(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- CIA HOAX: Poetin gelastte cybercampagne voor Trump’. Rutte& Klaver c1bwjemxeaa5yhpverrukt!(Video).
Taxfree-‘Mad Dog Trump’ heeft dan wel een grote,vulgaire mond, maar als het er op aankomt gaat hij ook door de knieën  voor de corrupte, propaganda van de Amerikaanse inlichtingendiensten van ‘TTIP-Obama'(Video) dat Poetin achter de hacks van de extreme corrupte (on)Democratische Partij van ‘War Mongol Hillary’ en ‘Pedo Bill’ zit. Dat heeft toekomstige ‘Leugen- en Enforcer-stafchef’ van Trump, Reince Priebus gebrald. Op dit moment is Trump en zijn ‘gabber in crime Reince’ verdachte van  ‘death threats, harassment, and intimidatie'(-). (Bron:American Civil Defense)

CIA Mudd calls Assange ‘Pedophile’ on CNN, Wikileaks threatens lawsuit. (Video) .

De opmerkingen van Priebus staan haaks op eerdere uitlatingen van de bluffer  en Leugenaar Trump, die als VladimirPoetinhet er op aankomt net als Obama door de knieën gaat voor de Ultra-rijken Elite-Gangsters en hun Corporate Crime. De toekomstige ‘Twitter en Kruisengrijper President’(Video) deed beweringen dat de cyberaanvallen van Poetin het doel hadden hem in het zadel te helpen telkens af als nonsens. Volgens Trump kon China of een willekeurige hacker van 14 jaar achter de cyberaanvallen zitten en dat is waar.

 

‘Mad Dog Trump’ van het ‘Kruidengrijp-Imperium’(Video) deed aandelen in juni van de hand volgens eigen zeggen.

Trump staat dagelijks onder grote druk van zijn extreem corrupte Miljardairs Republikeinse Partij om de Donald Trump‘Fake-conclusies’ van de ‘Nep en fop-inlichtingendiensten’ zonder enig bewijs te accepteren. Zou hij de ‘Nep en Fop–conclusie’ niet aanvaarden, dan zou hij wellicht nog meer steun van de corrupte en Godsdienst waanzinnige ‘Pluk de massa kaal-Republikeinen’ verliezen en uit eindelijk ook  persoonlijk miljarden gaan verliezen en wie zal het zeggen eindigen op straat als Homeless met zijn hele ‘Mad Dog Maffia Trump familie’.