(van onze Wie neukt wie Privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Peter R. de Vries bekent bij laffe Wilfred Genee dat John de Mol bepaald wilfred-geneewat hij wel of niet mocht uitzenden( Video).
Vorig jaar kwam het tot twee keer toe tot een verhitte discussie tussen Wilfred Genee en Sylvana Simons. Tja, tegen een vrouw die zwaar onder “Zwarte Piet”(Video ) vuur ligt bij de massa durft de berekende lafbek wel , maar tegen Politie-informant en notoire Hoerenloper (Video) Peter R .de Vries van ‘Maffiaboss John de Mol’ deed hij het zwaar in de broek. De eerste keer was tijdens een uitzending van de Linkse Linke laffe VARA ‘Subsidie-Miljonair Pauw'(Video), toen de presentator van Voetbal Inside het ‘Jaknikkers- interview’ overnam en de ‘Tokkie-Held’ ging uit hangen over de rug van Sylvana. Daar had hij goed over na geDENKT . Denk heeft weer niet nagedenkt en is verbaasd over vertrek Sylvana met de poen(Video).

Een paar maanden later werd Genee uitgenodigd in theater De Balie om opnieuw met de inmiddels lijsttrekker van Artikel 1 in gesprek te gaan. Achteraf gezien had hij dat niet moeten doen vindt de lafbek(kuch). Genee: “Ik heb niet na geDENKT, maar ging voor goedkope laffe sensatie ten koste van een aangeschoten vrouw,die al op haar rug lag,ha,ha,ha”.

Zo vertelt Genee in ‘Bral-propagnada-gesprek’ met Simon Zijlemans, met wie hij op de site van Voetbal Inside terugblikt op het afgelopen sensatie en riool jaar:Hoe vul ik mijn zakken. Op de vraag wanneer het de laatste keer was dat Genee door kritiek werd geraakt, vertelt hij: “Dat is een lastige, want dat was van Steve Brown en die moeten wij van John de Mol dood zwijgen op straffe van verlies van inkomen en TV-baan. Maar los daarvan zou ik het sowieso nooit Lasterlijk en smadelijk over Brown hebben wat ik heb geen trek in een schop onder mijn TV-Hol,’ha,ha,ha. Dus mondje dicht. Mijn vrouw bralde tegen mij, toen in die situatie met Sylvana: ‘Ga daar nou niet heen, wat kun je ermee winnen, geen enkele euro toch ? Ga je in een theater zitten om een beetje ruzie te maken met een ‘Zwarte Pieten- vrouw’ waar je toch al niks mee hebt? En wat schiet je ermee op?'” Genee vervolgt: “En toen het inderdaad niks opleverde en zij tegen mij bralde: ‘het is dom van je geweest en je hebt niet na geDenkt, ik heb het nog tegen je gezegd’, had ik wel iets van: ja, daar heeft ze gelijk in. Dat had ik beter niet kunnen doen. Ik zal niet zeggen dat het mij raakte, maar ik dacht wel: tja…  Mijn vrouwen Golddiggers zijn daar vaak heel slim in .”

‘Ik kies mijn rol als laffe ‘Sensatie- Hoer’.
Ondanks het advies van zijn vrouw Lili, besloot de RTL Riool- 7-presentator om tóch naar Amsterdam af te John de Mol en Silvio Berlusconireizen, waar hij Sylvana aan de tand wilde voelen om de ‘Tokkie-Held’ uit te hangen.  ff een goaltje schieten in het open doel Sylvana. Iets wat hem door de rest van de zaal terecht niet in dank werd afgenomen. “Het grappige is wel, dan zit ze in die zaal en dan ziet ze hoe boos iedereen wordt. Dan gaat ze het wél voor me opnemen omdat we tenslotte samen vreten uit het Tv-riool . Dat vind ik dan ook weer hartstikke lief van haar als echte Golddigger.”
Tot slot probeert Genee – die twee keer per week aan tafel zit te brallen met voetbalanalisten Johan Derksen en René van der Gijp – het antwoord te vinden op zijn messcherpe sensatie riool  manier van interviewen tegen iedereen die hij kan hebben, behalve de ‘Geilneef Peter R. de Vries'(Video) van ‘Maffiaboss John de Mol’ . “In de essentie moet je als lafaard en opportunische TV-Rat gewoon kijken waarom je dingen doet, wat het je oplevert aan poen en wat het je brengt aan ‘Riool-roem’ en dat je vooral niet John de Mol en zijn loopjongen Peter R. de Vries op de tenen trapt. In een ‘Riool- tv-programma’ heb ik maar één doel: ik wil dat Voetbal Inside zo goed mogelijk wordt gemaakt dat ik jarenlange mijn zakken kan blijven vullen en de rest is niet belangrijk. En daarin kies ik mijn laffe sensatie rol. (…) Je wil dat de domme op sensatie beluste in hoofdzaak bejaarde kijker zo goed mogelijk wordt bediend. Je wil dat het een zo goed mogelijk sensatie en riool programma wordt, want daarmee kan ik het beste zonder risico mij zakken blijven vullen, ha,ha,ha,ha.”