De Burger Beweging gaat meedoen aan de 2e Kamer Verkiezingen.

( door Marielle Cornielje bekend van De Stem van de Straat Amsterdam-Noir)

marielle-cornieljeAMSTERDAM-NOIR- De Burger Beweging gaat 15-3-17 meedoen aan de 2e Kamer Verkiezingen.Het is hoog tijd voor vernieuwing, verstand van zaken, praktijkdeskundigheid en gezond verstand op de zetels! Zie: “De Burgerbeweging Samen voor 76 Zetels” voor samenwerkende organisaties en individuen.

Hara,Krishna, nog meer Politieke Partijen en ‘Maffia Boss Porosjenko’ .

Hierbij onze Financiele Bevrijders:
Marco Janssen, Anthony Migchels (beiden De Florijn), Hans van Steenbergen en Rene Visser beiden Monetaire Hervormers en Bestuursleden De Burger Beweging Samen 76 Zetels!Op naar een nieuw helder financieel plaatje voor Nederland dat in het belang is van ons allemaal! Onze eigen Burger Bank, een renteloze munt en economie, een herziend belastingstelsel, de cooperatie NL en BasisinkomengedachteMarco Janssen: The Janssen Report can help you understand the impact of the worsening global financial situation, why it is important for everybody to understand this and how to proceed.The Janssen Report is meant to help the general public worldwide grasp the severity of the situation and discover that the system is unsustainable.

This knowledge will empower you to make informed decisions with regard to your financial future and help you become more self-reliant (i.e. depend less on the woes of the system).Currency specialist Anthony Migchels wil de Nederlandse particulieren en ondernemers weer voorzien van een eerlijke en rente-vrije munt. De Florijn zal als legale en volwaardige munt, naast en aanvullend aan de Euro floreren. De Euro is toch prima?Neen. De Euro kent legio problemen. Denk aan de almaar dalende levensstandaard, teloorgang van de binnensteden, de leegstand van kantoorparken. We hebben geen schatkist maar een schuldkist. http://betalenmetflorijn.nl/ Ben je geinteresseerd, wil je kennis maken? Meld je aan bij onze Openbare FB Groep of like onze pagina, om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten. Ook zijn jullie van harte welkom bij onze nieuwjaarsactiviteit; zet vast in de agenda!

Zondag 8 januari 12.00 uur Binnenhof Den Haag; neem handdoek, bakpak, zwembroek & bellenblaas mee; we zeggen nog niet wat we gaan doen.. ;), maar nadere info volgt!! Kom met zoveel mogelijk medestanders, mede bevrijders :). We gaan er 1 gezellige Love, Hapiness, Joy happening van maken!

Zondag 8 januari 15.00-17.00 uur uitzending Finding te Voices Radio, Sundancer te Zwijndrecht (to station).
De Burger Beweging is zich ervan bewust van het grote aantal leerlingen dat niet naar school gaat (+/-30.000?!), het aantal kinderen dat al dan niet met medicijnen als retalin het Onderwijssysteem “ondergaat”, etiketjes opgeplakt krijgt, uitvalt, 
Het is hoog tijd voor verandering! Elk kind heeft recht op onderwijs, op zijn eigen tijd, tempo, niveau en leermethode. Praat zondag 8 januari van 15.00-17.00 uur mee tijdens een uitzending van Finding the Voices Radio bij Sundancer in Zwijndrecht met iig 2 van onze onderwijskandaditen: Lex Hupe & Gio Vogelaar. Op naar vernieuwing! Lex Hupe is inspirator, aanjager en verbinder in het onderwijs. Hij heeft een passie voor onderwijsvernieuwing en bereikt dat door samenwerking verbinding: http://wijsvooruit.nl/, http://groeiwijzer.wijsvooruit.nl/. Behartigt samen met Indi Hondema de belangen van 30.000?!?…. thuiszittende kinderen: http://www.hartverwarmendwijs.nl/; 
Gio Vogelaar: Kinderen zijn de spiegels van onze samenleving. Het groeiend aantal diagnoses als “ADHD, PDD-NOS, ODD” en dergelijke spiegelt mij hoe gestresst onze volwassen wereld is geworden en hoe afstandelijk wij met elkaar omgaan. Is het te confronterend om dat aan onszelf toe te geven en projecteren we het daarom (onbewust!) op onze kinderen? http://www.jeugdzorgvuldig.nl/giovogelaar.htm

