(van onze Internationale Elite-gangster redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Trump’s secretary of state nominee ‘Barbarossa-Rex’ deems Russia a ‘danger’ just like Hitler.(Video)Hillary Trump
Het gaat niet lang duren met ‘Mag Dog Trump’, voorspelt professor ‘CIA-HOAXS- agent Angelia Wilson'(Video), ‘Nep en Fop Amerika-deskundige’ van de Universiteit van Manchester. Zij voorspelt dat binnen anderhalf jaar dat de corrupte Miljonairs Congresleden van de Godsdienst waanzinnige en extreem Oorlogszuchtige Republikeinse Partij beseffen dat hun herverkiezing bijna onmogelijk zal worden met ‘Taxfree-Trump’ als Republikeinse ‘Twitter en Kruisengrijper President’. Waar zij die voorspelling op awbaseert is ons een raadsel gezien de feiten in deze. Zo zat de Oorlog ‘s misdadiger ‘TIIP Obama’ (Video) de volle rit van acht jaar uit, terwijl er wekelijks arme blacks door de politie werden vermoord en 60 miljoen mensen als arme sloebers aan de foodstamps zitten om te overleven.

Mad Dog Trump’ wel of niet chanteerbaar(Video) door Poetin en US Elite. 

VVD Valse nicht Rutte’ wel of niet chanteerbaar door de CIA en hun dutch outlet de AIVD van de ‘NL-Elite’

En zijn (on) democratische voorganger ‘Pedo Bill’ die links en rechts de sigaren in het kruis douwden van zijn(te) jonge vrouwelijke medewerkers en miljoenen straatarme blacks dood of levend de lik in hielp zat ook de volle rit van acht jaar uit.En de Republikeinse ‘Geld-Vampier- Busch’(Video) VladimirPoetinwaarschijnlijk de grootse Leugenaar ter Wereld uit de geschiedenis die de dood van miljoenen mensen op zijn geweten heeft bleef ook de volle acht jaar uit zitten, terwijl hij in de hele wereld er lustig op los liet martelen.Over 2 jaar zijn de volgende ‘Freak-presidentsverkiezingen’, dus voor die tijd zal de partij Trump pogen te lozen naar de Maan door impeachmen wat ook al niet gelukt was bij ‘Pedo Bill’. Want zijn toch al lage populariteit bij Mainstream-medi-maffia zal zeker verder dalen voorspelt de Professor ‘Freak-reality show waarzegster’(Video) al dan niet in opdracht van de ‘Elite-propaganda’ CIA en CCN (zijn markante één en het zelfde).Zij voorspelt dat hij zich steeds belachelijker en gehater zal maken bij de ‘Graai en Naai Elite’ en als hij ook maar een millimeter de betrekkingen met Poetin normaliseer dat zijn eigen partij dan ‘tussen 12 en 18 maanden’ een reden zal zoeken en vinden om zich van hem te ontdoen. Dat omdat zijn pervers wan en misdadig gedrag afstraalt op de partij die net zo misdadig en pervers is als Trump, Obama, Bush, en Bill Clinton en daarmee de criminele vertegenwoordigers van die partij onverkiesbaar zal maken(kuch). Zij zullen kiezen voor hun eigen duistere perverse belangen en dat is minimaal Zakkenvullen en Oorlogen voeren over de rug van ‘Jan met de Pet’ als het ff kan tegen het Russische en Chinese Volk, omdat die zo een beetje als enige niet naar de Pijpen dansen van de ‘US Graai en Naai Elite’.

Mad Dog Trump’ door de Knieën en accepteert ‘Fake-conclusie’(Video) hacks van Poetin.  

Tweede Kamer krijgt anti Poetin hackteam, maar een Leugendetector (Video)zou beter zijn.
Zij wijst er op dat bijna alle potentiele psychopathische kabinetsleden al afstand nemen van de standpunten van ‘Taxfree-The Donald’, bebalve zijn Taxfree plannen voor de misdadige  Top Miljardairs t.b.v. Republickieken en Democraten. Dat zal allemaal nog veel sneller gebeuren als er een weer eens een ‘CIAmark-rutte smoking Demmink- gun’ van Poetin blackmail of seksueel wangedrag opduikt waar markant alle Ultra Rijken en hun politieke lakeien zich wereldwijd aan schuldig maken. Denkt u in dit verband alleen maar aan de Dutch ‘Royaal Syfilis familie’ van Taxfree ‘Graai King Willem’.Bij Engelse bookmakers kan je al wedden op de kans op impeachment voor Trump en die zaten er bij Brexit ook ver naast. Maar verschilt de US-Elite zo veel met die van Banana-Fraude-Nederland? Hebben wij hier niet ook een aartsleugenaar “Gary-Glitter- Rutte”(Video) met als Staatsadviseur ‘Junkie Gordon’ als premier die voor zijn derde termijn als ‘Afpak-Premier’ gaat?