(Van onze Internationale ‘EU- Elite Gangster redactie’)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Clown Guy Verhofstadt’ voor het einde van de eerste ronde al Knock-out. Zeven in en in corrupte kandidaten hebben zich maandag officieel aangemeld voor het Guy Verhofstadt Sophiein't Veldvoorzitterschap van het ‘Europese Graai en Naai Parlement’.
De extreem vet betaalde 751 leden kiezen dinsdag in Straatsburg een opvolger voor de sociaaldemocraat psychopaat Martin Schulz die in de Duitse landelijke politiek in gaat Graaien, Naaien en Liegen. Om 9.00 uur hielden de kandidaten een korte Leugen presentatie, voor de eerste geheime stemronde. Als die geen winnaar met een absolute meerderheid oplevert, komt er om 13.00 uur een tweede ronde, en zo nodig om 17.00 uur een derde. Mocht daarna nog steeds niemand een absolute meerderheid hebben, dan gaan de twee kandidaten met de meeste stemmen door naar een vierde ronde, dinsdag om 20.00 uur en daarna zal iedereen elkaar naar goed EU gebruik gaan kussen en afleberen. In deze finale tellen gewoon de meeste stemmen. Naar verwachting wordt het één van de kandidaten uit de grootste misdaad fracties: de christen Duivelse democraat Antonio Tajani (63) van de EVP of de a-sociaaldemocraat Gianni Pittella (58) van de S&D, beiden corrupte Maffia Italianen.

EU Neonazi leider Guy Verhofstadt. woest op Tsipras(Video) en het uitgeputte Griekse Volk. ‘VVD Huichelaar Rutte’ feliciteert Trump maar Van Baalen noemt Trump nachtmerrie(Video) voor EU-Elite.

‘Psychopaat Guy Verhofstadt’ lijdt aan zware projectie( psychologie) door Trump een Clown te noemen.
Judas Juncker KissAls outsider geldt gold de waanzinnige Guy Verhofstadt, de liberale(=D66&VVD) oud-premier van België die recentelijk nog Trump uitschold voor Clown(Video). En bekent staat voor zijn Neonazi sympathieën voor de Maffiaboss Porosjenko en‘Führerin Merkel. Pikant in dit verband is dat de ‘Clown Guy’ wordt gesteund door zowel de VVD ‘Neonazi Hans van Baalen’ als door ‘Rent a D66(Video)’ van ‘Kasteelheer Pechthold’ en Landverrader Rutte(Video) .Terwijl wij dit artikel schrijven heeft de Clown zich opeens uit het niets als een dief in de nacht terug getrokken. Guy Verhofstadt heeft zich dinsdagmorgen als een Clown met een slecht nummer teruggetrokken als kandidaat voor het voorzitterschap van het EU-parlement. De liberale Belgische oud-president& Clown deed dat enkele minuten voor de eerste stemronde begon, maakte de vertrekkende corrupte voorzitter Martin Schulz bekend. Er is geen reden voor zijn  bizarre op het laaste moment Clown’s vertrek geven, maar het zou ons niet verbazen dat later Poetin de schuld krijgt.