Wil je je kandidaat stellen?  Onze campagne ondersteunen op welke manier dan ook? Contact ons op: info@bewegingX.nl. Een hele fijne jaarswisseling! Op naar de Bevrijding & de nieuwe rechtvaardige Samenleving! hartelijke groet, Marielle Cornielje 06467

23 reacties op “De Burger Beweging gaat meedoen aan de 2e Kamer Verkiezingen.


 1. nou daar hebben we de geldschepper oftewel poenschepper en ook allemaal zo heeeeeeeeeel duidelijk voor Jan met de pet! Dat gaat helemaal goedkomen (kuch) Vooral als je geen werk hebt…………..

  • Wendy,die man weet het wel te brengen…………….NOT!
   Hoe wil hij in Godsnaam zaken doen in florijnen met andere landen en grote banken?
   Het is beter om met de euro handel te drijven met andere werelddelen.
   De euro moest alleen eens wat stabieler zijn in verhouding met de kosten van ons dagelijkse leven.
   Altijd dat gezeik weer over de euro.
   Mensen kunnen beter eens gaan zeiken over idiote belastingsmaatregelen.
   Want daar schuilt een enorme diefstal.
   Als de pot leeg raakt weet men altijd weer belastingtrucs te verzinnen om te stelen bij jan met de pet.
   En de belasting maakt het niets uit of het om een euro of om een florijn gaat.
   Het is en blijft centen.
   En het gaat altijd om centen,niet waar?

   • @Waterman inderdaad die idiote belasting met zijn maatregelen, maar daar hoor je ze nooit over. De deelnemers die daar nu aan meedoen aan die florijn daar
    kun je als burger nog niet eens een brood halen maar
    je kunt wel catering huren en daar met de “florijn”betalen???
    , dus het is gewoon bespottelijk. Geld is nog steeds niet eetbaar.
    En voor de mens die al niets heeft is het ook niet te doen dus gewoon wegwezen met je florijn denk ik dan persoonlijk.
    https://betalenmetflorijn.nl/deelnemers/

 2. De ongediertebestrijder krijgt vooral meldingen uit Kralingen, Noord, Hillegersberg en West.

  In Kralingen en Hillegersberg wonen de meeste parasieten van Rotterdam
  als de ongedierte bestrijding de Multi miljonairs daar weten te bestrijden
  is er weer hoop voor socialisten in de stad Rotterdam

 3. Als de dag van gisteren herinner ik me de laatste uitzending van de anarchisten
  omroep.
  en man kwam en gaf zijn laatste woorden.
  Toen hebben ze de Communisten om zeep geholpen door infiltratie in hoge kringen
  en het omgetoverd tot GroenLinks
  de vakbond is ook al jaren in coma allen de steker moet er nog uit
  de klok is terug gezet naar feodale heersers en patsers die de ene stoere taal na de andere uit slaan want de sociale is politiek dood

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Als die splinterpartijen bijdragen om de PVV “regierungsfaehig” te maken, is dat ’n goede zaak. Immers, de gevestigde partijen hebben reeds ’n cordon sanitaire aangekondigd. PVV, FvD en DBB op naar 76+. Eindelijk verlost van VVD, PvdA, CDA, GL, D’66 enz.Zou ’n mooie fluwelen revolutie zijn. De barricades op is aan ’n Hollander itt ’n Fransman niet besteed.

 6. De andere opmerking is opgelost over het slaan van vrouwen en het promoten
  daarvan maar een beweging voor burgers, wat een populistisch gezwets

 7. ëén ding wat ze doen is stelen terwijl alle Hollanders tien keer een dubbeltje moet omdraaien. Alle bedrijven die stelen kunnen gewoon doen net of u dom nog eens dom ben ?????????????????????????????????????????????????

