(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Twitter-Trump’: Voor Nacht und Nebel, geen vrijlatingen meer uit trump-leeuwGuantanamo(Video).
Trump is niet alleen een Twitter en bejaarde Kruisengrijper President met een grote inauguratierede mond (Video), maar ook eentje die regelmatig als een angsthaas door de knieën (Video) gaat voor de ‘Graai en Naai Elite’als het vuur hem te nauw aan de schenen wordt gelegd. Maar wie weet is de hoog bejaarde liederlijke President al licht aan het dementeren en weet hij gewoon niet wat hij een uurtje geleden heeft gebrald.

De nieuwbakken president ‘Mad Dog Trump’ van Amerika heeft angstig en onderdanig met complimenten gestrooid tijdens een bezoek aan het hoofdkwartier van de Moorddadige, martelende en drugs handelende ‘Nep en Fop inlichtingendienst CIA’. Hij deed dat nog geen twee weken nadat hij door enkele opmerkingen op gespannen voet kwam te staan met de levensgevaarlijke ‘Nep en Fop CIA’.

Trump vermoedelijk binnen 18 maanden afgezet’, Bralt ‘deskundige’ voor de CIA en de ‘Graai-Elite’(Video).

Donald Trump: “Moord op Gaddafi en Saddam(Video) grote vergissing”.
Bij de CIA misdaadgroep werken volgens Trump „fantastische mensen psychopaten ” en er zijn maar weinig mensen die „het (martel en moord) werk kunnen doen” dat de geheim agenten doen (al dan niet als drugshandleren Video)). Volgens Trump voelt niemand zo sterk als hij mee met de inlichtingendiensten en de CIA. Hij vertelde de CIA’ ers dat die soms niet de ruggensteun kregen die ze wilden, maar dat hij heel erg achter de dienst staat. Hij gaf de media CCN (Video)een veeg uit de pan want die hadden het doen voorkomen dat er tweespalt was tussen Trump en de CIA.

Hillary Clinton en de brute moord op Gaddafi: “We kwamen, we zagen, hij stierf”.

Britse MI5 en Dutch AIVD&MIVD wisten van martelingen en moorden CIA(Video). 

Nog geen twee weken geleden verkondigde een boze ,bluffende Trump nadat uitgelekt was middels de CIA john-brennandat hij tekeer ging met Peperdure Callgrills (niet zijn een van zijn echtgenoten (Video)) in Moskou dat de inlichtingendiensten nooit hadden mogen toestaan dat ’nepnieuws’ lekte uit een  rapport over mogelijk belastende liederlijke, perverse informatie die de Russen over hem hebben. Trump vroeg zich op Twitter af of hij soms in Nazi-Duitsland woonde. Die uitspraak viel slecht bij Massamoordenaar en drughandelaar CIA-chef John Brennan die Trump bedreigde ‘dat hij eenmaal als President goed op  zijn woorden te letten ,want denk maar aan de door ons vermoorde Allende,Saddam, Gaddafi en al die andere Presidenten en Staatshoofden die de CIA heeft laten vermoorden’.