(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-NSA van Obama luisterde 35 wereldleiders af. Dat blijkt volgens de Britse krant The Guardian uit een Ronald Plasterk Gay pridedocument dat is gelekt door de klokkenluider Edward Snowden.
De CIA, NASA en cocaïne dealers lachen zich helemaal slap om die ‘IJdeltuit Plasterk’ als hij weer meevaart als ‘VVD-trekpop’ bij de Adam Gay Parade(Video). Het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en Asscher ‘onderzoekt’ of er zwakke ‘Anti Poetin punten’ (Video) zijn in het ‘Nep en Fop verkiezingsproces’. Doel is om mogelijke inmenging van buitenaf te voorkomen zodat niet de vuiligheid van de Heersende Klasse op straat komt te liggen zoals bij ‘Corrupte Hillary’ en ‘Pedo Bill’(Video). Het gaat onder meer om hacks of digitale aanvallen op de verkiezingsorganisatie, het stemmen en het bepalen van de uitslag. Over het feit dat de CIA en de NSA zo een beetje alle EU Elite leiders afluistert inclusief Merkel hoorde wij Plasterk niet.Ook  wordt er  geen onderzoek gedaan naar het dagelijks gelieg van met name de Rechtse poulitsiche partijtjes VVD, PvdA, D66 en GroenLinks. Ook wordt er geen onderzoek gedaan naar het feit dat Rutte en zijn ‘GroenLinks Boy Klaver'(Video) de ‘Wil van het Volk’ verkrachtte door o.a. de uitslag van  het Oekraïnse Maffia referendum niet uit te voeren.

AIVD van Plasterk waarschuwt voor Russische agenten in Telegraaf(Video), maar niet voor Ultra Rijken.

Plasterk: Timmermans deed een half jaar niets, behalve vals janken en liegen(Video).
De’ PvdA IJdeltuit Minister Plasterk’ (Binnenlandse corrupte Zaken) schrijft maandag aan de Kamer dat het kabinet niet kan uitsluiten dat timmermans-plasterkbuitenlandse overheden of instellingen er belang bij kunnen hebben om de politieke besluitvorming en publieke opinie in Nederland te beïnvloeden. De publieke opinie beïnvloeden mag alleen gedaan worden door de CIA en de Heersende Klasse(Video) middels hun Staatsmedia en hun ‘Corporate Crime Media’, aldus Plasterk. In de Verenigde Staten bleken Russen Wikileaks (Video) het e-mailverkeer van de corrupte Democraten te hebben onderschept. ‘Mad Dog Donald Trump’ had daar als Republikeinse Twitter en Kruisen grijper Presidentskandidaat voordeel van, zo brallen zijn corrupte (on)-Democratische Elite tegenstanders die de ‘Freak-Verkiezingen’ hebben verloren. De corrupte gewetenloze NL veiligheidsdiensten die allemaal loopjongens zijn van de CIA zijn al jaren alert op cyberveiligheid en nu zeker in de aanloop naar de Dutch ‘Freak-verkiezingen’ op 15 maart, aldus de minister na vragen van ‘Rent a D66’ van ‘Kasteelheer Pechthold’. Plasterk heeft geen aanwijzingen dat er in het recente verleden hacks zijn geweest om de verkiezingen te manipuleren, maar wat maakt dat uit.

CIA Mudd calls Assange ‘Pedophile’ on CNN, Wikileaks threatens lawsuit(Video).
Dick SchoofMaar er mag wat de minister betreft geen enkele twijfel ontstaan over de (on)betrouwbaarheid van de verkiezingen en het leidt lekker af van de echte maatschappelijke problemen zoals extreme ongelijkheid en dat de ‘Ultra-Rijken-Gangsters’ en hun symbool van ongelijkheid per geboorte Taxfree ‘Graai-King Willem’(Video)geen cent belasting betalen. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding( niet de ‘Bankiers-terroristen’)en Veiligheid voor de Rijken ‘Acadabra Dick Schoof’ (NCTV) is onder meer bereid om de ICT-dienst van de Tweede Kamer te ondersteunen bij de beveiliging van hun systemen en hen ondertussen af te luisteren en daarna mogelijk te chanteren. Opiniepeilers en de media-maffia moeten als private bedrijven zelf zorgen voor de beveiliging tegen hacks of nepnieuws (dat zij zelf fabriceren), schrijft de’ PvdA Snake in Suit Plasterk’.Hij ziet het wel als zijn taak om het bewustzijn over de digitale gevaren te vergroten met allerlei anti Poetin en Wilders leugens. De corrupte en altijd liegende Politieke partijen en Kamerleden kunnen ook help krijgen bij de beveiliging van hun systeem of persoonlijke accounts. En tot slot waarschuwt de PvdA Snake alle kaal geplukte burgers met hun magere tengels aft e blijven van zijn ‘gabbers in crime’: