(van onze Neder-Turk redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- Aboutaleb maant ‘Neder-Turken’(Video) tot kalmte en lid te worden van Denk.NL Denk Niet Partij
De Denk niet na Top van politieke kruimel beweging Denk heeft vol verbazing gereageerd op het vertrek van hun  aan lager wal geraakte Star Sylvana Simons met een zak vol met poen.In een verklaring in twee talen Arabisch en Turks wordt benadrukt dat Denk compleet verrast is en dat gebeurt ze bijna ieder dag als hun’ Sultan Erdogan’ weer eens iemand heeft laten vermoorden.. „Net zoals jou, hebben wij dit via de media gehoord.”

Simons liet vanuit een ‘Justitie-wintersport- resort’ in betaalde interviews weten zich te storen aan de partij Tunahan Kuzuomdat deze mensen niet bij elkaar brengt, maar juist uiteendrijft en amper onder elkaar Nederlands spreekt en dat de poen ook tegen viel. Ook bralde ze zich niet gesteund te voelen door de partij. Nadat ze ernstig bedreigd werd door vage anonieme “Zwarte Pieten”, liet de beweging haar in de kou staan en wordt zij nu beschermd door de ‘VVD-Justitie van de ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’. Ze belden niet eens om te vragen hoe het haar verging, stelt de voormalige TMF-presentatrice huilend vanuit haar ‘Justitie-resort’ en vermeldt gelijk haar giro nummer. “Met Steun Sylvana en de VVD-misdaadgroep in haar strijd tegen Denk en Zwarte Piet”.

Denk heeft niet ‘nageDenkt’ (Video)en vraagt ‘Maffia-journalist Peter R. de Vries’ .
In de verklaring van Denk wordt dat ontkend. „We hebben alles gedaan wat binnen onze machte ligt om haar teputurdevruus.jpg steunen en te ondersteunen. We hebben haar emotioneel ondersteund  dagelijks in haar Kruis gegrepen) en financieel gesteund met een heuse steenrijke bejaarde Maffiaboss van de  Grijze Wolfen.” De PvdA spijtoptant Kuzu, Öztürk en anderen hopen dat kiezers niet nadenken en de partij( twee Neder Turken) nu niet de rug toe keren. „Juist in deze tijden moeten wij elkaar vast houden om Nederland rechtvaardiger, gelijkwaardiger en eerlijker te maken voor de Grijze Wolven en de aanhangers van’ Sultan Ergdogan ‘in NL. Wij blijven rekenen op jouw steun.” Het is nog niet bekent of Denk weer Peter R. de Vries gaat vragen om Simons te vervangen, maar dat heeft denken wij sowieso op dit moment weinig kans wat die zit nog in diepe rouw(Video) dat zijn Katvanger de Moordenaar en Politie-informant Martin Kok pas is vermoord.

 

Binnenkort Shocking(Video) docu: De Heroïne Maffia van ‘Sultan Erdogan’.