(door LT)

AMSTERDAM-NOIR- 2058:’ Samsom en Klaver Islam Staat-N.I.P- NL’. S.F. of Mogelijkheid?Diederik samsom vliegend tapijt
Ooit vierde Samsom als steunpilaar van de VVD ‘Godfather Rutte’ hoogtijdagen in Nederland en verkreeg toen zelf de bijnaam ‘Imam Samsom’ waar bij ‘Apen PvdA- trots’ op was en nog steeds is. ANNO 20 Juli 2058. De dagelijkse rijen voor de ‘Ruttes gaarkeukens’ met niet Islam gelovigen hongerende zijn drie rijen dik(Video). Geert Wilders is onthoofd(Video) op de Dam.  De Homo’s en lesbos die niet zijn dood gestenigd(Video) zijn allemaal ondergedoken als Islam gelovige. Het is bloedheet in het kleine door aardbevingen weggezakte huisje van Samsom in Slochteren waar de gordijnen altijd gesloten zijn. Het zag er vreselijk armoedig uit. In het woonkamertje zat opa Diederik Samson zijn middag dutje te doen. Hij zag er dodelijk vermoeid uit. De zes jaar gevangenis hadden bepaald niet bijgedragen aan een goede gezondheid. Na dat hij 3 keer niet verscheen op het vrijdaggebed had de Shariarechtbank hem daartoe veroordeeld. Hij moest die uitzitten vanwege het martelen in de gevreesde Abu-Bijlmer gevangenis, daarna was hij zoals zoveel ex gedetineerden verbannen naar het Groningse aardbevingsgebied.

In 2047 had de Nederlandse Islamitische partij (Niet DENK, die waren jaren geleden leeg geroofd en in de sylvanamaling genomen door ‘HoerJudas Sylvana’ (Video) en daarna terug gekeerd naar ‘Ottomaanse Rijk’ Turkije van ‘Sultan Erdogon de Derde’) een grote meerderheid behaald bij de verkiezingen in zowel de Eerste als de Tweede kamer. Nadat de N.I.P. de totale macht had werd Nederland in twee jaar tijd omgetoverd in een Islamitische staat. Tijdens die twee jaar werden er 2418 rechters,248.000 militairen en politieagenten, het halve ambtenaren apparaat en journalisten gedetineerd en zonder enige vorm van proces werden zij  overgebracht naar de booreilanden in de Noordzee, die inmiddels omgebouwd waren tot gevangenissen.De Koninklijke familie kon nog op tijd vluchten naar u raadt het al Canada Argentinië(Video).

Amsterdam was een soort bedevaartsoord voor Islam-gelovigen. De Dam was nu genoemd naar het land wie de N.I.P. financieel altijd flink gesteund had ‘Saoedi-Dam’. De Nieuwe kerk was in rap tempo afgebroken. Op die plaats stond nu de grootste moskee van Nederland en in het paleis zetelde de Ayatollah s, die het land
Jeanine Hennis Yab Yum laarzenBestuurde. Op de ‘Saoedi-Dam’ zelf werden dagelijks de straffen die de Sharia rechtbank had uitgesproken afgehandeld en dat waren uitsluitend lijfstraffen, zweepslagen, het afhakken van ledematen en af en toe het stenigen van veroordeelde tot de dood. Ook geld van af 20.00 uur een avondklok en vrouwen mochten zich alleen gesluierd in de openbare ruimte vertonen. ‘Opa Diedi ‘schrok wakker van het gebonk op de buitendeur, ‘wie is daar riep hij nors’? Ik ben het zei een ‘VVD-hoerige’ vrouwenstem Jeanine Hennes. Opa Diedi opende de deur voor haar. De 85 jarige Jeanine nog even militant en ‘VVD-hoerig’ (Video) als vroeger, glipte naar binnen,na kort gevloek, want ze was weer aan het worstelen om haar sluier af te doende, de zelfde sluiers die zij in het begin weigerde te dragen, wat na 4 jaar gevangenis en ook een verbanning naar het gevreesde aardbevingsgebied opleverde. Wat kom je doen Jeanine vroeg ‘Opa Diedi’ ? ‘Je weet toch dat ik elk jaar op je verjaardag een kopje thee kom zetten voor je’. ’Ik zie liever mijn familie of vrienden hier als ik ze nog heb’ riep Opa Diedi. ‘Dat kan toch niet’ riep Jeanine ‘bezoek in het verbanningsgebied is verboden’. ‘Diedi leer toch eens te accepteren wat er gebeurd is hebben wij ook aan ons zelf te danken, aldus Jeanine, die nog steeds haar ‘Yam Yum laarzen’ onder haar Islam klederdracht droeg omdat zij weet dat ‘Opa Diedi’ die altijd van jongs af aan Top vond. Weer schreeuwde de steeds bozer wordende Opa Diede:” zij hebben ons verraden, het waren mijn vrienden en hadden beloofd nooit aan de Klaver Pechtoldseculiere staat te tornen”. Nee Diedi zei Jeanine ‘wij waren te bang om keiharde maatregelen te nemen en zeker jullie linkse, die door nooit wat op te lossen het populisme in Nederland naar grote hoogte wisten te stuwen, we hadden moeten luisteren naar de mensen in de straat die het voor hun ogen zagen gebeuren dat de Westelijke cultuur werd afgebroken, en wij bleven die afbraak maar faciliteiten’. Verraden hebben zij ons, schreeuwde een woedende ‘Opa Diedi’.Hij plofte van vermoeidheid terug in zijn stoel. Ik moet gaan Diedi zei Jeannine want ik heb nog 15 minuten om thuis te komen voor de avondklok ingaat. Zij glipte weer naar buiten haar ‘Yam Yum laarzen’ nu volledig bedekt. Opa Diedi was alweer ingeslapen in zijn stoel. De inspanningen waren te groot voor hem en hij zat al in een mooie GroenLinks droom uit zijn mooie tijen die er toen waren: het zwemmen met walvissen,vreemdgaan,heel veel thee drinken met ‘Maffiaboss Porosjenko’ ( was inmiddels geëxecuteerd wegens misdaden(Video) tegen de menselijkheid.) met  wie hij dacht dat toen zijn vrienden waren en een van zij mooiste herinneringen hoe hij zich heel sterk had ingezet voor een subsidie in Amsterdam: ‘Islam-Hoofddoekjes’ vouwen wat hij nog steeds als een van zijn grootste prestatie vind.