(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- CIA Mudd calls Assange ‘Pedophile’ on CNN, Wikileaks threatens unknownlawsuit(Video).
De met ontslag gaande corrupte bazen van NSA, CIA en FBI fabriceren een kwaadaardig, rancuneuze anti Trump en Poetin ‘Nep en fop rapport’ zonder enige bewijs en stellen zelf dat hun bronnen niet betrouwbaar zijn waarop het rapport is gebaseerd. Ook vermelden zij uitdrukkelijk dat Russiatoday de grote boosdoener is dat de Clinton Maffia verloren hebben en zij nu hun baan kwijt zijn en vertrekken met ‘TTIP-Obama’s’ laatste valse en laffe ‘Pr-offensief(Video)’.

Truth, War Propaganda, CIA and Media Manipulation. Is geen Complot(Video)!
De Hillary Clinton propaganda Outlet CNN maakt overuren om de ‘CIA- HOAX’ dat Poetin middels hacken Trump tot President heeft gemaakt tot feit. Net als dat de Moorddadige ‘Graai en Naai Bush Elite’hqdefault-1 en hun misdadige ‘Fakenews-zender CNN’ de oorlog tegen Sadam begon op valse propaganda dat hij massavernietiging ‘s wapens had. Toen maakte CNN ook overuren om die ‘Bush-Elite’ leugens voor feit te verkopen! Maar de CIA zijn valse rapporten om een Oorlog te starten gaan al terug tot Viet Nam en toen bestond Russiatoday nog niet eens. In die zin zijn de US geheime diensten kennelijk psychisch gestoorde delinquenten die steeds maar weer in herhalingen vallen in hun misdaden tegen de menselijkheid.

‘Plasterk&AIVD’:Pas op voor Poetin en laat onze Ultra-Rijken en mijn Wachtgeld met rust(Video).

 

Ironisch in dat verband is dat de Dutch AIVD van ‘Acacadabra Dick Schoof’ van de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ altijd  al dan niet giechelend als een twee loopse schoothondje trouw achter de CIA aan huppelt.

 ‘Clinton quite effective at discrediting herself, doesn’t need Putin’s help’- ex CIA analyst (Video).

 

Fog Of War Bombing.wmv. McNamara bekent na een diep Soul onderzoek een man te zijn met twee gezichten.
De Russische president Vladimir Poetin heeft in 2016 opdracht gegeven voor een „beïnvloedingscampagne” Dick Schoofgericht op de Amerikaanse ‘Freak-verkiezingen’ met de bedoeling het (on)-democratisch proces( minder dan 50% van de US burgers stemt ) te ondermijnen en de Democratische Goldman en Sachs en Elite presidentskandidate ‘War Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill’ te belasteren. Dat staat in een ‘HOAX- anti Poetin&Trump-rapport’ dat de corrupte propaganda Amerikaanse veiligheidsdiensten vrijdag naar buiten brachten. We stellen verder vast dat Poetin en de Russische regering een duidelijke voorkeur ontwikkelden voor de gekozen president Trump”, aldus het tot dusver geheime Kul- rapport van de Amerikaanse  corrupte veiligheidsdiensten NSA, CIA en FBI dat geen enkel bewijs levert, maar gebaseerd is op anamnese van de NSA, CIA en FBI. Toevallig vervangt Trump alle bazen van de NSA, CIA en FBI en die hadden indien Hillary Clinton was gekozen allemaal mochten blijven zitten. „We stellen ook vast dat Poetin en de Russische regering probeerden Trumps kansen gekozen te worden te vergroten Mark Rutte en Gordondoor Clinton in diskrediet te brengen en haar ongunstig af te schilderen tegenover hem.” Rutte en zijn ‘GroenLinks boy Klaver’(Video) hebben het rapport en de CNN uitzendingen dat Poetin de grote Boef is onmiddellijk aangegrepen als bewijs dat hun standpunt dat zij de ‘Maffiaboss Porosjenko’ tegen de Wil van Het Volk moeten steunen meer dan ooit. Pikant was het dat Rutte net weer in verhit ‘overleg’ was met Gordon in het  Haagse Torentje en toch tijd vrij maakte om samen met zijn ‘Boy Klaver’ deze Persverklaring bij zijn Staats Outlet NOS te kakken. Hier was letterlijk sprak van Hoge nood.