(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Doe Normaal Rutte’: lange rijen voor de Voedselbanken doen mij en de PvdA niets.
Gisteren was Rutte te gast(Video) bij zijn haring ‘Callgirl Jinek’ en zij vroeg hem niet één vraag over de rutte-voedselbanktoegenomen armoede. Is dat Normaal? Bent u voor nog meer armoede en voor de Utra-rijken en Bankier-Gangsters? Stem dan op Rutte en zijn ‘PvdA-hoertje Asscher’ en hun gedoog ‘D66 Yuppie-fascisten’(Video). Het aantal kaal geplukte huishoudens (zijn volgens de VVD Labbenkakken(Video) huishoudens) dat langdurig in armoede verkeert is weer toegenomen in de “Straf de arme maatschappij” van ‘Pinoccio Rutte’. En dat is te zien bij de mensonterende ‘PvdA-Kapo Klijnsma -Voedselbanken’, alwaar de rijen steeds langer zijn geworden en inmiddels een toeristische attractie zijn geworden voor de Chinezen en Russen. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) moesten 221.000 gezinnen in 2015 al vier jaar of langer rondkomen van een honger salaris onder de zogeheten lage-inkomensgrens. Dat is ruim 3 procent meer dan een jaar eerder. Rutte laat weten dat deze armoede explosie komt door Poetin en Wilders(video).

In 2015 leefde 225.700 kinderen in een honger bijstandsgezin. In de afgelopen vijf jaar is er sprake van een gestage stijging van het aantal Hans de Boer en Mark Ruttekinderen/gezinnen die rond moeten komen van de honger bijstand. In 2010 ging het om 197.380 minderjarige kinderen (Landelijke Jeugdmonitor, 2016).In 2014 hadden 421.000 minderjarige kinderen kans op armoede( en dat noemt de PvdA Eerlijk Delen .) Dat zijn er 11.000 meer dan in 2013.  Van alle minderjarige kinderen leeft hiermee bijna 13 procent in een gezin met een laag inkomen. 4,5 procent van de minderjarige kinderen leeft langdurig (minstens vier jaar) in een gezin met een laag honger inkomen (Centraal Bureau voor de Statistiek, 2016).

 Arme Kinderen en eenoudergezinnen worden allemaal afgeluisterd(Video) door Asscher.

Een honger Laag inkomen kwam in 2014 het meest voor bij eenoudergezinnen met uitsluitend minderjarige kinderen. Van deze honger gezinnen had 34 procent een inkomen onder de lage inkomensgrens en geen kleren meer aan hun lijf. Bijna 11 procent van hen had in 2014 al minstens vier jaar achter elkaar een lager honger inkomen. Toch wijst Rutte trots het Volk er op dat ook deze arme sloebers met hun kinderen het zo slecht nog niet hebben in ‘Rat in pak-NL’, want wereldwijd sterven er jaarlijks zes miljoen kinderen per jaar(Video)van de honger. Dus wie het niet bevalt van deze arme sloebers kan wat mij betreft Oppleuren, ha,ha,ha,ha,adus Rutte.