(van onze VVD en Buitenhof dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gisteren was Rutte bij zijn Buitenhof en het was gewoon gênant om te zien hoe de zogenaamde presentatoren Hagens, Luyten, buitenhofWitteman zich met plezier en gewillig lieten gangbangen (Video)door Rutte.
En het is niet de eerste keer: “Groep‘s verkrachting van de Journalistiek en Kijker door Buitenhof tijdens ‘Rutte-Show”.De ‘Leugen-tsunami woordendiarree ‘die er bij ‪Rutte uitkwam bij ‪’Staats-Buitenhof’ was Mega. Mocht Rutte kort geleden nog gratis zijn ‘VVD-Leugens-tsunami’ spuien bij de Zomeravonden van de VPRO met als presentator ‘CIA-Trol Erdbrink’(Video) alsof hij een Volksheld is was hij gisteren te gast de Boss bij zijn 100%  gesubsidieerde ‘Staats-Buitenhof’ van het ‘Grachtengordel-Maffia-team Hagens,Luyten en Witteman’.Er kwam geen einde aan zijn leugen gebral wat steevast beantwoord werd met heftig ‘Ja-geknik’ van Hagens, Luyten en Witteman. De ‘VVD Valse Nicht Rutte’:”Wilders deugt niet behalve als hij doet wat ik wil.Dat de Vluchtelingen in Griekenland in een mensonterende situatie zitten is de schuld van Griekenland en de Vluchtelingen zelf en mij naam is Haas. Hadden ze maar niet moeten Vluchten naar Griekenland. De Politiek is er niet voor Rutte maar Rutte is er voor de Politiek. Populisme wordt een gevaar als Wilders en Roemer mijn Populistische leugen politiek(Video) gaan overnemen”. Populist en landverrader Rutte: “Ik ben de enige goede Populist en de Partij voor de Dieren daar veeg ik ook mijn ‘VVD-gat’ mee af, die partij komt op voor de rechten van de dieren en arme mensen  en daar valt geen cent aan te verdienen” .

Geen enkele vraag aan Rutte bij Buitenhof dat hij Prinses Amalia tot Grootste ‘Taxfree- Zakkenvuller’ ter wereld heeft gemaakt.

Geen enkele vraag bij Buitenhof over zijn altijd liegende en Frauderende VVD Ministers van Klasse Justitie en zijn Top VVD-er en ex OM Boss ‘Pedo Rapist Demmink’.

Zijn ‘Boy Jesse Klaver’ (Video)van GroenLinks, die hem n.b. steunt om de Wil van de het Volk te verkrachten voor zijn grote vriend de Oekraïense ‘Maffiaboss Porosjenko’ zette hij weg als mark-rutte-ard-van-der-steureen soort van verstandeloze, gefrustreerde, zuurpruim Kaboutertje die het Nederlandse Volk in vierkante groene kartonnen dozen wil laten wonen zonder verwarming en alle auto’s wil inruilen voor groene kabouter bakfietsen. Wie voor Groen is en Lol wil hebben moet bij de VVD-misdaadgroep(Video) zijn volgens Rutte en niet bij die zure ‘Kabouter Klaver’. Emiel Roemer en de SP hebben zichzelf al op geheven volgens Rutte door te veel op te willen komen voor de mensenrechten en de kaal geplukte massa. Het Buitenhof ‘Grachtengordel-Maffia-team Hagens, Luyten en Witteman’ had inmiddels pijn in hun corrupte nek van het heftig Ja-knikken. Maar Buma van het CDA deugde ook niet en kreeg ook een veeg uit de pan. ‘Oprotten en Sterven maar Rutte’: “Kijk om te beginnen ik ben niet Gay en ga ik gewoon voor mijn plezier verkleed als “Garry Giller”(Video) naar de Toppers en dat zie ik de ‘Nep- Christen Buma ‘ mij niet nadoen, hihihihhi. Moet hij mij de maat nemen en mij kwalificeren als een lege normloze Trekpot van het Groot Kapitaal. Nou, ik dacht het niet!” Nu Knikte het ‘Grachtengordel-Maffia-team Hagens, Luyten en Witteman’ voor het eerst en het laatst samen met Rutte heftig NEE. Geen enkel vraag dat Rutte altijd liegt en zich laat adviseren door ‘Junkie-Gordon’ in het Haagse Torrentje en God mag weten Mark Rutte en Gordonwaar nog meer. Geen enkel vraag over zijn altijd liegende en Frauderende VVD Ministers bij Justitie en hun wereld beroemde beruchte Top VVD-er en ex OM Boss en ‘Pedo-Demmink’.Geen enkele kritische vraag dat hij de ‘Wil van het Volk verkracht‘ door het Referendum inzake het Associatie-verdrag met de ‘Maffiaboss Porosjenko’ niet uit te voeren. Het was voldoende dat hij waarschuwde voor het rode gevaar van Poetin(Video) in dat verband. Wel was Rutte en  Hagens, Luyten, Witteman beretrots op de onmenselijke afpersdeal van zes miljard die hij met zijn grote vriend ‘Sultan Erdogan’ had gesloten. Het Grachtengordel ‘Graai-nest-Buitenhof’ was een dr. Goebbels reclamespotje van het ergste soort van en voor Mark Rutte maar dat is het feitelijk altijd, niet dan?
Tot slot wenste de bejaarden subsidie ‘Graaier-Witteman’ zijn Rutte nog een leuke tijd in de toekomst. Hoe Rutte echt in elkaar zit ziet u niet bij Buitenhof maar hierna: