Politie: Geen Happy New Year voor Van der Steur: Politietweets over Van der Steur verwijderd.

(van onze ‘VVD Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Steve Brown wenst net als bepaalde politie de corrupte volgevreten VVD Ard van der SteurMinister Ard van der Steur geen Happy New Year (Video).
Nu is bepaalde politie eens een keer eerlijk en uiten zij meer dan terechte kritiek op de corrupte Van der Steur en zijn ‘Demmink-Pedo Kliek’ en prompt worden zij gecureerd door de VVD Minister de ‘Mega- Fraudeur-Van der Steur’. De corrupte ‘Censuur-politie’ van Van der Steur heeft zondag tweets verwijderd, waarin een teamchef zich terecht kritisch uitliet over de VVD minister Ard van der Steur (Veiligheid voor de Rijken en Elite-Pedo’s en Klasse Justitie). Dit bevestigde een woordvoerder van de politie in Den Haag naar aanleiding van berichtgeving door Omroep West.

  

De teamchef van politieteam Segbroek in Den Haag had op Twitter geërgerd gereageerd op de ‘bral-woorden’ ard-van-der-steurvan Van der Steur. Die had via Twitter zijn waardering uitgesproken over de inzet van de hulpdiensten tijdens oud en nieuw vanuit de zijn ‘Jonge Jongens Minerva-Kasteel’. Diverse agenten, brandweerlieden en andere hulpverleners zijn tijdens de jaarwisseling tijdens hun werk belaagd door in hoofdzaak onopgeleide, kansloze (Video)door de VVD-misdaadgroep kaal geplukte Jeugd uit ‘Volksbuurten-Getto’s’ die vol gepompt zijn mijn ‘Oliedollar- Vluchtelingen’(Video).,,Soms past het U meer om te zwijgen. Dat is Nu. Middelen om het werk te doen zijn ondermaats en geen politieke steun”, twitterde de teamchef van Team Segbroek. Die krijgt nooit meer promotie zolang de VVD de baas is op Justitie en dus voor hem ook geen Happy New Year. De woordvoerder van de Haagse politie zei dat de teamchef reageerde na de nachtdienst van oud en nieuw. Daarin had hij te maken met ‘Volks-geweld’ inherent aan de “Straf de arme maatschappij” tegen onderbetaalde (en in hoofdzaak domme) agenten van zijn team. De zegsman van de Haagse politie wees erop dat het contact van individuele agenten met de minister via de corrupte politiebonden en de leiding loopt van type de fraudeur en zakkenvuller ex Korpschef Bouman(Video). De criminele ‘Zakkenvuller Bouman’ is een trouwe volgeling van het altijd liegende Justitie gerard-boumanVVD trio Van der Steur, ‘Bral Ivo Opstelen’ en de ‘Griezel Teeven’. Diverse agenten hebben zondag hun terechte frustratie op Twitter geuit over de corrupte Van der Steur dat hij altijd loopt te liegen, bonnetjes kwijt is en nooit een ‘Baardman-Terrorist’ (video) kan vinden en altijd op kosten van ‘Jan met de Pet’ gratis zijn Kasteel laat verbouwen (400 duizend euro ‘subsidie’) of zit te feesten met zijn Gold Digger met (valse) bonnetjes in Luxe decadente ambassades( Video). Maar er was ook goed nieuws voor die bolle ‘Minerva Boef Van der Steur’. Zo werd hij en zijn Boss de VVD ‘Valse nicht Rutte ‘met twitter (Video) een Happy New Year toe gewenst door de grote VVD vriend de ‘Maffiaboss Porosjenko’ van Oekraïne namens zijn Boss ‘TTIP-Obama’ en het Taxfree Koningshuis(Video) uit Argentinië en die mochten wel blijven staan.

8 reacties op “Politie: Geen Happy New Year voor Van der Steur: Politietweets over Van der Steur verwijderd.

  1. Het Cocktail Trio met de nadruk op cock van verloederd NL: de VVD’ers Teeven, Opstelten en Van der Steur. Hoeveel leugens zouden die stompe kop, rhinoceros en vette pens tezamen kunnen herbergen? De laatste woont gratis dankzij gejatte subsidies van Monumentenzorg en houdt gratis privé recepties in ambassades (gelijk de broer van Max.). Hoe dat boekhoudkundig moet worden verwerkt interesseert hen geen moer (‘bonnetje kwijt”),afgeschermd met de mega bral leuze:” Het was niks, is niks en wordt niks”. Mss kan de VVD dat op 15/3 tot verkiezingsslogan verheffen?

  2. In het verslag staat dat er veel mis is met het materieelbeheer bij Defensie. Volgens Visser stonden te veel voertuigen stil en bleven helikopters aan de grond. Het onderhoud is niet op orde en reserveonderdelen zijn niet op tijd aanwezig. De Rekenkamer zegt dat de ‘operationele gereedheid’ verder is afgenomen, vooral bij de landmacht en de luchtmacht. 
    “Dat is zeker gezien de internationale context zorgelijk.” Een bataljon moest de voertuigen aan andere eenheden afstaan en is overgestapt op trainingen te voet. Minister Hennis voegt er zelf aan toe dat Defensie voor het eerst niet volledig kan voldoen aan de doelstelling om het Nederlandse en bondgenootschappelijke grondgebied te verdedigen. 

    • Wat wil je met zo’n opgesmukte Yab-Yum barbiepop als Minister van Defensie ?

      Iedere generaal of kolonel met ballen moet principieel orders van zo’n plastic lippenstift Playmobil-vrouwtje dienen te weigeren.

  3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s