(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Statushouders vieren Kerst door Homeless in de brand te steken en Kerstmarkt plat te MerkelFour Freedom awardrijden(Video) in Duitsland.
Zal het dit jaar weer een massale ‘Psycho-Baardmannen’ groeps verkrachting worden  in Keulen en elders in de EU met Oud en Nieuw? Nou, de aanloop naar Oud en Nieuw belooft niet veel goeds. Merkel:” Wir schaffen das falen”. Syrische/Libische Asiel Statushouders die voor Kerst dakloze in brand staken kwamen als ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ naar Berlijn. Rutte heeft in reactie op het schokkende nieuws dat er Homeless people in de brand worden gestoken door Vluchtenlingen direct weer gewaarschuwd voor Poetin en Wilders. Zijn PvdA-hoertjes onder leiding van ‘Lood om Oud ijzer Lijstaanvoerder Asscher’ zijn het daar volmondig mee eens.

Zes van zeven verdachten zijn bekenden Asiel statushouders van politie.Merkel & Rutte: Werkloosheid niet omhoog en geen armoede door vluchtelingen.Pas op voor Poetin!

Meer vraag naar pepperspray, Burqa en inkomen in het Duitsland van Merkel. Rutte geef geen millimeter toe(Video).
De krant Bild meldt dinsdag dat de Baardmannen-Pyromanen die een dakloze in een Berlijns metrostation voor een Kerst-feestje in de brand staken kwamen als vluchteling naar Duitsland. Ook zijn zes van de zeven verdachten in verband fuhrerin Merkelmet andere delicten bekenden van de politie, maar dat mag de Kerst vreugde van de ‘Baardmannen’ niet drukken van ‘ Führerin Merkel’. Politiek is het ook een opmerkelijke zaak, omdat er in de Bondsrepubliek felle discussies woeden over het opnemen van de ‘Olie-Dollar-vluchtelingen’ en over de wenselijkheid van meer cameratoezicht op openbare ruimten. De camera’s spelen een belangrijke rol in het speuren naar terroristen(niet naar Bankier-terroristen(Video)). Een meerderheid van de Duitsers zou veel meer bewakingscamera’s willen, maar daar is ook verzet tegen. De beroepsvereniging van rechters en aanklagers bijvoorbeeld, de Deutscher Richterbund, keerde zich dinsdag tegen meer camera’s ,omdat die dan weer zouden worden msibuikt om de kaal geplukte massa nog meer te onderdrukken.