Landsadvocaat Wakkie ‘Royal-gearresteerd’ in Madrid net als Poch, maar daarna is Wakkie weer vrijgelaten als een Haas.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze Anti Poetin FBI redactie)  

Amsterdam-Noir- ABN en Dijsselbloem onvoldoende zicht op criminele privé Graai-belangen van Topbankier-Gangsters( Video).
peter-wakkieDe corrupte Landsadvocaat en ex ABN Bankier-Gangster Wakkie is in de “House Of Cards” op de verkeerde tenen gestapt. Als gewetenloze Landsadvocaat heeft hij de meest smeriger en duistere zaken verdedigd voor Rutte & Co (ook daar vroeg Buitenhof’ met ‘Grachtengordel-Maffia-team Hagens,Luyten en Witteman’ niet na( Video)), maar dat kon hem deze keer niet redden, want de ‘Obama-kliek’ wilde hem hebben. Het is feitelijk het grootste misdaadschaal van het nieuwe jaar, maar geen woord daarover bij de Staats-NOS(Video) of zijn collega nieuws riebruuk ‘RTL-Riool Boulevard’. Hier branden de zogenaamde Misdaadjournalisten ‘Geilneef Peter R. de Vries’*Video) en ‘Politiescribent John van den Heuvel’ (Video) hun corrupte,laffe vingers niet aan want dan zitten zij ook in No time in een US of Spaanse cel.

 

 

 ‘Gluiperd Dijsselbloem’ floot Gangster-top ABN-AMRO (Video) nooit terug. 

 

Koning Willem Alexander ‘Kerst-Kleuter-preek’(Video) vanuit Argentinië en toch uit Wassenaar.
De Nederlandse corrupte Landsadvocaat advocaat Peter Wakkie is maandag met veel nodeloos machtsvertoon opgepakt op het vliegveld van Madrid op last van deAnti-Poetin FBI’(Video). Hij is Gerrit Zalmaangepakt alsof hij het ‘Monster’ Willem Holleeder(Video) is. Dat meldt de Spaanse krant El Confidencial op basis van officiële corrupte Elite-bronnen. Wat zij niet melden is dat hij compleet van slag was en dacht dat zij hem gingen Waterboardingen en dat hij zo geschrokken was dat hij zijn eigen naam niet meer wist. Hij schijnt nog wel gebrald te hebben ‘weten jullie wel wie ik ben en wat ik allemaal voor ‘Elite- Royaal-Pedo-vuiligheid weet…. Ik ben de landsadvocaat en persoonlijke ‘VVD-vriend’ van Gerrit Zalm en Jeroen Dijsselbloem en King Willem’. De’ Rat in pak Wakkie’ arriveerde rond 10 uur ’s morgens in de Spaanse hoofdstad, nadat hij First Class met Champagne was vertrokken uit Amsterdam. Men had hem dus ook gewoon kunnen aanhouden in Amsterdam net als de onschuldige Julian Poch(Video) die moest hangen om een ‘Royaal-Oorlog’s-misdaden Queen Maxima-schandaal’ te voorkomen. M.a.w. hier is weer eens sprake van een ‘Royaal-Elite-Complot’ om hem Wakkkie de mond te snoeren en hem op te bergen ver weg van Nederland in een buitenlandse cel in de Hel, zodat hij niet eens meer weet wie zijn eigen moeder is. Tja,op de verkeerde ‘House of Cards-Obama'(Video) tenen getrapt. Wakkie werd aangehouden op het Madrileense vliegveld Adolfo Suarez Madrid-Barajas in het kader van een ‘Nep en fop-strafrechtelijk’ onderzoek van de extreem corrupte Spaanse justitie in samenwerking met de ‘Anti Poetin FBI’ van ‘TTIP- Obama’(Video)en hun loopjongens de Nederlands ‘VVD-Demmink-Justitie’ van ‘Mega Fraudeur Van der Steur’(Video).

‘VVD Gangster Wiebes’ Trots: NL weer derde op “Crime-lijst(Video) van Belastingparadijzen”.

Van de heersende werkloosheid  had de Mega Graaier en Naaier Peter Wakkie geen last.
ABN AMRO
De ‘Complot-arrestatie’ zou verband houden met de betaling van miljoenen euro’s smeergeld aan familieleden van Russische ministers en niet met affaire Demmink, Henk Roemenië of Poch. De omkoping verliep via ‘Taxfree-Zed Worldwide’ middels de ‘Amsterdamse VVD-Zuid-As’, een ’Nep en Fop technologiebedrijf’ dat onderdeel is van de Nederlandse ‘Witwas-holding Zed+’, en waarin onder meer de Spaanse Misdaadbank Santander en uitgever Grupo Planeta een belang hebben samen met de Russische magnaat Michail Fridman. M.a.w. een ‘Royaal Rat in pak’ Witwas-bedrijf’ waarvan er duizende op de ‘VVD- Zuidas te Amsterdam staan gegregisteerd.De Landsadvocaat en Witwasser Wakkie, Oud-Bestuurs-Gangster van Ahold en voormalig Bankier-Gangster als ‘Graai-commissaris’ met de ‘VVD Drag Queen Zalm’ van ABN Amro misdaadgroep van de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’, is  ook nog Witwas-Bestuurder van de Nederlandse holding Z+ en geldt volgens El Confidencial als de rechterhand van Fridman. Hij zou vandaag een ontmoeting hebben met Maffia investeerders die geïnteresseerd zouden zijn om het ‘Russisch-Spaanse Witwas-telecombedrijf’ te kopen. Maar Peter Wakkie heeft nadat hij van de schrik was bekomen gedreigd alle vuiligheid die hij weet over de US en Dutch ‘Royaal-Pedo-Elite’ openbaar te gaan maken en is in tegenstelling tot Poch na een nachtje in de cel vrij gelaten als een gewaarschuwd mens Rat in pak. In Spanje is een voorarrest voor een scheet van ‘Jan met de Pet’ van maanden zo niet jaren standaard. Het feit dat Wakkie in één dag weer buiten stond is de facto het bewijs dat hij zo schuldig is als de pest en minimaal een jaar of 20 in de cel hoort. Maar in tegenstelling tot de onschuldige Poch weet hij gewoon te veel misdadige smerigheid van de ‘Nederlandse Royaal-Pedo-Elite en dat heeft hem gered van de ‘Obama Kliek’ die toch uitgekakt is en wordt vervangen door ‘Mad Dog Trump kliek'(Video).

