(van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Erdogan beschuldigd Obama en zijn NATO van steunen ‘IS-abortoir’. obama-legacy(Video)
President -Kill the Blacks- Obama’ (Video) straft Poetin als of hij een klein kind is voor de denkbeeldige inmenging tijdens de verkiezingen waardoor volgens hem zijn ‘War Mongol Hillary’& ‘Pedo Bill'(Video) de verkiezingen verloren aan ‘Mad Dog Trump’. De Oorlog ‘s misdadiger ‘TTIP Obama’ heeft als rancuneuze verliezer vandaag aan 35 Russische diplomaten laten weten dat ze binnen 72 uur het land uit moeten zijn en dat zij niet meer mogen praten met de pour ‘Getto- Blacks’ en de Hommeles People en de hongerige US burgers( 60 miljoen) die om te overleven aan de Foodstamps zitten.

Ook twee Russische centra worden gesloten die volgens de Amerikaanse regering worden gebruikt ‘voor inlichtingendoeleinden, want zij lezen de kranten en kijken soms naar de CNN van Obama. Vanaf morgenmiddag mag daar geen Rus meer naar binnen wat doet denken aan ‘Nazi- praktijken’ aan het Oostfront.

Pesterijen van ‘Waanzinnige Obama.’
VladimirPoetinDe kinderachtige maatregelen zijn daarnaast een reactie op ‘Russische pesterijen’ tegen Amerikaanse diplomaten CIA agenten(Video)  in Moskou. Ook zouden de diplomaten die worden uitgezet zich hebben gedragen op een ‘manier die niet hoort bij de diplomatieke praktijk in het Dictator regiem van Obama’. De verwachting is dat Obama na zijn aftreden enkele maanden door gaat brengen in een peperdure privé Zwitserse psychiatrische kliniek geheten “de Napoleon “ waar Hillary ook al zit om van zijn Poetin fobie af te komen. Misschien is het een idee dat Rutte met zijn ‘GroenLinks Boy Klaver’ daar na zijn komende verkiezing ‘s nederlaag ook naar toegaat in het belang van het Nederlandse Volk.