(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Dijsselbloem en Wiebes verschil moet er wezen: dijsselbloem-rtlzBijna pensioen 75.000 euro bonus en 1,5 miljoen uitkering Prinses Amalia(Video).
Bankier-Gangsters uit Groot-Brittannië die zich graag op de’ VVD Witwas-Zuidas’ willen vestigen, hoeven zich volgens de PvdA minister van Financiën voor de Rijken ‘Gluiperd Dijsselbloem’ geen zorgen te maken over hun abnormale Mega Taxfree-bonussen en hun andere misdadige praktijken. Hij hintte er ook op dat hij er op rekent dat de Bankiers hem na de verpletterden nederlaag van de PvdA bij de komende landelijk verkiezingen niet zullen vergeten. Ook over de rijen bij de PvdA Voedselbanken hoeven de Bankiers zich geen zorgen te maken, want als het aan Dijsselbloem ligt blijven de rijen groeien.

Corrupte D66 Wethouder Ollongren ooit de rechterhand van ‘Doe Normaal Rutte’(Video) pleit voor versoepeling bonusbeleid voor alle bankiers

Dat bralde hij in het wekelijks Jaknikkers gebral met ‘RTL Z–Rioolputje’ van Top PvdA Econoom ‘Top Sexs- Stalker’ Heleen Mees(Video) van bejaarde ‘Bankier-Suikeroompjes’. De gatenkaas ‘Taxfree-Witwas’ bonuswetgeving(Video) komt in gesprekken altijd aan de orde. Er is een Europees plafond en voor Nederlandse Misdaadbanken, die echt werkzaam zijn in Nederland en wiens klanten ook in Nederland zijn, die vallen onder een veel strenger bonusregime.’Dat bonusregime is er sinds een paar jaar voor de Show. ‘Dat hebben we gedaan naar aanleiding van de Maffia rentederivaten, de woekerpolissen, al die Nep en Fop wurg en Oplichting ‘s producten die zijn verkocht aan de gewone burgers door de Ratten in pak(Video) die rutte-ollongerendaar helemaal geen belang bij hadden. En elke keer zat die bonusprikkel daarachter.’Maar voor Britse Bankier Gangsters geldt de Nederlandse bonusregel niet, bralt de schaamteloze arbeiders verrader Dijsselbloem. ‘Zij vallen onder de Europese ‘Elite-Graai-Naai’ ‘Jan met de Pet’ wetgeving, wat voor Amerikanen nog steeds heel streng is, maar dat is een hoger plafond dan het Nederlandse.’ De Corrupte Wethouder Kajsa Ollongren van’ Rent a D66′ bralde eerder deze maand ook dat Bankier-Gangsters uit Groot-Brittannië bezorgd zijn over het Nederlandse bonusplafond. Zij vond het, ondanks dat de regels niet voor buitenlandse Bankier-gangsters gelden, ‘onverstandig om strenger te willen zijn dan Europese Elite Gangsters gatenkaas wetgeving .

Tot Slot:De duistere rol van de ‘D66- Yuppies'(Video) in Amsterdam komt deze week uitgebreid aan de orde in de “Stem van de Straat Amsterdam-Noir SaltoTV”.