( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze Anti Poetin FBI redactie)  

Amsterdam-Noir- ABN en Dijsselbloem onvoldoende zicht op criminele privé Graai-belangen van Topbankier-Gangsters( Video).
peter-wakkieDe corrupte Landsadvocaat en ex ABN Bankier-Gangster Wakkie is in de “House Of Cards” op de verkeerde tenen gestapt. Als gewetenloze Landsadvocaat heeft hij de meest smeriger en duistere zaken verdedigd voor Rutte & Co (ook daar vroeg Buitenhof’ met ‘Grachtengordel-Maffia-team Hagens,Luyten en Witteman’ niet na( Video)), maar dat kon hem deze keer niet redden, want de ‘Obama-kliek’ wilde hem hebben. Het is feitelijk het grootste misdaadschaal van het nieuwe jaar, maar geen woord daarover bij de Staats-NOS(Video) of zijn collega nieuws riebruuk ‘RTL-Riool Boulevard’. Hier branden de zogenaamde Misdaadjournalisten ‘Geilneef Peter R. de Vries’*Video) en ‘Politiescribent John van den Heuvel’ (Video) hun corrupte,laffe vingers niet aan want dan zitten zij ook in No time in een US of Spaanse cel.

 

 

 ‘Gluiperd Dijsselbloem’ floot Gangster-top ABN-AMRO (Video) nooit terug. 

 

Koning Willem Alexander ‘Kerst-Kleuter-preek’(Video) vanuit Argentinië en toch uit Wassenaar.
De Nederlandse corrupte Landsadvocaat advocaat Peter Wakkie is maandag met veel nodeloos machtsvertoon opgepakt op het vliegveld van Madrid op last van deAnti-Poetin FBI’(Video). Hij is Gerrit Zalmaangepakt alsof hij het ‘Monster’ Willem Holleeder(Video) is. Dat meldt de Spaanse krant El Confidencial op basis van officiële corrupte Elite-bronnen. Wat zij niet melden is dat hij compleet van slag was en dacht dat zij hem gingen Waterboardingen en dat hij zo geschrokken was dat hij zijn eigen naam niet meer wist. Hij schijnt nog wel gebrald te hebben ‘weten jullie wel wie ik ben en wat ik allemaal voor ‘Elite- Royaal-Pedo-vuiligheid weet…. Ik ben de landsadvocaat en persoonlijke ‘VVD-vriend’ van Gerrit Zalm en Jeroen Dijsselbloem en King Willem’. De’ Rat in pak Wakkie’ arriveerde rond 10 uur ’s morgens in de Spaanse hoofdstad, nadat hij First Class met Champagne was vertrokken uit Amsterdam. Men had hem dus ook gewoon kunnen aanhouden in Amsterdam net als de onschuldige Julian Poch(Video) die moest hangen om een ‘Royaal-Oorlog’s-misdaden Queen Maxima-schandaal’ te voorkomen. M.a.w. hier is weer eens sprake van een ‘Royaal-Elite-Complot’ om hem Wakkkie de mond te snoeren en hem op te bergen ver weg van Nederland in een buitenlandse cel in de Hel, zodat hij niet eens meer weet wie zijn eigen moeder is. Tja,op de verkeerde ‘House of Cards-Obama'(Video) tenen getrapt. Wakkie werd aangehouden op het Madrileense vliegveld Adolfo Suarez Madrid-Barajas in het kader van een ‘Nep en fop-strafrechtelijk’ onderzoek van de extreem corrupte Spaanse justitie in samenwerking met de ‘Anti Poetin FBI’ van ‘TTIP- Obama’(Video)en hun loopjongens de Nederlands ‘VVD-Demmink-Justitie’ van ‘Mega Fraudeur Van der Steur’(Video).

‘VVD Gangster Wiebes’ Trots: NL weer derde op “Crime-lijst(Video) van Belastingparadijzen”.

Van de heersende werkloosheid  had de Mega Graaier en Naaier Peter Wakkie geen last.
ABN AMRO
De ‘Complot-arrestatie’ zou verband houden met de betaling van miljoenen euro’s smeergeld aan familieleden van Russische ministers en niet met affaire Demmink, Henk Roemenië of Poch. De omkoping verliep via ‘Taxfree-Zed Worldwide’ middels de ‘Amsterdamse VVD-Zuid-As’, een ’Nep en Fop technologiebedrijf’ dat onderdeel is van de Nederlandse ‘Witwas-holding Zed+’, en waarin onder meer de Spaanse Misdaadbank Santander en uitgever Grupo Planeta een belang hebben samen met de Russische magnaat Michail Fridman. M.a.w. een ‘Royaal Rat in pak’ Witwas-bedrijf’ waarvan er duizende op de ‘VVD- Zuidas te Amsterdam staan gegregisteerd.De Landsadvocaat en Witwasser Wakkie, Oud-Bestuurs-Gangster van Ahold en voormalig Bankier-Gangster als ‘Graai-commissaris’ met de ‘VVD Drag Queen Zalm’ van ABN Amro misdaadgroep van de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’, is  ook nog Witwas-Bestuurder van de Nederlandse holding Z+ en geldt volgens El Confidencial als de rechterhand van Fridman. Hij zou vandaag een ontmoeting hebben met Maffia investeerders die geïnteresseerd zouden zijn om het ‘Russisch-Spaanse Witwas-telecombedrijf’ te kopen. Maar Peter Wakkie heeft nadat hij van de schrik was bekomen gedreigd alle vuiligheid die hij weet over de US en Dutch ‘Royaal-Pedo-Elite’ openbaar te gaan maken en is in tegenstelling tot Poch na een nachtje in de cel vrij gelaten als een gewaarschuwd mens Rat in pak. In Spanje is een voorarrest voor een scheet van ‘Jan met de Pet’ van maanden zo niet jaren standaard. Het feit dat Wakkie in één dag weer buiten stond is de facto het bewijs dat hij zo schuldig is als de pest en minimaal een jaar of 20 in de cel hoort. Maar in tegenstelling tot de onschuldige Poch weet hij gewoon te veel misdadige smerigheid van de ‘Nederlandse Royaal-Pedo-Elite en dat heeft hem gered van de ‘Obama Kliek’ die toch uitgekakt is en wordt vervangen door ‘Mad Dog Trump kliek'(Video).