(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Obama gaat door tot het Bittere einde met zijn Poetin (Video)waanzin.
trump-poetinDe EU loopjongen van TTIP-Obama de Führerin Merkel’ (Video) en haar loopjongens Rutte en ‘Gluiperd Dijsselbloem’ hebben gisteren een rol beroerte gehad van de twitter van de volgende President US ‘Mad Dog Trump’. Rutte: “Ik en mijn NOS staan mooi in ons hemd met onze dagelijkse waarschuwingen voor het Rode Gevaar van Poetin”. Trump mag dan misschien wel een Mad Dog zijn die graag vrouwen in hun Kruis grijpt, maar alles is beter dan Oorlog ‘s Hitser en Haatzaaier Obama en zijn ‘War-Mongol-Pedo-Kliek-Hillary’(Video) die de wereld naar de rand van een Derde Wereld Oorlog brengt.

Erdogan beschuldigd Obama en zijn NATO van steunen ‘IS-abortoir’. Video)
Ook de bolle vol gevreten ‘CIA Zetboss Porosjenko’ is zo wat gestikt in zijn Wodka en cocaïne, terwijl hij net weer eens een zielige Callgirl lag te verkrachten na het horen van Trump zijn reactie op ‘Capo di tutti cap Poetin’.Hij heeft gelijk weer zijn grote vriend Rutte hijgend gebeld om nu helemaal het Oekraïne Maffia verdrag samen met zijn ‘GroenLinks- Boy Klaver’(Video) door de strot van het Nederland Volk te persen. Maar ook de CCN CIA en zijn Dutch Oulet de Staat-NOS waren gisteren volledig in paniek en maakte driftig over uren om Poetin zijn besluit af te doen als goedkope Pr.-Stunt voor Vrede op aarde met Kerst voor iedereen en in het bijzonder voor de Pour Blacks in de Getto (Video)

Rutte wil krijgsmacht op oorlogssterkte tegen Poetin en voor Ongelijkheid en nog meer armoede(Video)

Poetin en Obama spreken elkaar vier minuten over de komende Derde Wereld Oorlog(Video).
De toekomstige Amerikaanse president Donald Trump heeft terecht zijn lof uitgesproken over de Russische president Vladimir Poetin. In een tweet laat Trump weten dat hij blij is met het besluit van Poetin dat hij geen rechtse populistenAmerikanen gaat uitwijzen als vergelding voor de kinderachtig, maar o, zo levensgevaarlijke uitwijzing van 35 Russen uit de Verenigde Staten door Waanzinnige rancuneuze Obama. „Geweldige zet. Ik heb altijd al geweten dat hij erg slim was”, aldus Trump. Opvallend is dat Trump de tweet heeft vastgezet. Dat betekent dat als je zijn profiel op Twitter bezoekt, je de tweet bovenaan ziet staan tot groot verdriet van de rechtse Populistische partijen die de ‘Maffiaboss Porosjenko’ steunen en daarvoor bereidt zijn de ‘Wil van het Volk’ te verkrachten. Dus wie is hier nu eigenlijk een Mad Dog?

 

‘Taxfree-Graai-King Willem’ heeft samen met zijn Oorlog ‘s misdadiger schoonvader Zorreguieta vanuit zijn Paleis te Argentinië Trump opgeroepen (Video) te stoppen met dergelijke Poetin twitters en redelijk te worden. Het is niet duidelijk of hij dit heeft gedaan op eigen initiatief of verzoek van zijn ‘Hofnar Rutte’, maar dat durfde zelfs de ‘Royal-Staats-NOS’ niet uit te zenden. Maar het kan ook zijn dat de Bolle King Willem zo uit het niets heeft gereageerd omdat hij volgens betrouwbare bronnen sinds hij in Argentinië is niet met zijn ‘Queen Exotica Maxima’ naar bed mag en zijn ‘Queen Exotica’ constant de hort op is met de plaatselijke ‘Adios Muchachos’.