(van onze VVD Pedo-Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nog kort geleden stal Rutte de ‘dr. Goebbels- Propaganda-Show’ bij zijn subsidie ‘Graai-Nest-Buitenhof(Video) ‘en direct daarna rutte-en-steurkwam hij met zijn ‘Doe Normaal-verkiezingscampagne’ en kon zijn Beroepsleugenaar Van der Steur op abnormale wijzen vertrekken.
Nu melden wij als enige al dat het aftreden van de beroepsleugenaar Van der Steur een geplande ‘Huil en Lieg Show’ (Video) was om de grootste VVD ‘Beroepsleugenaar Rutte’(Video) uit de wind te houden. En nu wordt onze publicatie bevestigd door n.b. de VVD-misdaadgroep zelf. Dat de abnormale Ard van der Steur donderdag na zijn zoveelste ‘Lieg en Huil showtje’ in vereniging met zijn Boss ‘Pinoccio Rutte’ is opgestapt als Minister van Veiligheid voor de Rijke en Elite-Pedo’s en Klasse Justitie gebeurde na aandringen van de corrupte Top van zijn misdaadpartij.

Politie: Geen Happy New Year voor Van der Steur (Video)

De Minister  VVD-Gangster Van der Steur werd duidelijk gemaakt dat een vertrek niet te vermijden was en dat hij tot na de verkiezingen maar moest gaan genieten in het Luxe Wachtgeld met ‘Imam Samsom’(Video) en ‘Griezel-Teeven’ en ‘Bral-Opstelten’. VVD-ingewijden die ook walgen van Rutte zeggen dat maandag voor het eerst werd gesproken over een vertrek van Van der Steur. Zes VVD-Kamerleden constateerden dat het moeilijk zou worden om weer de boel bij elkaar te liegen. Daarna besloot de misdadige partijtop dat „het gedonder gelieg door Van der Steur definitief afgelopen moet zijn, zodat deze misdaden de ‘VVD-Demmink-Doopot'(Video) in kunnen.”

Is dat Normaal? ‘Oplichter Plasterk’ neemt plaats in van ‘Aasgier Blok’.(Video)
‘Pinokkio Rutte’ is door Van der Steur tijdens het groot VVD ‘Lieg en Huil Show-debat’ uit de wind gehouden door na de eerste termijn zijn vertrek aan te kondigen. Een volledig van A tot Z van te voren afgesproken VVD-script om het Volk een rad voor ogen te draaien. Daar kunnen ‘Capo di tutti capi Poetin’ en ‘Mad Dog Trump’ nog wat van leren. Tijdens de schorsing van het ‘Bral-debat’ werd hij naar een zaaltje geroepen en bedreigd. Daar kreeg hij o.a. nog een keer te horen dat aftreden onvermijdelijk was en dat hij vooral niet moest vergeten dat met een snik en een traan te doen en de vaste VVD Crimefighters Criminele aftreed zin te zeggen: ‘Ik heb altijd naar eer en geweten gehandeld voor Volk en Vaderland(NSB)’.