(van onze Stem van de Straat Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Stem van de Straat Amsterdam-Noir komt a.s. maandag met de schokkende primeur dat Peter R. de Vries een Pedofiel verdedigt (Video) die een kind van 12 Peter R de Vries pijpmeisjejaar heeft verkracht.
‘Politie-Informant Peter R. de Vries’ heeft willens en wetens over de rug van Maria Mosterd een ‘Loverboy-Pedofiel’ die sex heeft gehad (= wettelijke verkrachting) met haar toen zij 12 jaar was verdedigd. En de hele Pulp-Media inclusief zijn VARA Schandknaap subsidie ‘Miljonair Matthijs van Nieuwkerk’ werkte daar aan mee. Maar wellicht nog kwalijker is het waarom  Justitie deze ‘Loverboy-Pedofiel’ en zijn ‘Pr-Media-advocaat De Vries’ en zijn loopjongen de ‘Pedo Dwerg-Hendrik Jan Korterink’ niet heeft vervolgd wegens verkrachting van een kind en de Vries en Korterink wegens daar boven op nog eens haar naam door de slijk te halen (aanraden) in deze.

Maar goed het verdedigen van een algemeen bekend staande ‘Rapist-pedofiel’ is voor ‘Geilneef Peter R. de Vries'(Video) niet iets bijzonders. Zo verdedigd hij ook de Ex OM Boss de Top VVD-er Demmink: