(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- US&EU-Elite-fascisme’ trekt ten Oorlog tegen China en Rusland(Video)D66 bekent kleur: Alleen de kukkenheimwildersGrachtengordel telt in Amsterdam. ‘Jan met de Pet’ in Amsterdam ten dode opgeschrevenDe Ondemocratische, ‘EU-Yuppie-‘fascistische D66-Wethouder Kukenheim’:” Wilders premier? Dan mijn ‘Amsterdam Yuppie-Republiek’ (de Nieuwe VOC-Adam) en geef ons maar de altijd liegende en arme plunderde VVD ‘VOC-Godfather Rutte’ de King van het Misdaadcentrum(Video)”Het Binnenhof”,die net als D66 de ‘Wil van het Volk’ verkracht voor onze ‘gabber in crime’ ‘Maffiaboss Porosjenko”.

 

D66 Amsterdamse ‘Yuppie-Lord Paternotte’:”Pas op voor ‘Mocro Liquidaties’( Video).

Maakt Kukenheim zich schuldig aan Haatzaaien tegen Wilders en zijn kaalgeplukte aanhang en de democratie.
rutte-ollongerenDat was wel even anders toen Kajsa Ollongren de corrupte rechterhand van Rutte was en er geen enkel probleem in zag dat Rutte samen met Wilders ging. Zij was betrokken bij de formatie van het eerste kabinet van premier Rutte “Bruin I”.  M.a.w. zij verkoopt haar goed opgeleide derrière aan wie dan ook. Als PVV-leider Wilders premier van Nederland wordt en dan is het volgens D66-wethouder  ‘VOC-Regent- Kukenheim’ niet ondenkbaar dat Amsterdam een ‘Fascistische-Yuppie-republiek’ wordt zonder ‘arme-Wilders- sloebers’ want die worden sowieso nu al allemaal op transport gezet naar de Volksbuurten ( ‘PvdA Voedselbank- Getto’s’) van Almere of Lelystad. Dat bralde ze zaterdag op een nieuwjaarsreceptie van het ‘VOC-slavernij-instituut Ninsee’ in de hoofdstad, een periode die Rutte de ‘Gouden Eeuw van ‘BV- NL’(Video) noemt en daar is Kukenheim  het mee eens zo schrijft het Parool.

‘Populist Rutte’ breekt weer zijn woord(Video) met instemming D66 voor ‘Maffiaboss Poresjenko’.

„Rebellie past onze stad als een handschoen als het ons uitkomt als andere dit zouden doen hadden zij gelijk onze AIVD van ‘Acacadabra Dick Schoof’ en zijn Boss de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’(Video) achter hun reet aan, ha,h,aha”, bralde Kukenheim volgens de krant. „Dat betekent dat we als diverse en niet tolerante stad voor de arme sloebers ook niet moeten aarzelen om tegen de landelijke trend uitslag van de Verkiezing in te gaan.” Volgens de fascistische kennelijk schizofrene wethouder (Video) , die onder  geen Onderwijs voor de laagste klasse en  geen Diversiteit (Witte school voor de D66-Yuppies) in haar ‘Graai-portefeuille’ heeft, past de hoofdstad een activistische opstelling tegen racisme en onverdraagzaamheid m.b.t ‘D66-Yuppies’ en leden van de VVD misdaadgroep en de ‘D66 en VVD Bankier-Gangsters’ (Video) op de ‘VVD-Witwas- Zuidas’. Het is niet helemaal duidelijk of deze antidemocraat zich voor deze Fasisitische exercitie heeft laten inhuren door ‘Doe Normaal Rutte’ of ‘Maffia-boss Porosjenko’(Video), die trouwens ook zijn bloed-poen witwast (Video) op de Zuidas.