(door LT)

AMSTERDAM-NOIR-Judas Sylvana’ speelde wekenlang de ‘Hoer’(Video) als Zwarte Piet.sylvana
Tijdens onze vakantie op Curacao kwamen wij op 19 november in Willemstad terecht in een groot volksfeest, daar stond een grote menigte op de boot van sinterklaas te wachten.Een groot gejuich steeg op toen de boot van de sint binnen vaarde.Tot onze grote verbazing was de sint in gezelschap van echte zwarte pieten,zoals wij ze vroeger ook mochten hebben. Heel zwart geschminkt,en dik aangezette rode lippen en als toetje een grote ring door het oor.Verwarring! 2 dagen daarvoor zagen wij nog een verhitte discussie op t.v. over de zwarte pieten Sylvana Simons vertelde dat een hele bevolkingsgroep hier zwaar onder leed. Nou niets van te zien op Curacao,de enigste emoties kwamen van  blanke toeristen bij het zien van echte pieten.

Wat bezield deze vrouw toch.We werden op onze wenken bediend,2 weken geleden in een t.v. uitzending uit De Balie werd zij geintervieuwd door o.a.Wilfred Genee,antwoorden gaf zij niet,Genee bleef aandringen en ja hoor, daar schoot zij uit haar slof,Sylvana was het beu nog langer antwoorden te geven aan de grote boze witte mannen ,dus we zullen voorzichtig zijn ,niet zeggen ,ze haat hen,maar ze moet ze niet.Dat is wat haar drijft.Als klap op de vuurpijl 2 dagen later,lachen, onze Syl gaat een eigen politieke partij beginnen Artikel 1 heet haar partij,en zo zegt Syl deze partij wil verbinden.
Lieve Sylvana,haat kan niet verbinden stop er mee,je hebt de uitstraling van een egel,het verstand van een duinkonijn,maak je niet langer belachelijk. Als je dan toch wil verbinden,kunnen ze je als vrijwilligster bij de gipskamer misschien gebruiken.Kan je later toch zeggen tegen je kleinkinderen,dat oma veel mensen heeft verbonden.
P.S. Als Fleur Agema(p.v.v.) op een vraag van Humberto Tan(= Zwarte Piet van ‘Maffiaboss John de Mol’ en ‘VVD Griezel Fred Teeven’ rd) zou antwoorden.Ik ben het beu om nog langer de grote boze donkere man antwoord te geven d.w.d.d. nieuwsuur en pauw zouden ontploffen en er zou een enorme file bij het mediapark staan van deskundigen die dat vrouwtje wel even af zouden branden.Nog niets gehoord!!!

Holleeder aangevallen met Lynch Journalistiek door Peter R. de Vries en John van den Heuvel &Zwarte Piet.