‘Maffia Boss Porosjenko’ verkracht Rutte als dank voor zijn Landverraad.

( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Bent u maf of extreem corrupt of fascistisch en liederlijk pervers stem dan op de VVD-Misdaadgroep(Video) en zijn PvdA-Hoertjes.Poresjenko Rutte
De ‘VVD-Gay-King’ Rutte van het Misdaadcentrum “Het Binnenhof “(Video) en zijn PvdA-hoertjes hebben bijna een jaar lang de Verkiezing ‘s uitslag van het Oekraïne ‘Maffia-Verdrag’ getraineerd om uiteindelijk met een nietszeggend inlegvelletje te komen waarin stond dat de fascistische Maffia ‘Vazal -Staat’(Video) van Obama ‘Mad Dog Trump’ nooit lid zal worden van de EU en de NATO. En wat doet de Maffiaboss en Fascist Porosjenko als dank voor het landverraad van Rutte en zijn ‘GroenLinks Klaver Boy’(Video) en zijn ‘Kasteelheer Pechthold’ ? Hij schrijft een referendum uit of de burgers van de Oekraïne bij de ‘EU-Elite’ en de ‘Mad Dog Trump NATO’ willen. Nou, dat antwoord kunnen wij u wel vast geven dat is JA, want de arme sloebers leven nu in een regelrechte corrupte en fascistische ‘Oligarchen-Hel’.

‘Populist Klaver’ van GroenLinks(Video) steunt Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte.
jesse-klaverDaarnaast is de Oorlogsmisdadiger en Friese schilderijendief (horen wij nooit meer iets over) Porsojenko met toestemming en hulp van de CIA van ‘Mad Dog Trump’(Video)en de NATO van de twee oude ‘CDA Ratten Scheffers en Bot’ weer gestart om de bevolking in het separatisten gebied plat te bomberen (video) met zwaar geschut (is een oorlogsmisdaad ). Inmiddels is iedereen al weer in het Westen vergeten dat het separatisten gebied en de Krim een referendum heeft  gehouden en met de uitslag dat 95% van de bevolking zich wilde afscheiden van de ‘Maffiaboss Porosjenko’. Tja, net als bij de fascistische ‘Adam- D66 Wethouder Kukenheim ’(Video) is een referendum en verkiezing ‘s uitslag alleen maar geldig als de uitkomst haar bevalt, want anders wil zij en  haar partij ‘Rent a D66’ direct afscheiden van “Banana-Fraude-Nederland” en dus ‘Yuppie-separatisten ‘worden, Houzee! Hoe het ook zij, nu ‘Pinokkio Rutte’ (Video) keihard van achter is verkracht door zijn ‘gabber in crime’ Porosjenko horen wij hem niet ‘Doe Normaal’ brallen tegen hem. Dat doet hij alleen maar tegen het door hem kaal gelukte Volk.

11 reacties op “‘Maffia Boss Porosjenko’ verkracht Rutte als dank voor zijn Landverraad.

 1. Je moet hem eens zien, in èèn keer weer 4,5 miljard bij de zorg, waar ie eerst 12 miljard gestolen heeft, klinkt allemaal heel geloofwaardig, of daar nog stemvee instinkt????

 2. Volgens nog niet bevestigde berichten uit politiek Den Haag, zou Mark Rutte de gewilde onderste steen van MH17 hebben verstopt in de slaapkamer van Gordon.
  De steen ligt onderin een klerenkast tussen de zweepjes, maskers en de zwart-leren kleding, waaronder een glinsterend Zorro-kostuum, die Gordon weer heeft geleend van Onno Hoes. Deze “heilige” steen wordt na 15 maart a.s. in het geheim overgebracht naar de onderste kelders en darkrooms van het kasteel van Ard van der Steur. De sleutel van de toegangsdeur van deze darkrooms zou, volgens de laatste geruchten, in handen van zijn van D’666-opperhoofd Alexander Pechtold.

 3. Triumph: “Pooiers Vrouwen Justitia” vallen in eigen zwaard ?

  Je moet wel een enorme lul de behanger zijn om al koerszettent tot zinken, Kapitein van de Titanic te willen zijn. Voor de helderheid de maffia is een betere leerschool dan de academisch maffia van laffe Schriftgeleerden koorknaapjes.

  Multiple sources confirm that about 70 arrest warrants will be served on power brokers and politicians in Washinton DC, Virginia and New York this week shortly after Jeff Sessions is confirmed as US Attorney General. Among those to be arrested are Democratic Senators Chuck Schumer, Richard Blumenthal and Hillary Clinton’s vice-president pick Tim Kaine, Pentagon sources say. These arrests will follow 474 arrests that took place in California last week as a pedophile ring that served Hollywood and West Coast elites was taken down. It is interesting to note the California arrests were only reported by local news outlets and completely ignored by the big corporate networks. Lees meer: https://benjaminfulford.net/

  http://abc13.com/news/474-arrested-in-california-human-trafficking-stings/1734315/

  http://www.globemagazine.com/content/clinton-stopped-her-tracks

   • Satan wordt meteen vereerd op 0.46sec,het “symbolisch in stukken snijden van een naakte (taart) vrouw.Slaven,meesters,heksen,handlers er loopt daar wel voor een paar duizend jaar aan bajes klanten…
    Walgelijke vertoning,allemaal in het zwart-wit en rood,lijkt een onschuldig feestje
    maar het is right in our face.
    Zo doen ze dat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s