(van onze Politieke Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Judas Sylvana’ speelde wekenlang de ‘Hoer’ als Zwarte Piet(Video).
DENK is niet helemaal dom en schaft alssylvana eerste partij in Nederland een anti Poetin Leugendetector (Video) aan om nieuwe kandidaten te screenen. Het is mij toch wat met die kleine splinterpartijtjes en hun partijleiders of lijstduwers als het gaat om de poen. Zo werden de Kaalkoppen van Partijleider ‘Führer Jan Roos ‘(‘dood aan de Bijstandgerechtigden’) opgelicht voor 15000,- euro  door hun voormalige partijleider ex Mr.Bram Moszkowicz en nu vinden de PvdA spijtoptanten DENK ook dat zij zijn opgelicht nog wel door de niet al te slimme BN-“Zwarte Piet”-Simons.

DENK heeft weer niet nagedenkt en is verbaasd over vertrek Sylvana met de(zwarte) poen(Video).

DENK eist geld van Sylvana Simons die de politieke partij eind vorig jaar plotseling als een dief in de nacht verliet. Met het kandidaat-Kamerlid Denk Niet Partijvertrok ook campagneleider ‘dr. Goebbels Ian van der Kooye’. Ook van hem eist DENK  een afpers schadevergoeding. Partijleider en PvdA Spijtoptant Tunahan Kuzu bevestigt zondag berichtgeving hierover van de op en haar na failliete ‘Elite-Vod-NRC’. Volgens het krantje wil DENK 30.000 euro van Simons en 40.000 van Van der Kooye. Kuzu wil niet ingaan op de genoemde bedragen en laat weten wij zijn geen Sinter Klaas zijn. „Het is nu aan de louche advocaten.” Volgens de PvdA spijtoptant Kuzu zijn de spijtoptanten Simons en Van der Kooye hun contractuele Hoereer verplichtingen niet nagekomen en „als je die niet nakomt moet je een Mega-afpers-vergoeding betalen net als bij de onze Turkse Maffia.” Het Spijtoptanten tweetal heeft volgens hem onder meer het relatie- en concurrentiebeding van het contract geschonden, evenals de geheimhoudingsverplichting en een behoorlijke som aan poen opgemaakt. Hij bralt te betreuren dat de zaak in de publiciteit is gekomen. „Dat was niet onze keuze.” Simons en Van der Kooye verlieten kort voor kerst de DENK niet ‘nageDENKT’ partij. Simons verklaarde in het eveneens op een haar na failliete bejaarde “GOED MENSEN”-Volkskrantje zich niet meer te kunnen vinden in de stijl van DENK. Ook was ze teleurgesteld over de wijze waarop de partij reageerde op bedreigingen aan haar adres van “Zwarte Pieten” en het feit dat zij steeds minder poen kon weg ritselen, „DENK is een Nederturk partij (Video) van ‘Sultan Erdogan’ en appelleert aan boosheid en gedijt bij polarisatie, maar biedt geen lonkend ‘Nep en Fop-perspectief’ en toont geen leiderschap en heeft amper geld voor mij als verlopen ‘BN-Hoer’ en vooral om dat laatste draaide het.”

Laffe Genee flink tegen Sylvana, maar doet het in de broek voor ‘Hoerenloper Peter R. de Vries’(Video).
Simons en Van der Kooye hebben inmiddels de nieuwe partij Artikel 1 (naam gejat) opgericht en zeggen zwaar te worden bedreigd door Grijze Tunahan KuzuWolven. Mogelijk gaat Sylvana daar een boekje overschrijven en zij is nu in onderhandeling met de corrupte Uitgeverij van het Judas Astrid boek en in gesprek met Astrid Holleeder en haar ‘Media Pooier Peter R. de Vries’(Video). De partij stelt zich ten doel de gelijkwaardigheid tussen mensen te versterken, maar bovenal de eigen zakken te vullen. In de Peiling slaat de partij op min 3 zetels. DENK komt voort uit de Groep Kuzu/Öztürk die in de Tweede Kamer zit en staat in de peilingen op min 1 zetel. Beide Kamerleden vertrokken eind 2014 als een dief in de nacht met ruzie uit de PvdA-fractie van ‘Imam Samsom’ die trouwnes ook als een dief in de nacht het Luxe Wachtgeld(Video) in dook, wat ook contract breuk is. M.a.w. de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet.