( door LT)

AMSTERDAM-NOIR-Het internationaal strafhof te Den Haag werd opgericht in 2002, doelstelling was hetkoenders vervolgen van verdachten die misdaden gepleegd hadden,genocide misdaden.De menselijkheid en oorlogsmisdaden,aanklagers en rechters kregen het druk:
3 ex joegoslaven en 14 afrikanen(Video) werden veroordeeld nog 5 personen uit afrika worden gezocht.Opvallend geen een westerling(Video)!

Na vele jaren van het horen van getuigen en het lezen van 150.000 dossiers werd het lang verwachten rapport van Sir. John Chilot op 8 juni 2016 aan de pers gepresenteerd de conclusie was. De inval op Irak was illegaal. Dat zou wel eens een drukke tijd kunnen worden voor de rechters van het strafhof gezien ook de gevolgen.
Tot op heden ten dagen totale chaos on het Midden Oosten, als gevolg van deze illegale inval in Irak, landen in het westen die meededen aan deze oorlog zijn strafbaar aan alle drie de doelstellingen ,chaos,vernietiging,martelen,moorden en miljoenen vluchtelingen, we zijn inmiddels 6 maanden verder nog niets gehoord van de aanklagers van het hof.
Dus is de conclusie dat westerlingen schijnbaar niet worden vervolgd, dan kunnen wij dus spreken van een internationaal strafhof voor de kolonie!!!

Noot(Bron: NOS): Het Internationaal Strafhof in Den Haag krijgt mogelijk geen groen licht van gastland Nederland om agressieve landen te gaan vervolgen. Veel partijen in de Tweede Kamer zijn bang dat ook landen die nu IS bombarderen in Syrië voor ‘agressie’ vervolgd kunnen worden.