Wat u wel ziet bij de NOS: Peter R. de Vries keurt ‘Moord-Kalender’ goed voor de Bajes.

(van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hoe diep kan de Staats-NOS nog zinken.Kennelijk altijd weer nog Peter R. de Vries €100dieper het ‘Propaganda-riool’ in.
Wat u niet ziet bij de Staat-NOS: “Germans protest NATO troop deployment from ‘TTIP-Obama(Video)” . Gisteren was bij de Staats NOS van ex ‘RTL-Riool-nieuws hoofddirecteur Marcel Gelauff  de afruk ‘Moord-kalender’ van de ‘VVD Pedo-Justitie’ voor de bajes het hoofd item van de dag.

‘Judas-Peter R. de Vries’ :“Allahu akbar Hoer-Patty Brard”.(Video

En wie anders dan de ‘Geilneef Peter R. de Vries mocht van zijn NOS ‘gabber in crime’ Gelauff als deskundige deze ‘Moord-afruk-Kalender’ aanprijzen op de Amsterdamse Wallen(Video) ? ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ verkreeg daarmee enige erkenning van de Staats NOS als afruk Moord deskundige voor de Bajes. Uiteraard hebben wij de corrupte Hoofdredacteur ‘Rukker Gelauff’ van de Staats-NOS om commentaar gevraagd, maar die had een zwijgverbod opgelegd gekregen van zijn ‘Maffiaboss John de Mol’. Toch was De Vries niet echt blij. Voor zijn ‘Afruk-optreden’ kreeg hij slechts 118o- euro van de NOS daar waar hij bij de Linkse Linke VARA toch 1780,- vangt(Video).

Maar echt te klagen heeft de Rukker Peter R. de Vries nou ook weer niet, want bij de op één haar na failliete bejaarde “GOED MENS Volkskrant” vangt de Rukker slechts 100 euro per optreden.

15 reacties op “Wat u wel ziet bij de NOS: Peter R. de Vries keurt ‘Moord-Kalender’ goed voor de Bajes.

 1. Beslag op je geld waar je vaste lasten worden opgelegd als warme broodjes door
  schipper en de bank maar het zijn deze zaagsels die stelen tot dat ze erbij neer vallen wanneer gaat de rutte beslag leggen op de koningshuis voor het stelen van familie’s . Maar de tijd zit er op en de D66 hoeren die bij de CNN zitten en in brussel met pensioen kunnen gaan met € 9.000,00 op hun 50 jarig leeftijd mee eens het wordt tijd voor een ander koers Geen Peil stem op je zelf dan gaan we alle archieven van de koningshuis openen en referendum !

  Nog steeds wachten we op de NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE referendum !

 2. Hier is beatrix mee bezig daarom moest alles achter gesloten deuren !
  En u Volk van Holland maar belasting betalen en werken voor hun en zwaaien met die vlaggen !

 3. typische Nederlanders reden nummer 1 waarom wij
  ze op de Antillen Macabere mensen noemen
  nog even en Peter R de Vries vertel ons
  alle wat de voordeel is van lijken neuken

 4. Maxim Hartman moet niets hebben van John de Mol. Dat zegt hij in een interview met HP/DeTijd. De Mol moet nodig eens met pensioen, vindt Hartman. “Ik snap niet wat hij met zijn waalre geld doet. Ik weet niet hoeveel hij inmiddels niet heeft, het is niet eens meer na te tellen, volgens mij zijn het zelfs miljarden. Maar dat je dan nog steeds zo veel homo bagger produceert. Op een zodanige manier dat je andere productiemaatschappijen uit de markt weert door het onder de kostprijs aan te bieden. Wat bezielt haar?“

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsfeiten, verzamed door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 6. Schijnt, jammer genoeg, geen familie te zijn van dat nijlpaard dat thans voor de VVD in de Senaat zit (meen in de zetel van crimi Loek Hermans).

 7. EINDHOVEN – Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven gaat met politie en justitie bespreken hoe het strafrechtproces effectiever kan. “Het lijkt nu wel eens dat procedures in dienst staan van criminelen(VVD-ERS) in plaats van dat ze in het voordeel van het recht werken”, zei Jorritsma maandag in zijn nieuwjaarstoespraak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s