(van onze  Staatsgeheimen ‘Royal Kerst VIP- reis’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Argentijnse ‘spookambtenaren’ gaan de straat op behalve ‘Spook-zusje Mark Rutte Queen MaximaMaxima’ en ‘spookgevangenen Poch’(Video).
Gisteren werd het Nederlandse Volk getrakteerd door Staats-NOS op een kleuter Kerst preek van de ‘Taxfree-Graai King Willem’ geschreven door zijn Hofnar ‘Pleur op Rutte ‘ vanuit zijn honderden miljoen euro kostende Paleis te Wassenaar die extreem verdraagzaamheid vereist van ieder weldenkend mens met meer dan één hersencel om het te kunnen verdragen. Maar goed het is een knap staaltje van ‘Royaal Rutte-propaganda’ middels zijn ‘Graai-King Willem’, want de King zat en zit op dit moment in zijn miljoenen kostende Paleis in Argentina met zijn Oorlog ‘s misdadiger schoonvader Jorge Zorreguieta. Toch geloven de Oranje Tokkie’s dat hun King met hun Kerst viert in Nederland, maar goed die denken ook dat de King een goed mens is die solidair is met het Nederlandse Volk en niet alleen met zijn eigen  ‘Taxfree- Royaal-portemonnee’ en zijn Oorlog ‘s misdadiger schoonvader Jorge Zorreguieta. Maar wat kan men nou verwachten van die ‘Oranje Tokkie’s’ die jarenlang een ‘Pedo-VVD Burgemeester Jean Paul Gebben als Voorzitter verdraagde. Zijn die nou redelijk of gewoon Oranje dom en Gek?

Incest-Koningshuis’& ‘Pleur op Rutte’.

mark-rutte-koningshuisDe King viert de Kerst al jaren uitbundig op kosten van het Volk met zijn Oorlogsmisdadiger en Massa moordenaar Schoonvader Zorreguieta en zijn ‘Graai-Familie’. Is dat redelijk? Hij riep het Nederlandse Volk vol gevreten op vanuit Argentinie en toch weer per ‘NOS -Video boodschap’ uit Wassenaar tot redelijkheid en verdraagzaamheid, maar bleef extreem vaag wie er dan redelijke verdraagzaam zou moeten zijn en in welk Land. Gold deze ‘Bral- Kleuter-Kerst preek’ nou voor Nederlanders in Nederland of Nederlanders in Argentinië. Riep de King op dat wij meer verdraagzaam moeten zijn tegen over Poetin en Wilders? Als dat het geval is dan mag hij zijn altijd liegende ‘Hofnar Rutte’ weleens aanspreken, want die zaait dagelijks met leugens haat tegen Poetin en Wilders.

 

‘Onverdraagzame Rutte’ zaait met leugens Haat tegen Poetin voor zijn grote vriend de Maffiaboss Maffia Boss Porosjenko’. 

Voor niks gaat de zon alleen op voor Ratten in pak en King Willem in “Banana-fraude-Nederland”(Video).
Of bedoelt de King  dat hij preekt voor verdraagzaamheid dat hij en zijn ‘Miljardairs-familie’ geen belasting betaald en leeft als God in Frankrijk op kosten van zijn door zijn ‘Hofnar Rutte’ kaal geplukte Volk. Ook pochte de King een voorstander te zijn van:’ Bla, bla, als vrije en gelijkwaardige mensen(-) en dat Deze rechten gelden hier voor iedereen, altijd Bla, bla.”.
Die King toch, die het symbool is van feodale middeleeuwse ongelijkheid per geboorte en met zijn ‘Hofnar Rutte’ staan voor de ‘Liberale Neo-Fascistische- Vrij Markering’ die met de extreem onredelijke en onverdraagzame Bankier-gangsters(=De nieuwe ‘Crime-masters’ of the universe.)  garant staan voor extreme ongelijkheid, armoede, honger-dood en oorlogen.

Alg.Beschouwingen: overdraagzame Rutte slacht Roemer en geeft onredelijk Prinses Amalia 1,5 miljoen per jaar.

 

Hoe het ook zij, de ‘Graai King’ kan het moeilijk over zich zelf en zijn ‘Koninklijke Syfilis familie’ hebben met een onredelijk, astronomisch Taxfree uitkering van 110 miljoen euro per jaar, terwijl 2.5 miljoen van zijn onderdanen onder de armoedegrens moeten zien te overleven en hun Kerst vieren in gaarkeukens of bij de Happy New Year Rutte WillemVoedselbanken. En nooit geen cent overhouden om bijv. Kerst in het Buitenland te vieren zoals de King. Dan werd dit jaar bekend dat zijn oudste dochter Prinses Amalia vanaf haar 18de jaar een Taxfree Staat’s uitkering van 1,5 miljoen euro euro jaar ( = 4000 euro per dag) gaat vangen zonder daar ook maar één dag voor te hoeven werken.Dat kan een normaal mens toch niet redelijk noemen? En is het redelijk te noemen dat Graai-King Willem Kerst gaat vieren in een land waar voor zijn ‘Queen Exotica Maxima’ de voormalige Transavia piloot Julio Poch al jaren onschuldig in de cel moet zuchten? Is dat redelijk? Hoe lang blijven de mensen nog verdraagzaam( dom) m.b.t de extreem onredelijke, Luxe miljoenen verslindende VIP-Reizen en Miljardairs Hobby’s van King Willem en zijn klaplopers familie op kosten van het Volk? Zou het niet redelijk zijn en getuigen van verdraagzaamheid als de King met Kerst zijn preek houdt in Nederland bij bijv. een Voedselbank en/of een Dak en Thuislozen centrum en meedeelt dat hij belasting wil gaat betalen over zijn Royaal Taxfree uitkering van 110 miljoen euro per jaar en een groot deel vrijwillig schenkt aan zijn arme onderdanen? En dat zijn dochter Prinses Amalia afstand doet van haar Taxfree ‘Mega-Zakkenvullers’ uitkering van 1.5 miljoen euro per jaar en dat hij er voor gaat zorgen dat Julio Poch eindelijk vrij komt die levenslang in Argentinië zit voor imago van zijn ‘Queen Maxima’.?