Astrid Holleeder popelt altijd om te ‘getuigen’ in Brandpunt en Boulevard.

(van onze Wie neukt en Moord Privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Astrid Holleeder’s boek verkoop stagneert(Video):‘Ik zwerf van huis naar huis’(Kuch).
Gisteren verdedigde( Video) ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’  de Centrale-EU- Bankier-Gangsters’, de nieuwe “Crime-Masters of the astrid-holleederUniverse”(Video) tegen Omtzigt en daar werd 0,00 aandacht aan gegeven door de Staats-NOS en ‘Riool-Brandpunt’.
Nee, in plaatst van aandacht te geven aan de echte grootste Misdadigers zoals de ‘ECB- Bankier-Gangsters’ en de benoeming van NL grootste misdadiger de VDD-er ‘Griezel Teeven’ in de Raad van State (Video) werd het ‘Monster’ Holleeder weer van stal gehaald en deze keer door het Christelijke (NRC&KRO)Duivelse ‘Riool-Brandpunt–Boulevard’. Wanneer worden wij eindelijk eens verlost van de nooit ophoudende ‘riool-stroom’ van ‘Pulp-Fake-Nieuws’ over de ‘Volkse Familie Holleeder’ en in de kielzog het’ Misdaadjournalistiek-drek'(Video) met hun oude wijfen gekakel? ‘Judas-Astrid Holleeder’ van’ Media-Pooier Peter R. de Vries’, de 51-jarige zus van het door de media gecreëerde Monster Willem Holleeder, kan niet wachten om voor de rechter een valse getuigenis af te leggen tegen haar broer (kuch). „Ik wil graag ten overstaan van een rechter getuigen en het ziet ernaar uit dat dat eindelijk gaat gebeuren, want ik heb immers alles al bij elkaar gelogen in mijn ‘Judas-Boek’ onder begeleiding van mijn supervisor ‘Pooier Peter R. de Vries’. Wie ik wel echt mis is mijn favoriete misdaadjournalist  tweevoudig TBS-Moordenaar en ‘Junkie Martin Kok(Video)’, want die zorgde helemaal voor veel ranzige media aandacht wat mijn boek beter deed verkopen. Zijn Moord was beregoed voor de verkoopcijfers, ha,ha,ha,ha. Je zou bijna denken dat ik en Peter achter de Moord(Video) op Kok zitten, hahahahah, wilt u deze laatste opmerking niet uitzenden “.

Breaking News:Holleeder wordt op de hoogte gebracht door zijn advocaten van: Bom onder Holleeder-proces (Video). Brandpunt beroept zich op zijn zwijgrecht.

De ‘Judas-zus’ van de door de ‘Media-Maffia Pulp’ ‘Kruimel-crimineel Holleeder’ tot bekendste grootse Misdadiger van ons land gefabriceerd heeft aan het ‘Riool-televisieprogramma Brandpunt’ laten weten een duidelijk doel voor ogen te hebben. “Zolang ik een doel heb het verkopen van mijn boek, ben ik in balans als de Judas. En ik heb een doel(kuch). Ik wil graag ten overstaan van een rechter getuigen en het ziet ernaar uit dat dat eindelijk de komende maanden gaat gebeuren en vraagt u mij nu niet of ik mijn zakken aan het vullen ben met mijn ‘Judas-boek’ over de rug van mijn broer, die toch altijd jarenlang mij,mijn zuster en Peter R. de Vries heeft gesteund met poen en bescherming in zijn gouden tijden, ha,ha,ha,hah..”

Heel Tokkie-NL in de ban van boek “Judas Mr. Astrid Holleeder”. Rechter not amused(Video)!

 

Steve Brown ontmaskert Uitgever Lebowski en Astrid Holleeder van Judas-Boek als leugenaars en Oplichters(Video).

Astrid leeft ‘ondergedoken’ in Nederland en het is ons een raadsel in tegenstelling tot Brandpunt waarom zij niet gewoon in alle rust in het buitenland zit waar zij rond kan lopen waar zij wil zonder enig gevaar. Het vaste verkoopscript voor haar boek: Als ze de deur uit gaat dan draagt ze een op maat gemaakt kogelwerend vest en een speciale kraag en een kogelvrij slipje om zich te beschermen tegen een eventuele aanslag op haar leven. Kan het nog Maffer? Ja het kan nog maffer, want het verkoopscript gooit er nog een schepje bovenop”. Ze heeft haar werk als strafrechtadvocaat moeten neerleggen omdat zij de Advocatenwet heeft geschonden(neuken met cliënt) en rijdt gratis in een gepantserde auto van de politie. Brandpunt is als een ‘Hersendoden-SBS-Tokkie’ nu zwaar onder de indruk van het ‘Judas Astrid-verkoopscript’ en kan zich niet meer inhouden en roept ‘ Praise the Lord (=subsidie) en Brandpunt en bescherm onze Astrid tegen het Duivelse kwaad Holleeder en koop haar boek en kijk naar ons op TV’. Astrid wil vanwege haar veiligheid verkoop van het boek dan ook niet zeggen hoe haar dagen er echt uitzien die zij  o.a doorbrengt met het neuken(Video) van één van NL bekendste’ Hakkelende Volks- Gangsters’.“ Daar vroeg Brandpunt uiteraard niet na want dan is het zware ruzie met ‘Politie-Informant Peter R. de Vries’. Als ik zou vertellen wat ik op één dag doe, dan geef ik mensen met slechte bedoelingen, aanknopingspunten waar en wanneer ik mogelijk ergens te vinden ben(kuch) en koopt niemand meer mijn boek.”Steve Brown ontmaskert Uitgever Lebowski en Astrid Holleeder van Judas-Boek als leugenaars en Oplichters..

Bossche bol voor de Hersendoder TV-kijkers en Brandpunt.
Ze bralt het contact met vrienden en familie te missen, terwijl zij ze kan zien wanneer ze wil “Ik mis het vanzelfsprekende contact met mijn niet bestaande sociale omgeving.” misdaad-vlinderscrimeSinds ze met nog ongeveer 100 mensen op de door de ‘Media- Maffia en de ‘VVD-Justitie’ ‘Nep en Fop-dodenlijst’ van haar broer staat, is niets meer vanzelfsprekend, snik snik, koop mijn boek. “Ik moet bij alles wat ik doe nadenken over mijn veiligheid maar ook over de veiligheid van de ander die ik wil ontmoeten, snik, snik, koop mijn boek.” Astrid haalt haar levensgeluk uit kleine dingen over de rug van haar broer en al die domkoppen die haar Judas boek hebben gekocht en slikken als zoete koek. “Een mooie wandeling, een Bossche Bol of mijn moeder.” Brandpunt barste nu ook in snikken uit en hoopt op betere Kijkcijfers.Het 100% gesubsidieerd ‘Christelijke’ Staats-Brandpunt is kennelijk ook ten einde raad omdat er amper nog een hond naar hun kijkt besteedde daarom gisteren de nodige ‘Pulp Riool-sensatie’ aandacht aan deze Kruimel- zaak tot groot ongenoegen van het ‘Judas-Astrid’ ‘Misdaadteam Peter R. de Vries(Video), want die is van mening dat zij de exclusieve rechten hebben in deze zaak.

Opmerking: Volgende week bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir schokkende ranzige spectaculaire nog nooit vertoonde beelden en smerige riool onthullingen m.b.t. ‘Geilneef Peter R. de Vries’, ‘Sugar Daddy Jinek’(Video) en bejaarden ‘Pis-Patricia Paay’ en de ‘Wurg-Boetes'(Video) van het van de VVD Gangster “ Two Face-Klaas Dijkhoff”, die nu liederlijk met zijn Boss ‘Pinoccio Rutte’ Carnaval aan het vieren zijn op uw kosten.

 

 

17 reacties op “Astrid Holleeder popelt altijd om te ‘getuigen’ in Brandpunt en Boulevard.

 1. Ik vraaag mij af of de redactie het boek zelf gelezen heeft en ook werkelijk weet heeft van het doel en ja ik heb het boek gelezen er zijn namelijk altijd meerdere kanten aan een verhaal

  • Wendy u spionnen masker is bij mij gevallen
   aarts vijand nummer 1 zijn boek kopen en lezen is steunen
   geven aan media moordenaar
   en hier de boel komen provoceren
   vele idioten lezen de bijbel en de koran
   wil dat zeggen dat die sprookjes waar zijn

   ook was u heel goed op de hoogte dat de politieke
   partij denk nep profielen heeft en politiek ageert
   Wendy je bent er gloeiend bij

   er zijn vele kanten maar de kant van de macht
   is net zo gluiperige als jou

   • Denker heet jij soms redactie? ga jij je zelf even lekker doortrekken door het riool of zo waar je volgens mij echt vandaan komt, en jij iets over boeken zeggen? kom toch even ik kan mij niet voorstellen dat je ze goed leest namelijk slijmbal. En bij een geval zoals jij kom ik gaarne gluiperig over. En leuter verder maar weer lekker door want veel anders is het niet bij je. Triest genoeg hoor.
    http://www.volkskrant.nl/buitenland/blanke-rechter-zuid-afrika-zwarten-zien-groepsverkrachting-als-tijdverdrijf~a4298067/
    Dat doen alleen Arabieren en Europeanen maar zegt denker doodleuk (racist die je bent) wat een verstand heb jij toch met je marx, nietsche en markiesje de sade. Misschien is een sprookjesboek beter voor je.

  • Wendy
   wat in de riool behoord komt uit de mens
   waarom zo denigrerend doen over wat ooit een
   onderdeel was van je primaire levensbehoefte
   u zou het moeten vereren
   het is tenslotte de enige product wat een mens
   dagelijks produceert.
   Egoïstisch worden we opgevoed met een totale
   haat aan als wat aardse is leren we vanaf kleine
   het product van uit ons lichaam vies te vinden
   denk daar eens over na als je weer eens
   productief bezig bent het gekauwde uit je lichaam
   te halen.

   Wendy
   Marx das kapitaal
   markies de Sade Justine
   Friedrich Nietzsche Zarathustra
   Franz Fanon verworpenen der aard
   Oriana Fallachi een man
   Oriana Fallachi kroniek van de tijd
   George Jackson Soledad Brothers
   Kafka Proces

   Wendy boeken die u beter had kunnen kopen
   dan de Recht gang ondermijnden rotzooi
   die mensen voor levenslang de bajes in
   ga helpen

 2. Homo René van der Gijp blikte maandagavond bij Voetbal Inside terug naar zijn bezoek aan Carlo’s TV Café en kan de ‘grote’ indruk die de buste van Pleun Bierbooms – bekend van The Voice – heeft achtergelaten,snel vergeten…  

 3. Whahahahaha…heeeel duivels NL loopt te janken ..snik,snik, koop mijn boehoek..

  Ach,al dat duivelse slappe hap tuig komt zichzelf als de tijd daar is keihard tegen,en dan gaat er GEEN ENE TRAAN meer helpen!

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s