(door De Stem van de Straat Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wie gisteren niet “Peter R. de Vries verdedigt Pedofiel die kind van 12 jaar verkrachtte”(video) heeft gezien op Salto 2 kan vanavond de
peter-r-de-vries-pedo-verdedigerherhaling zien t/m zondag en donderdag op Salto 1 en vanaf vrijdag op youtube.
Schokkende primeur dat Peter R. de Vries een Pedofiel verdedigt (Video) die een kind van 12 jaar heeft verkracht.”
‘Politie-Informant Peter R. de Vries’ heeft willens en wetens over de rug van Maria Mosterd een ‘Loverboy-Pedofiel’ die sex heeft gehad (= wettelijke verkrachting) met haar toen zij 12 jaar was verdedigd. En de hele Pulp-Media inclusief zijn VARA Schandknaap subsidie ‘Miljonair Matthijs van Nieuwkerk’ werkte daar aan mee. Maar wellicht nog kwalijker is het waarom  Justitie deze ‘Loverboy-Pedofiel’ en zijn ‘Pr-Media-advocaat De Vries’ en zijn loopjongen de ‘Pedo Dwerg-Hendrik Jan Korterink’ niet heeft vervolgd wegens verkrachting van een kind en de Vries en Korterink wegens daar boven op nog eens haar naam door de slijk te halen (aanraden) in deze. Maar over deze voorgaande schokkende  feiten zwijgt de ‘Mainstream-Maffia-media’ en alle Staatsomroepen, die ziet u allen bij de Stem vd Straat Adam-Noir.

Maar goed het verdedigen van een algemeen bekend staande ‘Rapist-pedofiel’ is voor ‘Geilneef Peter R. de Vries'(Video) niet iets bijzonders. Zo verdedigd hij ook de Ex OM Boss de Top VVD-er Demmink: