(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Poetin grootse donateur(Video) van de vernederende PvdA gaarkeukens-rutte-voedselbankVoedselbanken.
Schande: Meer arme Nederlandse sloebers kunnen nederig pakket aanvragen bij de PvdA ‘Kapo Klijnsma-Voedselbank’, Houzee! Volgens de Minister van Financiën voor de Rijken ‘PvdA Gluiperd Dijsslebloem ‘is de ‘Jan met de Pet cisis’ voorbij. Daar hebben 2,5 miljoen arme sloebers die moet overleven onder de armoedegrens niks van gemerkt. Maar een deel wordt nu ook toegelaten tot de Voedselbank. De snelst groeiende bank in “Banana-Fraude-Nederland” met dank aan het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher‘. Niet wie het nodig heeft, maar hoeveel afgekeurd Voedsel de ‘Kapo-Klijnsma Voedselbanken’ ontvangen is de criteria. Wat opvallend te noemen is, maar nergens in de Mainstream-Media-Maffia wordt gemeld is dat er geen enkele Vluchteling zit bij de Voedselbank. Hoe kan dat? Wat hebben die voor een uitkering?

Waanzin Kabinet(Video) kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting,

Kapo-Jetta Klijnsma’: PvdA redder van banken, veroorzaker van armoede.

Primeur: Voedselbank vragen Jongste en Grootste ‘Staats-Zakkenvuller’ (Video)van de Wereld Prinses Amalia als beschermvrouwe. 

 

Kleren bij de kledingbank en eten bij de Voedselbank(Video) dat doen 2,5 miljoen mensen.
Ook opvallend is dit verband is dat alle Vluchtelingen binnen drie maanden een huis hebben gekregen daar Jetta-Klijnsma-moestuin-3waar Nederlandse sloebers op wachtlijsten staan die wel op kunnen lopen tot 17 jaar. Hoe kan dat? De Voedselbank van de ‘PvdA Kapo Klijnsma’ versoepelt de criteria voor het aanvragen van een voedselpakket. Sinds 1 januari komen er meer arme sloebers voor in aanmerking. U moet weten dat er 2.5 miljoen mensen onder armoedegrens moeten zien te overleven, maar door de Jungle van regels wie wel en niet in aanmerking komt voor de vernedering van een Voedselpakket voldoen veel mensen van die groep niet aan de criteria.Voortaan kunnen alleenstaanden die niet meer dan 200 euro aan over Leefgeld per maand te besteden hebben een beroep doen op de vreselijke vernederende Voedselbank. Hiervoor lag de grens op 180 euro. Wie dus 181 euro te besteden had, viel dan buiten de ‘PvdA-Voedselboot der arme sloebers’. Ook voor andere hongerige en radeloze groepen gaat de grens omhoog. Onder over Leefgeld verstaat de Vereniging van Voedselbanken het bedrag dat mensen overhouden van hun honger inkomen nadat vaste kosten zoals huur, energie en water er vanaf zijn getrokken. Welke kosten en uitgaven in de berekening worden meegenomen, staat uitgelegd op de walgelijke website. De verruiming van de eisen is mogelijk doordat de Voedselbank sinds vorig jaar structureel meer afgekeurd voedsel ontvangt van supermarktketens en andere bedrijven die voedsel overhouden.

Nieuwe deals door Boycot Poetin en verlies van banen. Boycot Rusland kost hardwerkende mensen hun baan. Kan Hans van Baalen wat schelen(Video).
“Afgelopen jaar hebben we zwaar geïnvesteerd in voedselveiligheid”, verklaart de schaamteloze vol gevreten  woordvoerder Pien de Ruig. “Vrijwel alle voedselbanken zijn nu gecertificeerd door ons zelf en Jetta Klijnsma.”  Daarnaast en daar zijn wij bijzonder trots op wordt Prinses Amailia onze Koninklijke beschermvrouwe, omdat zij als geen ander weet hoe het is te moeten rondkomen van een uitkering van Jetta Klijnsmaslechts 4000- euro per dag Taxfree. Daardoor waren supermarktketens ook bereid om hun afgekeurde overgebleven producten aan de ‘Ryoal-Voedselbanken’ te geven. “We hebben veel duistere samenwerkingsovereenkomsten getekend. Alle landelijke supermarktenketens doneren nu.”Dat is terug te zien in de ‘Nep en Fop cijfers’. In het derde kwartaal van vorig jaar ontving de mensonterende vereniging ruim 3,7 miljoen voedselverpakkingen. Een jaar eerder was dat nog geen 2,5 miljoen. Volgens De Ruig is het trieste record overigens niet alleen te danken aan de nieuwe duistere samenwerkingsovereenkomsten. Er zaten ook eenmalige grote donaties bij van de Staat. Een deel was het gevolg van het Russische boycot op Europees voedsel, waardoor bedrijven vooral veel fruit overhielden dat ze niet meer konden verkopen en daarvoor zijn gecompenseerd door het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en in die zin betaalt Jan met de Pet dus de kosten van de boycot van Poetin. “Feitelijk krijgen dus veel mensen een sigaar uit eigen doos, ha,ha,ha,” aldus de PvdA-hoertje Pien de Ruig’.