 8. Holland heeft sterke mannen nodig geen homo’s !die u leven verzuren alle arabieren krijgen gratis geld want trix heeft ze nodig voor de verkiezing snap u het nu en maak u arm zodat u geen stap kan zetten tegen haar en haar familie maar wij als volk kunnen de tijd keren alle Hollanders !

  En we zien nu de opkomst van de nieuwe alternatieve directe trading systemen die niet de Amerikaanse Dollar Petro niet gebruiken. En dan zien we nu de opkomst van de BRICS-landen en de AIIB die nieuwe goud en zilver gedekte bancaire systemen, die in de tijd van de sterkte van de Amerikaanse Dollar Petro kunnen overtreffen zijn.

 9. Volk van Holland waar is uw nee gebleven in de schoot van trix !

  En kijk !

  Dezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor ISIS zijn ook verantwoordelijk voor de gefaseerde Oekraïense staatsgreep en de plaatsing van de pop Poroshenko als de Oekraïense KM / Zio-run dictator, met het uiteindelijke doel van het creëren van een nieuwe Israëlische vaderland om Israël te vervangen, die zij nu weten is gedoemd om te worden teruggegeven aan de Palestijnen.

 10. Is het een besmettelijke parasiet, die lijkt altijd te infecteren en over te nemen de meeste wereldleiders, en heeft de mogelijkheid om personen die bereid op te geven hun fundamentele menselijkheid en menselijke waarden om aan de macht, status en rijkdom te krijgen teisteren ?

  Maar geld is van papier, papier is van hout als het nat wordt heb je Beatrix !
  die helemaal ? mag u zelf raden.

 11. en zij de hogere stappen in deze hiërarchie hebben bereikt, we weten dat deze rekruten moet dan deel te nemen aan occulte rituelen die ongelooflijk kwaad zijn. Deze rituelen halen wat er over is van hun ziel en te vervangen door een entiteit, een kosmische parasiet waarop zij werd “afgestoten”. Dit verklaart hun verachtelijke loyaliteit aan de weinige top leiders van de KM Hiërarchie.
  Zijn deze top controllers van de KM Hiërarchie gevallen engelen (Nephilim, de gevallenen), of, zoals sommige insiders hen geroepen heb, kosmische of alien ET parasieten gekloond en verzelfstandigd tot een kwade meester Alien ET of een slechte AI-systeem wordt beheerd door hem? Zou deze meester boze geest het best worden aangeduid als een kosmische interdimensionale Dragon of Draco wezen, zoals sommigen het te hebben verwezen, t

 12. iona names the names of the people who sexually assaulted, raped and tortured her:

  – Antony Kidman (actress Nicole Kidman’s father) (Nicole Kidman is a victim of the ring too, but was nasty towards fellow victim Fiona);
  – Dr. John Gittinger (Lithuanian Nazi concentration camp guard and CIA agent);
  – Former US President Richard Nixon;
  – Former Australian Prime Minister Gough Whitlam;
  – Former Australian Prime Minister Bob Hawke;
  – Former Australian Prime Minister Paul Keating;
  – Former Australian Opposition Leader Kim Beazley;
  – Former NSW Premier Bob Carr;
  – US Evangelist Pastor Billy Graham;

 13. De regering en koningshuizen in europa dansen met de duivel om jullie koele-tjes te houden dat doen ze al jaren samen met 1e en 2e kamer in den haag !

  Om dit te draaien moeten jullie het zelfde doen zoals bidden dat hun duivels hun moge wurgen als ze geen zieltjes kunnen vinden !

  En een jaar voor de referendum alle archieven van dit koningshuis open !
  DNA u gaat verstel staan.

  Moge het Volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond!

 14. pfffft alsof je nog zou moeten geloven in de politiek, als ze eenmaal gezeteld zijn is het meestal het zelfde rampscenario met dezelfde agenda. En gebeurt er verder weinig voor de burgers, eerst zien dan geloven! En (nogmaals) er zitten nu al mensen tussen die vrouwen slaan promoten dus laat maar lekker zitten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s