederlijk met zijn Boss ‘Pinoccio Rutte’ Carnaval aan het vieren zijn op uw kosten. En waarom zit Peter R. de Vries nog niet in de gevangenis? U krijgt daarop het antwoord in de Stem vd Straat.

Mededeling in het kader van het Algemeen belang: Spectaculair,sensationele en ‘Pis&Poep- integer’:A.s Maandag exclusief bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir, SaltoTV : “The Golden Pis-News-Show”(Video) met Peter R. de Vries, Jinek en Paay: