(van onze stiekeme Japanse Anti- Islam redactie)

AMSTERDAM-NOIR -Is in Japan Wilders, Marine Le Pen of Trump aan de macht?
koning-china
En waarom horen wij  ‘Wir schaffen das falen Merkel'(Video) en haar Dutch dependance Kabinet Rutte en Asscher (Video) nooit over het ‘Anti-Islam- Vluchtelingen’ regiem in Japan? En waarom is ‘Taxfree Grai-King Willem'(Video) en zijn ‘Hofnar Rutte'(Video) wel dikke mik met Japan en niet met inreisverbod  ‘Mad Dog Trump'(Video), Marine Le Pen en Wilders? En waarom horen wij nu niet Rutte ‘Doe Normaal’ brallen tegen Japan? Misschien omdat Japan een Mega exporteur is naar de US en de EU en trouwe ‘gabber in crime’ van de corrupte US en EU Elite(G20) is?

Wijs Staatsman Trump(Video): EU van ‘Führerin Merkel’ valt uiteen. 

 

‘Anti-Islam-Japan’ heeft in 2016 niet meer dan 28 vluchtelingen opgenomen ‘geïmporteerd’ en dat waren vermogende astatische vluchtelingen uit China en de EU, die als importeur voor Japan en de EU hadden gewerkt en waren betrapt op corruptie. Hun namen stonden o.a. in de “Panama Papers”. Dat is er precies één meer dan in 2015. Het aantal ‘Islam-mensen’ dat vorig jaar in het Aziatische land om een veilig heenkomen vroeg bedroeg volgens het Japanse ‘Fake- CBS’ 10.901, maar is in werkelijkheid minimaal 3.3 keer hoger.

Merkel & Rutte: Werkloosheid niet omhoog en geen armoede door vluchtelingen.Pas op voor Poetin(Video)!
rutte-chinaHet stiekeme Japanse Trump, Marine Le Pen en Wilders Anti islam regiem( import verbod) is bijna waterdicht: Niemand Binnen. Maar er is geen haan die er naar kraait in de ‘Mainstream-Maffia-media’ en de ‘Graai en Naai Westerse Leiders’(‘G-20 misdaadgroep’) doen ook allemaal net alsof zij gek zijn. Wel moeten wij vast stellen dat Japan nog nooit het slachtoffer is geweest van een terroristische  Baardman aanslag. Dat laatste is ook een publiek geheim in het Westen. Het aantal ‘Islam-vluchtelingen’ dat naar het Japanse keizerrijk wilde uitwijken, was ondanks het bijzonder Trump en Wilders strakke anti Islam beleid wel groter dan in 2015 (kuch), namelijk 1. Dit blijkt donderdag uit een officieel ‘anti- Islam-document’ van de corrupte Japanse overheid. Immigratie is altijd al een uiterst heikel en geheim racistisch en anti-Islam onderwerp in Japan geweest, maar er is geen haan die er naar kraait in de Mainstream-Maffia-media en de ‘Elite- Graai en Naai Westerse Leiders’ doen ook allemaal net alsof zij gek zijn. En de ook de anders altijd van de Daken schreeuwende ‘Yuppie -Fascist-D66 Kasteelheer Pechtold'(Video) bij dit soort ‘Islam-onderwerpen’ geeft als het om Japan (en de Oekraïense ‘Maffiaboss Projeseko’) gaat nog geen piepje.