(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Aedes-voorzitter Calon: Botte Leugenaar Blok snapt weinig van eerlijke volkshuisvesting (Video). stef-blok
Deze week geeft de Stem van de Straat-SaltoTV o.a. aandacht aan de misdadige praktijken(Video) van de ‘VVD Aasgier Stef Blok’.Nu zijn de aflopen regeer periode van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn PvdA ‘NSB Loopjongens Asscher’ tienduizenden mensen uit de kaal geplukte laagste inkomens groep hun huis kwijt geraakt (De teller loopt op: van 19 naar 20 huisuitzetting per dag. )en nu zijn de middeninkomens aan de beurt.

 Timmermans ‘emotioneel’: We zijn een ongelofelijk goed land met al die huisuitzettingen. (Video) 

 VVD-Woningcorporatie-‘Dikke Deuren’ mogen 42% meer gaan verdienen van Minister Stef Blok.

 ‘Stef-aasgier-Blok’ help ‘Jan met de Pet’ zijn huis uit. Samsom legt het uit. 

 

Waanzin Kabinet kent geen grenzen(Video) :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.
De wanhopige  roep om meer huurwoningen voor eerlijke hardwerkende mensen met een modaal inkomen zwelt aan. Het Planbureau voor de Leefomgeving presenteert vandaag een pakket met vernieuwende ideeën aan de VVD minister Gangster aasgier Blok (Wonen voor Rijken). Door gaarkeukens-rutte-voedselbankstrengere onmenselijke ‘VVD&PvdA-regels’ voor gesubsidieerde huurhuizen, hogere drempels voor hypotheken en de verwachte bevolkingsgroei door de Vluchtelingenstroom wordt het voor hardwerkende Nederlanders met een lager middeninkomen schier onmogelijk om onderdak te vinden, waarschuwt het Planbureau. Ook worden de rijen bij de onmenselijke PvdA-Voedselbanken van Kapo Klijnsma(Video) steeds langer en dan roept die walgelijke Rutte contenu in zijn Staatsmedia(Video): ‘Ik snap het, ik snap uw problemen‘, die hij zelf heeft veroorzaakt. Vooral starters, zoals huurders die willen kopen, dreigen langzaam in de knel te komen op de woningmarkt en zien wij steeds meer opduiken bij o.a. het Leger des Heils als Dak en Thuislozen.Een minderheid in de Tweede Kamer slaat al langer alarm over de groep die tussen wal en schip valt. De VVD misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes hebben dat steeds tegen gehouden, maar nu vlak voor de Verkiezingen willen zij opeens ook voor de Show menselijk overkomen. De VVD Minister aasgier Blok gaat als eerste stapje wethouders de mogelijkheid geven om ook voor de groep middeninkomens speciale gebieden aan te wijzen waar huurwoningen moeten komen nadat hij vier jaar lang er voor gezorgd heeft dat deze groep op straat komt te staan. Dit gebeurt nu al in de sociale huursector en daar is de wachttijd inmiddels o.a. in Amsterdam 17 jaar. Alleen Vluchtelingen met een Status krijgen binnen drie maanden een huis en 10,000,- euro inrichting ‘s kosten, maar die menselijke maatregel weigert hij te verstrekken voor Nederlanders. Waarom?