( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Bent u maf of extreem corrupt of fascistisch en liederlijk pervers stem dan op de VVD-Misdaadgroep(Video) en zijn PvdA-Hoertjes.Poresjenko Rutte
De ‘VVD-Gay-King’ Rutte van het Misdaadcentrum “Het Binnenhof “(Video) en zijn PvdA-hoertjes hebben bijna een jaar lang de Verkiezing ‘s uitslag van het Oekraïne ‘Maffia-Verdrag’ getraineerd om uiteindelijk met een nietszeggend inlegvelletje te komen waarin stond dat de fascistische Maffia ‘Vazal -Staat’(Video) van Obama ‘Mad Dog Trump’ nooit lid zal worden van de EU en de NATO. En wat doet de Maffiaboss en Fascist Porosjenko als dank voor het landverraad van Rutte en zijn ‘GroenLinks Klaver Boy’(Video) en zijn ‘Kasteelheer Pechthold’ ? Hij schrijft een referendum uit of de burgers van de Oekraïne bij de ‘EU-Elite’ en de ‘Mad Dog Trump NATO’ willen. Nou, dat antwoord kunnen wij u wel vast geven dat is JA, want de arme sloebers leven nu in een regelrechte corrupte en fascistische ‘Oligarchen-Hel’.

‘Populist Klaver’ van GroenLinks(Video) steunt Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte.
jesse-klaverDaarnaast is de Oorlogsmisdadiger en Friese schilderijendief (horen wij nooit meer iets over) Porsojenko met toestemming en hulp van de CIA van ‘Mad Dog Trump’(Video)en de NATO van de twee oude ‘CDA Ratten Scheffers en Bot’ weer gestart om de bevolking in het separatisten gebied plat te bomberen (video) met zwaar geschut (is een oorlogsmisdaad ). Inmiddels is iedereen al weer in het Westen vergeten dat het separatisten gebied en de Krim een referendum heeft  gehouden en met de uitslag dat 95% van de bevolking zich wilde afscheiden van de ‘Maffiaboss Porosjenko’. Tja, net als bij de fascistische ‘Adam- D66 Wethouder Kukenheim ’(Video) is een referendum en verkiezing ‘s uitslag alleen maar geldig als de uitkomst haar bevalt, want anders wil zij en  haar partij ‘Rent a D66’ direct afscheiden van “Banana-Fraude-Nederland” en dus ‘Yuppie-separatisten ‘worden, Houzee! Hoe het ook zij, nu ‘Pinokkio Rutte’ (Video) keihard van achter is verkracht door zijn ‘gabber in crime’ Porosjenko horen wij hem niet ‘Doe Normaal’ brallen tegen hem. Dat doet hij alleen maar tegen het door hem kaal gelukte Volk.