(van onze Internationale EU- Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Uitlekken geheime tapes van Nicolas Sarkozy geeft inzicht in corruptie,chantage en bedreiging van Justitie
merkel-sarkozydoor de EU-Elite.
Zijn er nog eerlijke Westerse Wereld leiders? Volgens Rutte kunt u ze allemaal vertrouwen, want hij heeft met hen allemaal ‘gewerkt’ of ‘werkt’ nog met of voor hun. Zo verklaarde hij recentelijk nog het volste vertrouwen te hebben in de ‘IMF Boss Lagarde’, toen zij officieel als verdachte werd aangemerkt van een Mega fraude van 300 miljoen euro. Ook de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ haastte zich om te melden met dat Lagarde een bloed eerlijk vrouw is, die hij graag mag kussen.De voormalige maar nog steeds corrupte Franse president Nicolas Sarkozy moet zich voor een rechter verantwoorden voor de financiering van zijn verkiezingscampagne voor het presidentschap in 2012. Die financiering is illegaal geweest volgens justitie.

Franse justitie begint onderzoek naar (ex) President Nicolas Sarkozy en Fred Teeven schrikt zich dood.
Jeroen Dijsselbloem Christine LagardeDe campagne kent financieel een limiet en justitie verdenkt Sarkozy ervan die grens te hebben overschreden. Behalve de voormalige president moeten nog eens dertien anderen zich in dezelfde zaak voor een rechtbank verantwoorden. Justitie maakte dinsdag geen bedragen bekend, maar het loopt uiteraard in de miljoenen. De 62-jarige conservatief  Maffioso Sarkozy van de ‘Nep en Fop Republikeinen’ was president van 2007 tot 2012. Hij verloor de verkiezingen van 2012 van de ‘Nep en Fop socialist François Hollande(Video)’, die de verzieking won met één en al leugen dat hij zou opkomen voor de arbeiders,de zwakkere en bejaarden en na ze allemaal te hebben verraden er nu als een dief in de nacht vandoor gaat.