20 reacties op “Landsadvocaat Wakkie ‘Royal-gearresteerd’ in Madrid net als Poch, maar daarna is Wakkie weer vrijgelaten als een Haas.

 1. @Denker en weer loop je o.a iets in de ruimte te LU..EN (vul zelf de letters in) ben toevallig ook geen fan van Wilders. Maar de krakersbeweging die volgens mij meer links is dan rechts was zat daarachter, achter de invalide gemaakte dame. Dus inderdaad is je andere naam internettrol? Waar haal jij je info toch vandaan check je bronnen goed rat! Of krijg je smeergeld om je zeer slechte linkse politieke vriendjes uit de wind te houden zoek zelf maar rat!

  • Een bron voor je omdat je schijnbaar niet kunt zoeken (van de vele ) en misschien dat jij dan eens stopt met je huilie huilie huilie .Sommige die daar betrokken bij waren duiken gewoon later op in bepaalde gemeentes als (s)linkse gemeente raadslieden. Dus misschien krijg je wel geld voor dat geziek en die leugens van je
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Wil_Schuurman

 2. Was eerder partner bij De Brauw (DB), ’t grootste Haagse kantoor dat naar de Zuidas vertrok. Had, o.a., ’t KH als client maar ook bijv. Demmink. Wakkie was geen landsadvocaat. Dat is PR&DF in DH. Desalniettemin weet DB erg veel en is er altijd ’t handige beroepsgeheim. Bovendien gaan dat soort kantoren tot de hoogste juridische organen, hetgeen jaren duurt. Zolang de zaak onder de rechter is, worden er geen mededelingen gedaan. Na ’n paar jaar dreigt de vergetelheid.

 3. Als je ze laat ‘lopen’ dan kun je nog veel ergere zaken gaan verwachten?
  Of is dit een val ,om meerderen in de kraag te kunnen grijpen?
  Rechercheren is een vak, net die dingen doen, die tegen iemands verwachtingen ingaan?

  • De rijkste 1 procent van de wereldbevolking heeft volgens het onderzoek zelfs evenveel vermogen als alle andere mensen bij elkaar. Oxfam Novib-voorzitter Farah Karimi noemt het ‘een schande dat een handjevol mensen over zoveel vermogen kan beschikken terwijl één op de tien mensen moet rondkomen met minder dan 2 dollar per dag’

   1% blanke heeft meer dan de rest van de wereld
   het word tijd dat de parasieten van Wilders
   eens stoppen met woekeren en lekker gaan
   genieten in hun Waddenzee huisjes

  • Wat zit je hier toch steeds te etteren met je verhalen over blank en zwart ?

   Ik weet dat een echte zwarte die zich gediscrimineerd voelt nooit zo lang dit soort discussies op zo’n manier aantijgt.

   Ben je soms een AIVD-trol, of een betaalde spammer van Endemol of Onno Hoes ?

   Je verziekt volgens mij al maanden dit forum met je provocaties naar de meeste deelnemers hier.

   Ik ben het met je eens dat het een schande is dat mensen verhongeren en naar de voedselbanken moeten gaan. Maar het slaat nergens op om Wilders of blanke mensen hiervan de schuld te geven.

   • Toedeledokie
    Wilders is een kind van de VVD en voert de hoogste
    woord als het gaat om migratie
    maar hij rept met geen woord over de welvaart zo verdelen
    dat het niet interessant meer ga zijn om te immigreren van uit
    die soort landen naar hier

    Wilders is zo een hypocriet als hij beweerd dat integratie
    niet werk ,
    maar Israël werk wel prima met alle van overal ter wereld
    zogenaamde kinderen van god
    vraag hem daarover.

    landen die een schuld hebben omdat ze vrijheid wilden
    en IMF en de VN en de Vredes paleis hun veroordeelde
    tot compensatie en tot armoedige natie hebben gemaakt
    Toedeledokie jou pijn is niet mij pijn
    dus je wil niks weten over de woeker en afpers tactieken
    die jou regiem over de wereld heeft
    het irriteer je zelf
    en natuurlijk heeft geen ene neger met een hogere maag
    wat te klagen want van klagen ga je honger niet over
    nee die zoeken wel een bootje om hier te komen
    waar de welvaart is

    vertel Wilders dat wanneer je zijn bilnaad zit te bleken
    zodat die puur wit blijft

   • Toedeledokie
    Wilders is een VVD rat
    zelf de vrouw van wijle janmaat zeg dat die man
    een huichelaar is en zij hem mede verantwoordelijk houd
    voor de hetze van toen en haar invaliditeit
    weet je hoe we iemand noemen die van kamp 1 naar kamp 2
    ren en opeens van idee veranderd een verrader

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallende nieuwsfeiten, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s