Pensioenfondsen van Asscher & Klijnsma:Twee derde in gevarenzone.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangsters redactie)

Jetta KlijnsmaAMSTERDAM-NOIR- Bankiers-Gangsters verdienen ‘Bloed-miljarden’ aan pensioenfondsen van ‘Jan met de Pet’.
De Grootste Italiaanse Misdaadbank Unicredt staat op omvallen en heeft 13 miljard nodig. En dat is dus een teken aan de wand dat wij weer aan de vooravond staan van de zoveelste Bankier-gangster economische crisis in de EU. Voor dergelijke ‘Rat in pak economische crisissen’ draait steevast ‘Jan met de Pet’ op en daar komt geen Baardman aan te pas (Video).De PvdA Schizofrene ‘Gluiperd Dijsselbloem’ heeft de Misdaadbanken in de EU al gerust gesteld ( Video)dat ‘Jan met de Pet’ weer gaat bloeden voor hun misdaden na de verkiezingen.

Mbo’ers ontmaskeren Asscher als Beroepsleugenaar en ‘Ras-Kapitalist’ ( Video). 

 

Doe Normaal Rutte’: lange rijen voor de Voedselbanken doen mij en de PvdA niets. Pieter Omtzigt over de geldschepping van de ‘ECB-Bankier-Gangsters’ en foetsie de pensioenen.

 Klijnsma de PvdA-Queen van de mensonterende Voedselbanken optimistisch over pensioen (Video). 

 

Bijna twee op de drie pensioenfondsen heeft minder geld in kas dan wettelijk vereist is, meldt De Nederlandsche Misdaad-Bank. Is dat geen rutte-voedselbankmisdaad? Nee dus. Maar wie bepaald feitelijk waarom het wel of niet een misdaad is? Dat is de gestoorde Tweede Kamer(Video) van Misdaadcentrum “Het Binnenhof”(Video). Toch is volgens het ‘Doe Normaal Rutte Kabinet’ (Video)de crisis al lang voorbij. In ieder geval tot na de Verkiezingen. De Mainstream-Maffia- media doet er alles aan om de armoede in Nederland uit beeld te houden zoals bijv. de dagelijkse lange rijen (Video) bij de mensonterende ‘PvdA-Voedselbanken’. En het de ‘Mooiweer PvdA en VVD- propaganda’ berichten worden dagelijks over het Nederlandse ‘Klootjesvolk’ heen gegooid als wij met zijn alle in de Hemel op aarde leven. Zo werd van de week het ronduit krankzinnige bericht verspreidt dat er maar liefst 1 miljoen vacatures open staan, terwijl er al jarenlang meer dan een half miljoen mensen werkloos zijn en ontelbare werkloze gedwongen in een ‘Participatie-Slavenbaan’ zitten van ‘Kapo Klijnsma’. Dan moeten we toch wel in de Hemel zijn omdat te geloven.De beleidsdekkingsgraad van 61% van de fondsen – de gemiddelde verhouding tussen wat ze in kas hebben en wat er nu en in de toekomst moet worden uitgekeerd – ligt onder het wettelijk minimum van pakweg 104%.Dat betekent dat die fondsen, die het geld van 6,5 miljoen werkenden en gepensioneerden beheren, plannen moeten maken om snel weer genoeg geld in kas te hebben. Voor de pensioensector als geheel lag de beleidsdekkingsgraad eind vorig jaar op 97,5%, ook ruim onder de norm dus.

 

 

13 reacties op “Pensioenfondsen van Asscher & Klijnsma:Twee derde in gevarenzone.

 1. Hele hoop leeftijdsgenoten voelen zich bedrogen door gekorte verplichte premies en de lijfrentes zijn ook danig gekort door de crisis, dat er geen sprake meer is goede oude dag?

 2. Dijsselbloem wist iedereen zijn geld in cyprus in één dag te roven maar de hegde-fondsen van George Sorros mabel van oranje haar baas kan zijn gang gaan net als wat hij heeft gedaan in 2008 met ABN-AMRO wist elk man die in de regering zat dat het zou gebeuren ook beast van leeuwen AFM wist ervan maar dijsselbloem raak Sorros met geen één vinger aan over uw gestolen kinderen niet te spreken !

  Maar uw pensioen stelen kan wel !

 3. En luister goed Volk van Holland want uw koningshuis steel u waar u erbij staat !
  Liegen en bedriegen is hun grootse goed ! en bepalen hoe laat u moet poepen eten slapen praten net of iedereen gek is ! we gaan voor WILDERS !

  En Zalm gaat nu met pensioen hij is klaar iedereen naar huis te sturen nu gaat hij genieten maar pensioen van een normale werker steelt hij en denkend ik ben veilig
  dat is pas leuk hij is erger dan Rijkman Groenink nu hoor je pauw er niet over !
  En de zaagsel hyprocrieten managers ook niet want, des te slechter des te beter !

  Maar luister goed wat dit vent te vertellen heeft over de koningshuizen van Europa !

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Nu nog de pensioenpotten leegroven, waarin de arbeiders heel hun leven verplicht de premies hebben gestort, en dan zijn zij tot op hun nakie uitgekleed. Te triest voor woorden. Verplicht tot 67+ doorwerken (weldra tot 70+), maar geen baas wil iemand in dienst nemen ouder dan 45+. Zelf gaan ze door met ’t bekleden van meerdere commissariaten tot 72. Macro-economisch houden ze allerlei lulverhalen, maar passen die micro-economisch totaal niet op zichzelf toe. Gewone, eerlijke arbeiders die na hun 60ste nog werken zijn eerder uitzondering dan regel. Het klimaat voor de oudere werknemer is in NL ronduit verstikkend en aan de vakbond heb je niets. Wat dat betreft doen ze ’t in Frankrijk ’n stuk beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s