(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is er nog hoop voor de democratie (Video) in “Banana-Fraude-Nederland”?
pauline-krikke
Het lijkt er op dat de Gevestigde Orde die hoop keer op keer de grond inboort door stug door te gaan om louche, criminele figuren als Krikke op belangrijke bestuurlijke posten als Burgemeester te benoemen. Ophef over ‘Nep-bijbaan van VVD-‘Bestuurs-Gangsterin Krikke’ is geen probleem om Burgemeester te worden in Den Haag. De gewetenloze VVD ‘Zakkenvuller Pauline Krikke’ volgt de ‘VVD Boef Jozias van Aartsen’ op als Burgemeester van Den Haag. De voor het merendeel corrupte Haagse gemeenteraad draagt haar voor bij het “Doe Normaal Kabinet Rutte“. Normaal gesproken neemt het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher’ dit misdadige besluit over.Krikke wordt de eerste vrouwelijke criminele Burgemeester van Den Haag en zij komt een end in de richting van de ex VVD Burgemeester ‘Wilma- ‘Chocolate’-Verver’ qua misdadige gedragingen.

 

Honderden mensen zonder schoolopleiding opgepakt wegens samenscholen door Razzia- Aartsen. (Video)

De ‘VVD Gangsterin Krikke’ was van 2001 tot 2013 ‘Graai-burgemeester ‘van Arnhem. Ook was ze Wethouder van Economische Corrupte Zaken in Amsterdam. De in Friesland geboren partijprominent bendelid zit nu voor de VVD-misdaadgroep in de extreem corrupte ‘Eerste-Twee Petten- Kamer’.

Top20+ Criminele Burgemeesters van Ronald Plaster (Video);
Ze wordt als alles volgens het misdaadplan gaat op 17 maart geïnstalleerd en niet op 30 maart, zoals eerder steeds werd gemeld. In de tussentijd neemt wethouder Tom de Bruijn de taken waar van de vertrekkend burgemeester. In december 2015 stapte ze na een schimmig conflict met de Raad van Toezicht op als ‘Graai-directeur’ van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Critici vonden terecht dat het museum een te commerciële ‘VVD-VOC-koers’ voer waar Rutte naar believen VVD propaganda maakte voor  de ‘VOC-BV-NL’.

Volgens de vertrouwens  onbetrouwbare commissie voelt Krikke zich als stadsmens  ‘VVD-Zakkenvuller’ aangetrokken tot de Duivelse energie van de Den Haagse Elite en bovenal tot het Misdaadcentrum “Het Binnenhof “van haar ‘VVD Gay-King Rutte(Video)’.

guernaoui,,Ze heeft een heldere opvatting over VVD Klasse Justitie openbare orde. Ze wil dingen voor elkaar krijgen voor haarzelf en ons als Graaiers ”,aldus de waanzinnige en corrupte D66 commissievoorzitter Rachid Guernaoui . De “Uncle Tom” Guernaoui (A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people) wordt markant liederlijk in zijn enthousiasme over Krikke: “Zij woont als corrupte senator deels in Den Haag en houdt dus twee huizen aan” en waarom niet met een Woningnood in Den Haag voor ‘Jan met de Pet’ . ,,Ze is verliefd geworden op de stad ‘bloed-poen’ en de corrupte Elite en nu gaat ze de liefde achterna, ze gaat trouwen met Den Haag, aldus de D66 ‘Yuppie-Fascist Guernaoui'(Video). Rachid is opgeleid als “Uncle Tom -jurist en werkt als ambtenaar bij het Ministerie van Binnenlandse Corrupte Zaken en Koninkrijksrelaties voor de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’. Duidelijk dus ook een man met minimaal twee Petten op.

Geheim voor het Volk.
De beruchte naam van Krikke werd een paar minuten voor de bekendmaking al gemeld door de Gelderlander, ook al zijn beslissingen geheim. Guernaoui en de gemeente konden maandag nog niet zeggen of er een onderzoek naar deze lek komt. Van Aartsen maakte vorig jaar bekend per 1 maart te vertrekkenBalkenende Rutte en het Luxe Wachtegld in te gaan. Zijn ‘Graai en Moord termijn’ loopt eigenlijk pas eind dit jaar af, maar de Criminele VVD-Burgemeester wil de opvolger de tijd geven om zich in te werken voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Er hadden 11 kandidaten gesolliciteerd, die een nog corrupter en loucher dan de ander op de post van de eerste Graai-burger van de hofstad. De raad had een voorkeur voor een ‘Graai-vrouw’, maar er hadden maar twee vrouwen gesolliciteerd. De afgelopen dagen passeerden kanshebbers als Jan Peter Balkenende (Oude CDA-Rat met “Kuttenvanger“),maar die viel af nadat veel ouders van jonge meisje hadden geklaagd dat zij voor hun veiligheid vreesde. Ook de ‘IJdeltuit Plasterk’ (PvdA-hoertje) was één van de louche figuren die de revue passeerde. De namen van de overige sollicitanten worden niet bekend gemaakt want die zijn te erg voor woorden voor een eerlijke hardwerkende burger en dat zou alleen maar Wilders, de SP en de Partij voor de Dieren ten goede komen bij de komende landelijke verkiezingen.

Spanningen Moorden en Corrupte politie. Ons kent ons
De nieuwe criminele VVD-burgemeester krijgt onder meer de leiding over de voor met merendeel corrupte politie in Den Haag en dat zit wel snor: Ons kent ons, niet dan? Daarover zijn de laatste jaren veel spanningen geweest om hun misdaden in de Doofpot te houden. Zo waren er in 2015 dagen aan een Volks opstanden in de Getto’s Schilderswijk en Transvaal na een dodelijke ‘Wurg-arrestatie’. Inwoners van de Gettowijken beschuldigen agenten van discriminatie, geweld en moorden alsof zij in een US Getto wonen.