(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Trump’s secretary of state nominee ‘Barbarossa-Rex’(Video) deems Russia a ‘danger’ just like Hitler.Is Trump de Roosevelt New Deal voor ‘Jan met de Pet’ en toch geen donald-trumpMad Dog.
Zijn inauguratierede was indrukwekkend voor de gewone man en ontmaskerde Westerse Elite Leiders tot Mad-Dogs . “Uncle Tom” Obama en zijn grote voorbeeld corrupte Hillary zaten er bij met een spierwit hoofd bij (Video )of zij op heterdaad werden betrapt op het bestelen van de gewone man. De Internationale ‘Mainstream-Media-maffia’ en zijn Dutch outlet de Staat-NOS zijn zich ook een hoedje geschrokken( Video). 

 Is het ‘Duivels-tijdperk’ van de centrale EU Bankier-Gangsters voorbij.(De ‘Crime-masters’ of the universe(Video)).

De ‘Europese Graai en Naai Elite leiders’ hebben geschokt als een Mad Dog gereageerd op de inauguratierede van de Amerikaanse president Donald Trump. Het Europees Graai Parlementslid ‘Psycho Guy Verhofstadt Sophiein't VeldClown Guy Verhofstadt’ (Video) noemde die speech vijandig tegen hem en zijn Bazen de Ultra Rijken en de (Centrale)- Bankier-gangsters(De nieuwe ‘Crime-masters’ of the universe(Video)). „We kunnen niet wachten en hopen op Amerikaanse steun en samenwerking om de belasting te ontduiken en onze Zakken ‘Royal Taxfree King Willem'(Video) te vullen over de rug van de gewone man. De Europese Elite moet nu zonder steun van onze ‘TTIP-Obama’ zijn eigen zakken vullen over de rug van ‘Jan met de Pet’ en veiligheid tegen Poetin, Marine La Pen en Wilders in eigen handen nemen.”
Sigmar GabrielDe Duitse minister voor economische zaken voor de Ratten in pak vice-bondskanselier en Nep sociaal democraat de vol gevreten Sigmar Gabriel (Video) liet weten dat Europa  de Elite zich op moet maken voor „een ruwe rit.” Hij vindt dat de Europese landen Elite samen hun Duivelse belangen moeten verdedigen. „Als Trump een handelsoorlog met de Chinese Elite begint, hebben de Duitse en Europese Elite een economische strategie nodig die gericht is op het kaal plukken van de massa van China en Azië.”

Wijs Staatsman Trump: EU van ‘Führerin Merkel’(Video) valt uiteen.

Ook de arbeiders verader de Franse president François Hollande die een puppet is gebleken van de ECB haalde uit naar Trumps protectionisme tegen de gewone man. Hij noemde het een slecht idee om de grenzen te sluiten voor de misdaden van de Elite tegen de gewone man, „zoals sommigen, die vandaag hun ambtseed afleggen, ons aanraden.” „We maken deel uit van een wereldwijde en open ‘Pluk de massa kaal TTIP-economie’.” Pikant was dat hij dat commentaar gaf terwijl hij zijn (schaam) haar liet knippen voor Francois Hollande schaamhaar kapster10,000 euro (Video). Positieve geluiden waren er ook. Geert Wilders en Marine La Pen feliciteerde Trump op Twitter en liet weten diens voorbeeld te willen volgen. „Ook in Nederland moet de macht van de ‘Graai en Naai- Elite’ terug naar de mensen in het land. Het Nederlandse volk weer aan de macht, zodat types als Rutte met zijn ‘GroenLinks boy Klaver'(Video) niet langer de ‘Wil van het Volk’ kunnen verkrachten na een referendum !” Felicitaties waren er ook van de Taiwanese president Tsai Ing-wen die op Twitter schreef dat de niet bestaande democratie voor het Volk Taiwan en de VS bindt. „Ik kijk er naar uit om onze vriendschap en partnerschap uit te diepen.” Trump en Tsai haalden zich eerder de woede van China op de hals toen Tsai Trump belde om hem te feliciteren met zijn verkiezingszege.De Mexicaanse Narco en Moord president Enrique Peña Nieto feliciteerde Trump ook en gaf aan de banden VladimirPoetinte willen aanhalen, maar waarschuwde meteen dat de Mexicaanse corruptie, drugs handel soevereiniteit, nationale-Elite- belangen en bescherming van de bevolking ‘Nacro-Elite’(Video) het belangrijkst zijn. Trump zette kwaad bloed bij de Mexicaaanse ‘Nacro-Elite’ toen hij ze uitmaakte voor verkrachters en moordenaars tijdens de campagne. Daarom wil hij een muur bouwen aan de grens met het land, waar de Mexicaanse Narco Elite voor zou moeten betalen. De Russische parlementariër Konstantin Kossatsjov vond Trumps speech terecht indrukwekkend. „De nieuwe leider heeft nu alle kans een nieuwe bladzijde in de Amerikaanse geschiedenis te schrijven.” Ook voormalig Ukip-leider Nigel Farage was positief. De Brit noemde de rede van Trump zeer sterk. Hij kreeg bijval van VNL-Kamerlid Louis Bontes alka”Dood aan de Bijstandsgerechtigde” . Die noemde de toespraak „indrukwekkend, inspirerend en bevlogen.” Rutte reageerde met een ‘Leugen-tsunami woordendiarree ‘(Video) dat hij graag met Trump wil samenwerken als schandknaap, zolang hij maar door kan gaan met het verkrachten van de Wil van het Volk en iedereen bang te maken voor Poetin en Wilders.