(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-OVV van ‘007 King HM17 Joura’: geen heropening  anti Poetin ‘Doofpot-De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007onderzoek’(Video).
Deze keer zien wij de ‘PvdA Huilkomediant Timmermans’ nergens op TV ‘MH17-janken’ en de sepratisten vals beschuldig van het roven van goederen van de MH17. De room is er af en hij heeft zijn ‘Judas-beloning’ voor zijn vreselijke, walgelijke Soapi optreden al binnen, namelijk de ‘Super Graai-baan’ van EU Commissaris. Op Schiphol heeft de Nederlandse journalist Michel Spekkers de spullen aan de politie overhandigd die hij heeft meegenomen van de rampplek van de MH17 in de Oekraïne. Die was de ‘Dutch 007 Joura’ van de onderzoekraad FF ‘vergeten’. Kennelijk heeft die ex AIVD Boss en Top VVD-er Joura alleen laten zoeken naar spullen die hij goed kon gebruiken om Poetin de schuld in de schoenen te schuiven.

De geheimhouding rondom MH17 verklaart de huilbuien van Frans Timmermans(Video)

Op Twitter meldt corrupte de Landelijke Eenheid van de altijd liegende VVD Minister van Klasse Justitie Ard mark-rutte-ard-van-der-steurvan der Steur dat een verrotte rechercheur en iemand van het anti Poetin Landelijk Team Forensische Opsporing de spullen zouden aannemen, en dat die ’gedegen’ zullen worden onderzocht en dan mogelijk de Doofpot ingaan als zij Poetin ontlasten. Spekkers zelf zegt in een tweet dat het materiaal op ruwe en vijandige manier in beslag is genomen, evenals onder meer zijn camera’s, telefoons en laptop. Daarna kreeg hij ook nog een schop onder zijn kont. De PvdA Minister ‘IJdeltuit Plasterk’ als Boss van de AIVD(Video) schijnt nadat hij geïnformeerd was in weer eens in ‘MH-17-lachen’ te zijn uitgebarsten.

Met Negatief Reisadvies geen slachtoffers(Video) van MH17 slachting. Dank u Plasterk en Rutte(Video).

Stem v d Straat afl.11 Bom onder Holleeder-proces.Peter R. de Vries&Zussen Holleeder ontmaskerd en MH17-Schandaal.

Het zou ons niet verbazen dat de journalist zijn persoonlijk eigendommen nooit meer terug krijgt en dat die weer ‘zoek’ raken(Video). Vanaf nu staat de journalist op de zwarte lijst en dus zal hij in de honger bijstand belanden van de ‘PvdA Kapo Klijnsma’. De journalist meldde al eerder dat hij spullen op de rampplek heeft gevonden, waaronder ook menselijke resten en werd te kakkerd gezet door de Staat-NOS. Hij heeft alles in een vuilniszak meegenomen naar Nederland. De gehersenspoelde en door de Staat gestuurde en gecontroleerde Stichting Vliegramp MH17, waarin murw en overmand van verdriet zijnde nabestaanden zich hebben georganiseerd, reageerde dat niet erg respectvol te vinden van de journalist.