(van onze dr. Goebbels proganda redactie)

jinek-rutteAMSTERDAM-NOIR- De hele ‘Wilders-Tweet-Gate’ is begonnen omdat de  ‘Fascistische D66-Wethouder Kukenheim’ in de media bekend maakte niet de Verkiezingsuitslag te erkennen als Wilders wint.(Video)
Maar daar stelde Jinek Rutte geen enkel vraag over. Is dat normaal? Is zij een ‘VVD-sletje’? Of is zij een ‘D66-Yuppie fascistje’? Of is zij gewoon een ‘Media-Hoer’ en een ‘Sugar Daddy Callgirl(Video)’ die met alle Heersende Klasse winden meewaait?

Rutte: Doe Normaal zoals mijn Minister Hennis en vervalst medisch rapport klokkenluider.(Video ) 

Recentelijk had Jinek met een natte doos ook al haar grote Held ‘Geilneef Peter R. de Vries’ die de ‘VVD-er en ex OM boss Pedo-Demmink’ en een Pedofiel verdedigde die een kind van 12 jaar had verkracht(Video) met de VVD Minister van Wapenhandel ‘Yab Yum Henins’ op haar haring odeur 100 procent gesubsidieerde Staatsomroep bankje. Is dat Normaal?

Schizofrene Klaver’: Rutte legitimeert ’Rot op naar eigen land’ en ik weer Rutte&‘Maffia Boss Porosjenko’.(Video)
Dat PVV-leider Wilders een nepfoto heeft verspreid waarop zijn Fascistische D66 ‘gabber in crime’ Pechtold tussen de ‘Baardman-terroristen’ wordt jinek-hennis-de-vriesafgebeeld, is volgens de VVD Godfather ‘Pinoccio Rutte’(Video) „totaal smakeloos.” De premier Godfather van de VVD-misdaadgroep(Video) bralde dat dinsdagavond in het ‘Riool-tv-programma’ van de ‘Sugar Daddy Callgirl Jinek’. Opvallend of juist niet was dat Jinek Rutte geen enkele vraag stelde over het feit dat alle corrupte VVD Crimfighters Criminele Ministers Opstelten en Van der Steur en hun ‘Griezel Teeven’ gedwongen zijn om af te treden nadat zij waren ontmaskerd als o.a. Leugenaars en Drugsgeld witwassers. Is dat Normaal? Ook opvallend is dat Jinek in dit verband niet aan Rutte vroeg of zijn ‘Pleur op’ uitlating tegen de ‘DENK-Neder-Turken’(Video) wel normaal zijn. Ook geen enkele vraag of hij het normaal vindt dat hij de ‘Wil van het Volk’ heeft verkracht door de uitslag van het Oekraïne’ Maffia-Verdrag’ niet uit te voeren.Wel hebben een aantal aanwezige gasten ons laten weten dat het deze keer niet naar haring stonk en dat zij opgelucht adem konden halen.

Rutte als ‘VVD-Gay King(Video) van ‘Misdaadcentrum Het Binnenhof’ noemde de actie van Wilders ook „totaal niet normaal” en maakte zich daarmee schuldig aan klassieke Projectie (psychologie).

Jinek vond alles wat  Rutte bralde geweldig en normaal. Haar uitzending leek wel een dr. Goebbels reclamespotje voor de VVD in het kader van zendtijd voor de politiek partijen.
Wilders verstuurde maandag via Twitter een gemonteerde foto waarop de D66 ‘Yuppie-Fascist Pechtold’ (Video) meeloopt in een demonstratie van rechtse populistenHamas-terroristen. Dit zorgde voor veel gespeelde ‘Nep en Fop verontwaardiging’ bij de rechtse Populistische partijtjes D66,VVD, PvdA en GroenLinks. Rutte verwerpt de tweet van Wilders, maar heeft de PVV-leider er niet op aangesproken, want hij was constant in gesprek met zijn ‘EU Führer Merkel’ en zijn ‘gabber in crime’ de ‘Maffiaboss Porosjenko’ (Video). Hij heeft Wilders als sinds 2014 niet meer uitgebreid gesproken. Rutte heeft Wilders alleen maar in de Mainstream-Maffia- media uitgescholden en Haat tegen hem gezaaid met zijn ‘gabbers in crime’ de rechtse Populistische partijtjes D66, PvdA en GroenLinks. Buiten de studio liepen de slachtoffers van Rutte reddeloos naar voedsel te zoeken, maar dat zal Jinek en Rutte een worst wezen.