(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘VVD Maffia-Zorg Rippers’ zetten de Trend: “Echtpaar Schippers de ‘VVD-Zorg-Rippers’.”(Video).
Schippers de Zorg Rippers
Kwart Maffia-Zorg ‘Graai en Naai Bobo’s’ boven Balkenendenorm, maar past u vooral op voor Trump,Wilders, Holleeder en bovenal Poetin(Video). Bent u maf en oerdom of extreem corrupt stem dan bij de komende verziekingen op de VVD misdaadgroep en zijn PvdA-hoertes,Houzee!
Niet gewerkt, wel 65 mille schaamteloos, misdadig. De haren rijzen me hiervan te bergen”, zegt SP-raadslid Mark Hayen uit Sittard-Geleen. Hij reageert op het nieuws dat een Limburgse Mafffia-zorgbestuurder zonder ook maar één dag gewerkt te hebben, 65 duizend euro vertrekpremie krijgt. Omdat de sollicitatie-procedure misdadig en corrupte stonk, zag ‘Maffia-zorginstelling’ Vivantes af van zijn benoeming. Maar de contracten waren al getekend.

Jong geleerd oud gedaan: Ratten in pak vullen Zakken ten kosten van onderwijs. (Video)

 

 Frauduleuze declaraties onderwijsbobo’s’ .Niemand gearresteerd. Samsom blij.
gerard-marinus‘Maffia-Zorgbestuurder’ en ‘Zakkenvuller Gerard Marinus’ zou per 1 januari beginnen bij Vivantes in Sittard-Geleen als corrupte bestuursvoorzitter. Zijn aanstelling was al heel snel omstreden, omdat bij zijn sollicitatiegesprek zijn Maffia-boss uit zijn vorige baan in de Raad van toezicht zat te graaien. Die besliste mee of Marinus geschikt was als gabber in crime. De ondernemingsraad en cliëntenraad vonden daarop dat er sprake was van ‘Rat in pak vriendjespolitiek.’ Door de ophef besloot Marinus af te zien van zijn aanstelling als Zakkenvuller. Maar zijn vorige baan was al vergeven aan een andere Rat in pak en de handtekeningen waren gezet. En dus kreeg Marinus 65 mille cadeau. Vakbond FNV begrijpt niets van de mentaliteit van sommige Maffia-zorgbestuurders en vraag zich af wanneer zij ooit eens ‘Normaal gaan doen'(Video). „Er zijn instellingen waar het beter gaat, maar dit soort misdaad zaken komt nog steeds voor. Nog steeds worden er Oplichtingen ’s constructies verzonnen die abnormaal misdadig (Video) zijn om onder de Wet Normering Topinkomens uit te komen. Dit is ook zo’n voorbeeld dat schandalig en eigenlijk misdadig is. Juridisch klopt het, maar waar is de moraal”, zegt een woordvoerster van de FNV. De hele affaire is extra pijnlijk, omdat ouderenzorg-instelling Vivantes door misdadig en wanbestuur al langer in de financiële problemen zit en verlies lijdt. Bekend is ook dat het personeel al langer klaagt over de toegenomen onmenselijke werkdruk. „We kunnen ons goed voorstellen dat hier verontwaardiging over ontstaat en we gaan het ook aan onze mensen uitleggen”, bralt een woordvoerder beroepsleugenaar van Vivantes. „Maar dit is de zure ‘Rat in pak consequentie’ van het eenzijdig ontbinden van een ‘Zakkenvullers-arbeidscontract’. Of de gewetenloze ‘Rat in pak Gerard Marinus’ heeft overwogen het geld niet aan te nemen? Nee, en dat is zijn goed recht in “Banana-fraude -Nl” van ‘Doe Normaal Rutten’(Video) &zijn PvdA ‘NSB-Loopjongen Asscher’. Maar ongemakkelijk voelt het wel dat het zo is gelopen nu hij in de pers hangt als walgelijke Zakkenvuller.” De SP hoopt nu dat het gemeentebestuur van Sittard-Geleen in woord en gebaar afstand neemt van de affaire. „Maar dergelijke oproepen worden bijna nooit beantwoord door het voor het merendeel gestoorde en corrupte(Video) gemeentebestuur ”, zegt Mark Hayen. Ondanks dat ‘Maffia-Zorgbestuurder Gerard Marinus’ voor Rat in pak begrippen slechts 65.000,- euro (staat gelijk aan 5 jaren bijstanduitkering van een heel gezin) heeft weg gesnuffeld hebben wij hem toch een mooie plek gegeven  op het “Elite-Gangster Billboard”(Video). De inmiddels compleet gestoorde ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’  heeft alle kaal geplukte burgers  gewaarschuwd om met hun Volkse tengels af te blijven van  zijn gabbers in crime die op het Elite-Gangster- Billboard staan, maar wel op de PvdA te stemmen: