(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nu stellen wij en de “Stem van de Straat Amsterdam-Noir”(Video) al Pauw Martin de Kokjaren de gewetenloze Zakkenvullers van ‘Graai-0mroepen’ aan de kaak en nu volgt zelfs een deel van de Tweede Kamer: “De Publieke Omroep en hun stiekeme bekende Mega-Graaiers“. Met name de subsidie Miljoniars Pauw en Van Nieuwkerk  zijn het schandaligste voorbeeld van schaamteloos Zakken vullen over de rug van de kaal geplukte ‘Jan met de Pet’ met o.a. wat dagelijks ‘PvdA- Jaknikkers’ en de ‘Allesdeskundige Peter R. de Vries’ ( a 1780,- ex BTW per optreden )gebral al dan niet met zijn Katvanger de Moordenaar Martin Kok (inmiddels vermoord) (Video).

Explosieve primeur: Steve Brown sloopt Peter R. de Vries en Jeroen Pauw en de VARA !

De corrupte publieke omroepen moeten met de Zakkenvullers billen bloot. Als de politiek dat wil, zullen ze details moeten vrijgeven over bijvoorbeeld de Mega-Graai topsalarissen uitkeringen van gewetenloze en schaamteloze presentatoren Zakkenvullers, voetbalrechten en andere uitgaven betaald met publiek geld. De  Carice van Houten Matthijs van NieuwkerkVVD Staatssecretaris Boef Dekker (Plup-Maffia-Media) wil die verplichting opnemen in de nieuwe Mediawet, laat hij weten. Bij hoge uitzondering zijn PvdA-hoertjes van de ‘VVD-misdaadgroep’
( zie:Top 80 Crime list VVD) er op tegen.De ‘Publieke Graai-omroep’ is er niet happig op om dit soort gedetailleerde informatie te verstrekken omdat zij er natuurlijk trots op zijn. De niet bestaande journalistieke onafhankelijkheid van bijv. de Staats-NOS en de Linkse Linke VARA zou erdoor in het geding kunnen komen, luidt het ‘Nep en Fop verweer’ van de Zakkenvullers. Ook zou de info concurrentiegevoelig zijn. In de afgelopen periode liepen politieke partijen die gegevens zochten, tegen barrières aan, Nu is de NPO even niet transparant en ligt hier niet een journalistieke taak om dat uit te zoeken en aan de kaak te stellen voor de onafhankelijke NPO journalisten?  Maar goed ze kunnen moeilijk zichzelf  gaan onderzoeken, niet dan? ’Den Haag’ vindt dat de parlementariërs voortaan beter inzage moeten krijgen in de ‘Graai en Naai beurs’ van de corrupte publieke omroep om te kunnen toetsen of bepaalde uitgaven van publieke  Geheime zenders wel verantwoord zijn. Het is immers belastinggeld van ‘Jan met de Pet’, want de’ Graai-King Willem’ en zijn Elite betaald hoegenaamd geen belasting(Video) in “Banana-Fraude-Nederland”. Er was in dit kader onlangs gekrakeel over de inkomsten van radio-dj Giel Beelen de man van het  NPO-“Glazen- Goede doelen- Maffia huis”(video). Datzelfde gold voor voetbalrechten, de bekostiging van het ‘Showbizzvuilnis- King Joop van den Ende’ zijn Fraude-Koningslied( met Koningslied Oplichter en ‘Kinder Pooiertje John Ewbank, Video) en de salaris stroken van tv-coryfeeën  Zakkenvullers als de subsidie Miljonairs Pauw, Matthijs van Nieuwkerk en Antoinette Hertsenberg.