(van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hoe diep kan de Staats-NOS nog zinken.Kennelijk altijd weer nog Peter R. de Vries €100dieper het ‘Propaganda-riool’ in.
Wat u niet ziet bij de Staat-NOS: “Germans protest NATO troop deployment from ‘TTIP-Obama(Video)” . Gisteren was bij de Staats NOS van ex ‘RTL-Riool-nieuws hoofddirecteur Marcel Gelauff  de afruk ‘Moord-kalender’ van de ‘VVD Pedo-Justitie’ voor de bajes het hoofd item van de dag.

‘Judas-Peter R. de Vries’ :“Allahu akbar Hoer-Patty Brard”.(Video

En wie anders dan de ‘Geilneef Peter R. de Vries mocht van zijn NOS ‘gabber in crime’ Gelauff als deskundige deze ‘Moord-afruk-Kalender’ aanprijzen op de Amsterdamse Wallen(Video) ? ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ verkreeg daarmee enige erkenning van de Staats NOS als afruk Moord deskundige voor de Bajes. Uiteraard hebben wij de corrupte Hoofdredacteur ‘Rukker Gelauff’ van de Staats-NOS om commentaar gevraagd, maar die had een zwijgverbod opgelegd gekregen van zijn ‘Maffiaboss John de Mol’. Toch was De Vries niet echt blij. Voor zijn ‘Afruk-optreden’ kreeg hij slechts 118o- euro van de NOS daar waar hij bij de Linkse Linke VARA toch 1780,- vangt(Video).

Maar echt te klagen heeft de Rukker Peter R. de Vries nou ook weer niet, want bij de op één haar na failliete bejaarde “GOED MENS Volkskrant” vangt de Rukker slechts 100 euro per optreden.