(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

jeroen-wijngaardenAMSTERDAM-NOIR- Deurwaarders aan de grond en stelen als de Raven. Voorzitter GGDW ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ weet van niets.
De VVD misdaadgroep eist meer bescherming(Video) voor het ‘Deurwaarders-Tuig van de richel’ omdat zij allemaal op Rutte stemmen. Duizenden weerloze, eerlijke arme sloebers die afgelopen jaren wegens schulden een koninklijke afpers-gerechtsdeurwaarder achter zich aan kregen, zijn voor vele tonnen opgelicht en er is niemand gearresteerd. Dit blijkt uit onderzoek van deurwaarderswaakhond Bureau Financieel Toezicht (BFT).

Puttenaar dreigt woning op te blazen(Video) wegens uitzetting door Ed Nijpels zijn ‘Deurwaarders -Tuig’.

‘RTL-Leed-Riool-TokkieTV’(Video) op zijn walgelijkst: ‘Deurwaarders-Tuig’ maken mensen Homeless.
Ed Nijpels GGDWGebleken is dat de door de Taxfree-‘Graai King-Willem’(Video) benoemde deurwaarders van o.a. het gerenommeerde ‘Tuig van de richel-Gerechtsdeurwaarderskantoor BSR’ met ‘Maffia-vestigingen’ in Den Haag en Rotterdam, jarenlang dubbele kosten in rekening brachten voor hun onmenselijke en gewetenloze werkzaamheden. Deze criminele opgehoogde deurwaardersrekeningen moesten vervolgens worden betaald door radeloze en weerloze kaal geplukte slachtoffers van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en Asscher vaak toch al de zwaksten in onze “Straf de arme maatschappij.”

Lodewijk Asscher benoemt de Top VVD Pedo-Graaier ‘Rose Ed Nijpels’ tot Kroonlid. Waarom(Video)?
Volgens ingewijden werden de in rekening gebrachte kosten door BSR verdubbeld, om op die manier het financieel wankelende Koninklijke Afpers Witwas bedrijf overeind te houden.Die opzet mislukte, aangezien BSR onlangs alsnog bankroet ging en niemand van de opgelichte arme sloebers hun geroofde centjes terug krijgt. Een groot aantal slachtoffers hebben trouwens door deze misdaden van de Deurwaarders zelfmoord gepleegd. De laffe en aarts-criminele oplichtingspraktijken bij BSR kwamen aan het licht na het faillissement. Het kantoor viel om nadat de’ blinde’ en eveneens corrupte toezichthouder een tekort van drie miljoen euro op de klantenrekening ontdekte.

Tot slot: Los van het bovengenoemde walgelijke stelen met de wet in de hand rat in pak verhaal die mensen tot waanzin en zelfmoord drijven wordt het hoog tijd dat die zgn wettelijke incassotarieven die hoger zijn dan wat de klassieke Italiaanse maffia in rekening brengt worden afgeschaft en comfort de mensen rechten worden gebracht!