(van onze Internationale Mad Dog Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wanneer komt er een wereldwijd inreisverbod verbod voor ‘Bankier-Terroristen’. Dijsselbloem stelt zijn ‘gabbers in koenderscrime’ Britse Bankier-Gangsters gerust bij RTLZ (Video).‘Mad Dog Trump’: USA Über Alles–(Hitler) en reisverbod voor Moslims(Joden). (Video)
Mogen de PvdA ‘Neder-Marokkanen’ Aboutaleb en ‘Mocro Spion Arib’(Video) en de corrupte ex wijkagent Ahmed Marcouch(Video) nog de US in van ‘Mad Dog Trump’? Vooral de PvdA ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ is zich letterlijk een hoedje geschrokken, want tijdens het regime van Obama was hij nog de gevierde Huis Marokkaan van de US-Elite, omdat hij Rotterdam onleefbaar heeft gemaakt voor arme werklozen van alle geloven en kleur. Wel staat al vast dat de ‘Neder-Turken’ van DENK de US niet meer in mogen, behalve als zij voor de CIA werken (Video) of steenrijk zijn. Misschien was dat wel de echte reden dat ‘Spijtoptant Sylvana Simons’ als een Dief in de nacht DENK heeft verlaten(Video). En hoe zit het met de D66 Huis Marokkaanse &’Wachtgeld overloper Hachchi’, die heeft immers ook twee paspoorten. Wordt die nu ook de US uitgegooid?

Sigmar GabrielDe corrupte Nederlandse en Duitslands Elite laten hun ‘Luxe Royal-Hotel- Ambassades'(Video) in Washington onderzoeken wat de gevolgen zijn voor hun burgers met een dubbele nationaliteit van het besluit van president Donald Trump om inwoners van zeven islamitische landen voorlopig te weren en niet die van Saoedi Arabië en Pakistan. Immers de 9-11 Terroristen kwamen allemaal uit het misdadige ‘Olie-regime Saoedi Arabië’ en ‘Schurkenstaat-Pakistan’ (het laatste land wordt gerund door de CIA) en niet uit de zeven landen. Ze hebben daartoe bij hun Amerikaanse gesprekspartners van de ‘Corporate-Crime-Natie’ van Mad Dog Trump aangedrongen op uitleg en verduidelijking. Dat laten de ‘Nep en Fop socialistische minister’ van Buitenlandse Corrupte Zaken van de Nederlandse Elite, ‘Eunuch Koenders’ en zijn Duitse ambtgenoot de bolle volgevreten Sigmar Gabriel(Video), in een gezamenlijke ‘Bral-verklaring’ weten.„Wij zijn vastbesloten om de rechten van onze (Elite)-burgers te beschermen en zullen hiertoe ook binnen de ‘Europese-Graai-Unie’ overleggen over de noodzakelijke stappen, maar we zijn natuurlijk muisstil als het gaat over de rechten van de 50 miljoen EU burgers die al decennia lang onder de armoedegrens moet zien te overleven, al dan niet als Dak en thuislozen.

’Niet het Straf de arme beleid van de Voorzitter van het  EU Parlement’s  Maffioso Tajani’(Video).

 

Taxfree Prins Constantijn'(Video) ook bezorgd over decreet Trump.
Koning Willem
De eeuwige klaploper Prins Constantijn heeft zich zondag via Twitter ook gemengd in het ‘Bral-debat’ over het besluit van Trump om arme inwoners van zeven moslim landen de toegang tot de VS te weigeren. Hij maakt zich vooral zorgen over zijn Koninklijke familie omdat bijna ieder lid wel twee paspoorten bezit en overal in de wereld Paleizen en poen op de Misdaadbanken. In de verklaring brallen de ‘Nep en Fop Ministers’ Koenders en  Gabriel  dat beide ‘Banana-Fraude- landen zich met veel inzet inzetten in de strijd tegen het ‘Baardman-terrorisme’ en niet tegen de ‘Bankiers-Terroristen’. „In Europa is het niet ons beleid om mensen vanwege hun afkomst of religie te stigmatiseren(Kuch), maar allen op grond van wie arm of rijk is. Bovendien is de bescherming van vluchtelingen een miljoenen business voor onze Ratten in pak, zoals vastgelegd in het Vluchtelingenverdrag, een internationaalrechtelijke plicht die niet in twijfel getrokken mag worden. We geloven absoluut niet dat inreisverboden in de Volksbuurten in de EU tegen miljoenen mensen op grond van hun nationaliteit, afkomst of religie, het juiste middel kunnen zijn in de strijd tegen het ‘Baardman-terrorisme’.” Trump heeft wel al op basis van strikte geheimhouding zijn Dutch loopjongen Rutte gerust gesteld dat ‘Queen Exotica Maxima’ met haar twee paspoorten als telg van een ‘Christelijke’ en blanke ‘(CIA)-Oorlog misdadiger’ vader altijd als een vorst de US in kan om te winkelen of haar andere privé hobby’s (Video) zonder die bolle Taxfree ‘Graai King Willem’. Maar het zou ook zo maar kunnen dat Trump zich een ‘pretje’ heeft beloofd en van plan is om Maxima in haar Royaal peperdure Kruis te grijpen.