(van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- België gaat Moordenaar Ard van der Steur vervolgen voor 32x dood door mark-rutte-ard-van-der-steurschuld(Video).
De VVD Minister Ard van der Steur (Veiligheid voor Rijken&’Elite-Pedo’s en Klasse Justitie) was pas sinds dinsdag op de hoogte van de tussenstop van terrorist Anis Amri in Nijmegen net als toen met de terroristische broers El Bakraoui in Nederland(Video). Dat blijkt uit een ‘Kul-brief’ van de bewindsman aan de Tweede Kamer. Bizar, vinden CDA en D66, die met vragen blijven zitten. Zij vragen overigens nooit waarom de “Demmin&Prins Claus Pedo-kliek’ nooit is vervolgd aan Van der Steur. Dat vinden wij dan weer meer dan bizar.

‘Demmink-Kinderverkrachters’ gaan vrij uit onder Ard van der Steur.

Vluchtelingen vieren Kerst door Homeless in brand te steken en Kerstmarkt plat(Video) te rijden in Duitsland.
Ard van der SteurDe terrorist kon na de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn ongestoord door Europa reizen nadat hij  ook weer ongestoord zijn Kerst Vrachtwagen in een Volksbuurt had geparkeerd.(Video) Pas drie dagen later werd hij dodelijk geraakt in een vuurgevecht met de Italiaanse politie in een voorstad van Milaan.

Nederlandse simkaart is altijd handig voor een Terrorist op doorreis.
Op het levenloze lichaam van Amri werd een Nederlandse simkaart van Vodafone aangetroffen. Uit de zoveelste ‘Kul-brief’ van de VVD ‘Minerva-Minister Van der Steur’ blijkt dat de Italiaanse autoriteiten direct contact hebben opgenomen met ons land. De corrupte Politie en justitie zijn direct een ‘integratie-onderzoek’ gestart, maar pas op 27 december – een week na de aanslag – werd door een vergelijking met camerabeelden van de Franse autoriteiten duidelijk dat Amri in Nijmegen is geweest.

De ‘Elite-Zoete Inval Ambassades’ van Koenders(Video): Na Van der Steur ook Máxima’s broer betrapt voor Nop in Luxe residentie.
Van der Steur ontkent overigens in die brief ongevraagd dat hij weer aan het freeloaden was met zijn Golddigger op een Nederlandse ambassade. De altijd te laat minister is pas dinsdag geïnformeerd. In Franse en Italiaanseard-van-der-steur media werd toen al volop gespeculeerd over de mogelijke reis van Amri door Nederland. De Tweede Kamer eiste na deze berichten direct tekst en uitleg van de ‘Mega- Fraudeur-bewindsman‘.Van der Steur schrijft in de ‘Kul-brief ‘dat het strafrechtelijk onderzoek in Nederland zich concentreert op de route die Amri heeft gevolgd van en naar Nijmegen. Mogelijk was hij vermomd als Kerstman of Zwarte Piet(Video). Ook wordt onderzocht of hij contact met anderen psychopathische Baardmannen heeft gehad tot ongenoegen van de PvdA-hoertjes, want die zijn van mening dat dat de integratie kan schaden.

Bizar  dat Ard van der Steur vervolgt geen vrouwen meppende politici en ‘Baardman- Terrositen’.(Video)
CDA-Kamerlid Madeleine van Toorenburg noemt het bizar dat er serieuze signalen waren dat Amri in Nederland was geweest ,,maar de minister hierover pas dagen later is geïnformeerd”. Uit de brief maakt ze op dat informatie tijdig internationaal is gedeeld. Ze noemt het echter ,,onbegrijpelijk” dat het corrupte OM de informatie binnen Nederland niet heeft gedeeld met de Megda Feuder- bewindspersoon Van der Steur.

WeAreChange.nl en Demmink vlucht.